@kahlua
- 2015
mooie plek om te overnachten , rumoerige omgeving verkeer let op betalen met een parkeer ring co ,overdag betalen s,nachts niet
prima plek met een prachtig uitzicht , geen voorzieningen ook geen kosten.
Sitecode: 41932
camping was vol maar konden op het parkeerterrein staan met gebruik maken van de voorzieningen, wij betaalde hiervoor 40,00 eur.per nacht aan U de keus.
Is een goede overnachtings plaats maar verder niets , de service zuil was kapot.
Keurige camping met alle voorzieningen , 37 eur.per nacht incl. douche en WiFi.. Wij werden er fijn geholpen door de beheerder.
Voor een nacht geschikt , geen voorzieningen, wij kwamen ivm de ferry hier s,nachts aan gewoon gaan staan geen probleem. omdat wij naar het noorden gingen was dit de eerste cp waar wij konden staan.
Hier kan je niet overnachten Geen camperplaats.
camping voldoende , sanitair verouderd maar schoon wij betaalde 30 € en 2 € voor stroom .
Deze camping hoort bij de engelse camping en caravan club , wij betaalde voor één nacht 52,00 pond indien je lid zou zijn zijn de kosten 32,00 pond. lidmaatschap kost 53,00 pond per jaar . ga je Engeland en Schotland rond dan scheelt het maar toch ? Wel een nette camping met alle voorzieningen.
rustige stille camping , alleen afvalcontainer en water tappen , voor de rest geen voorziening 12 pond in een enveloppe en in de box doen.
Is geen camperplek.
Je moet hier lid zijn van de Engelse camper en caravan club anders mag je er niet staan.
gewoon zo als het hoor te zijn prijs kwaliteit prima , voldoende sanitair , heerlijk gegeten is gewoon een leuke camping
eenvoudige camping schoon sanitair niet geschikt voor grote campers wij betaalden 20,00 € voor een nacht.
camping is gedateerd, zwembad is aanwezig wordt niet goed schoongehouden is ook geen toezicht, sanitair is verouderd maar wordt netjes schoongehouden, in de gegevens staat 37,00 € wij moesten 2 personen , buscamper en electriceit 51,00 betalen prijs kwaliteit niet in verhouding wel een pluspunt bus naar Barcalona stopt op de camping.
wij betaalden € 75,00 per nacht is veel hoger als aangegeven in de omschrijving ,WiFi is gratis bij het restaurant maar doet de meest tijd het niet prijs kwaliteit is niet goed.
gedateerde camping maar met een heerlijk zwembad ,wederom een prijsverschil tussen het vermelde 18,00 € en de betaalde prijs 25,00 €
deels door mijn voorganger al omschreven wat betreft de uitrusting., wat betreft de prijs betaalde wij 45,00 voor 2 personen en een buscamper dit is aanzienlijk meer als wat bij de informatie staat helaas komt dit prijsverschil op meer campings voor.
prima camping voor bezoek aan madrid wij betaalde 36,00 per dag inclusief alle voorzieningen ,sanitair prima.
prima camping wij betaalde 33,00 € daar zit alles bij inbegrepen wij zijn met twee personen.uitstekend restaurant, gratis WiFi over de hele camping.
Camperplek gewoon zoals wij het willen , prijs kwaliteit en voorzienigen ,prachtige omgeving om te fietsen .
Fijne ruime camperplek vriendelijke beheerder / havenmeester net en schoon sanitair
prachtige ruime camperplaatsen alles zoals het moet zijn perfect
Fijne camping met heerlijk zwembad tijdens ons verblijf was het warm 27 o dus veel gezwommen, camper plekken zijn ruim met kraan en elektriciteit zuil 1 euro per 24 uur, sanitair schoon en gratis dus prijs kwaliteit verhouding fik voor elkaar
mooie camping met een schitterend uitzicht , keurig sanitair , goed restaurant , heerlijk zwembad twee stuks het was op dat moment 40o ,alles redelijk van prijs wij waren hier 26 juli.
mooie camperplek maar helaas vol , duidelijk langverblijvers , wij hebben op het naast gelegen parkeerterrein overnacht , op terug weg het zelfde . datum 23-7 en 26-8
rumoerige plek, voorzieningen defect wij hebben er niet overnacht
vorig jaar op deze plek overnacht gratis, nu is het betaald 8.00 via AanUit.net er is niets veranderd aan de plek de zelfde prullenbak staat er nog dit is een voorbeeld van geld binnen harken zonder ook maar iets aan de plek te wijzigen .
Schandalig geen voorzieningen zelfs geen vuilnisbak de bomen waren gekapt en de volgende dag stond de plek vol met personen wagens en dit voor 8,00 €. 3 april Arie de Kok.
Staat niet aangeven dat dit een camperplek is voor de zekerheid bij het klooster geïnformeerd of er overnacht mocht worden volgens de zuster mag dit. A de Kok Maassluis.