@kafuz
We verbleven hier vijf nachten en voelden ons zeer comfortabel; er is niets om over te klagen. De toiletten zijn gewoonweg fantastisch.
Prachtige locatie met uitzicht op het kasteel. Gelukkig wordt de vijftienminutenklok van de kerk, die zich in het zicht bevindt, 's nachts uitgezet, zodat niets een rustige nacht in de weg staat. Supermarkten en restaurants zijn ter plaatse. Mijn VISA-kaart werd geaccepteerd voor het verwijderen van cassettes door de automaat. Dus alles was prima.
Zeer mooie locatie en heerlijk eten in het naastgelegen visrestaurant ☺️ Absoluut rustig in de avond. Zwart- en grijswaterafvoer buiten het plein, ongeveer 400 meter verderop
Zeer centraal, dus ideaal voor een bezoek aan de stad Kalmar. Vrij luid vanwege de direct aangrenzende straat. Geen legen van de toiletcassette en geen grijswaterafvoer, dus naar mijn mening te duur.
Redelijk grote camping met grote parkeerplaatsen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig 👍 ook goede WiFi
Plaats ligt heel dicht bij het centrum. De straat en trein kun je niet missen, maar gezien de centrale ligging hoort dat er waarschijnlijk wel bij 😁 Sanitair mooi schoon, niets op aan te merken
Begin oktober brachten wij 3 dagen door op deze prachtige plek. Online geboekt en alles wat je nodig hebt wordt per e-mail gecommuniceerd, namelijk het nummer van de parkeerplaats en de code voor de slagboom en toilet/douche. Mooi keukengebouw met kookplekken en eetmogelijkheden. De omgeving is prachtig en ideaal om te wandelen. 👍
De camping lijkt van exploitant te zijn veranderd. De website vermeld bij Campercontact werkt niet meer! De prijzen lijken aanzienlijk te zijn gestegen. Wij waren v. 24.-26.09. hier. De eerste nacht kostte 380 SEK. De volgende 2 nachten “slechts” 320SEK elk, om welke reden dan ook 🤷♂️ Voor die prijs had het water in de douches heet moeten zijn. Anders was alles in orde.
Leuke plek, erg rustig. In de ochtend maakt de haan je wakker. Sanitair eenvoudig maar schoon! Het zou fijn zijn als het warme water warm was 😬 helaas alleen lauw, borderline geschikt om te douchen Ik denk dat € 20 per nacht daarvoor te veel is
Fijne plek! Direct aan de kust. Sanitaire voorzieningen 1a!!! Super schoon. Eigenaar spreekt zeer goed Duits. wij waren hier een week. Helaas is er geen afvoer voor grijs water.
De plaats was gesloten toen wij er gisteren waren. Maakt ook een verlaten indruk. Direct aan de doorgaande weg, dus waarschijnlijk behoorlijk luidruchtig.
Zeer mooie plek, direct gelegen aan de Werra. Absoluut kalm!  zeer mooie fietstochten op het Werratal-fietspad. Van maandag tot en met woensdag zijn de eetgelegenheden helaas zeer beperkt. Daarom slechts vier sterren.
Vriendelijke operators! Sanitair zeer oké en schoon. Mooie grote plaatsen op een weiland en gescheiden door heggen. We voelden ons hier een week heel comfortabel. helaas overdag niet erg rustig i.v.m. een bouwplaats zo'n 200 a 300 meter verderop. maar dat zou in de komende weken voorbij moeten zijn. € 14,10 per nacht voor 2 personen
de 4 sterren zijn voor de locatie van de plaats. Helaas is de plaats niet open zoals vermeld in de app. de plaats gaat pas open op 15.05. geopend. Vervelend!