@kalkfran
Tank bij en ontspan vervolgens op de markt 👍🏻 Eten en drinken zijn volop verkrijgbaar! €8 is onverslaanbaar. Je kunt je eigen kampeerplek kiezen, maar die zijn niet bepaald ruim – kamperen kan, maar een beetje krap is wel gezellig 😁. De plekken vooraan hebben uitzicht op de Oder. Er is ook een zandstrand. De locatie is eigenzinnig, als een verlaten plek. De eigenaren hebben al veel bereikt en het lijkt erop dat ze dat zullen blijven doen! We komen graag nog eens terug, vooral voor de markt ‼️
Van inschrijven tot opzetten, alles is makkelijk! Als er geen reserveringen zijn, kun je zelf een plekje kiezen 😁 We richten onze voorruit altijd richting de Havel 😁 De jachthaven heeft veel mogelijkheden om een boot te huren! De douches en toiletten zijn erg goed 👍🏻 en de afvalverwerking ook. Schaduw is schaars, maar kampeerders weten daar wel mee om te gaan ☺️ Er zijn uitstekende fietspaden en Wesenberg heeft veel te bieden: tuinders, een ijssalon, vissers… ...
We hadden enorm veel geluk en konden helemaal vooraan parkeren, bij de rozenboog: een prachtige strook wilde bloemen voor de camperdeur en overal groen! 😀 Torben spreekt heel goed Duits en reageerde snel op onze vraag (er zijn immers niet veel staanplaatsen). Helaas waren we er maar op doorreis naar Duitsland – we hadden er graag langer willen blijven. Dat doen we zeker de volgende keer! 😁 De prijs is prima en alles is heel eenvoudig – typisch Duitsland! ☺️
We stonden op de onderste, linker kampeerplaats en waren erg tevreden! De sanitaire voorzieningen zijn centraal gelegen en brandschoon! Van daaruit hebben we vele fantastische fietstochten gemaakt: langs de strandpromenade, naar het strand, de ijssalon, het kasteel en natuurlijk de fantastische voetgangerszone! Dybbøl is een absolute aanrader – een nationaal heiligdom – en het kanonschot om 11:30 uur mag je niet missen 👏🏻. We hadden het geluk erbij te zijn: het historische ringrijtoernooi vond plaats – een werkelijk bijzonder hoogtepunt!
Een opmerkelijke prestatie voor zo'n klein stadje! Je kunt alles gemakkelijk te voet verkennen en ontdekken! De MENY-supermarkt – elke dag geopend – ligt vlakbij, net als Netto, een tankstation en meer. Het Moravische erfgoed wordt prachtig gepresenteerd in het museum, en de kerk en begraafplaats zijn zeker een bezoek waard! IJs, espresso, chocolade en nog veel meer zijn verkrijgbaar bij Honningkager – volop winkelplezier... absoluut een bezoek waard! ...
We waren wederom zeer tevreden. De service is uitstekend, met dank aan de vriendelijke eigenaren die de camperplaats hebben gered. We vinden de aansluiting voor de biologisch geconditioneerde toiletcassette nu veel beter dan voorheen; het is misschien wel de beste oplossing ooit!
Een geweldige prestatie voor een klein stadje! We komen hier graag voor anker, vooral als het warm/heet is, want het buitenzwembad is dan erg uitnodigend. Dat de prijzen in deze tijd stabiel zijn gebleven, verdient een groot applaus! 👏🏻👏🏻👏🏻
De prijs is nu €25 per nacht, inclusief elektriciteit. Helaas was er geen toiletpapier in de herentoiletten 😂. Verder was alles zoals gewoonlijk en het is een fijne plek. Er waren behoorlijk wat honden met hun baasjes.
Het is echt een vijfsterrenervaring, maar de prijs is wel een flinke tegenvaller! Geweldige locatie (ruime staanplaatsen) - de douche- en toiletvoorzieningen zijn uitstekend! Alle informatie en regionale producten zijn verkrijgbaar bij de receptie. We namen de RE4-trein naar Szczecin vanaf hier (het station ligt om de hoek) - het locomotiefmuseum is fantastisch; we betaalden € 40,75 voor twee personen, inclusief elektriciteit.
Sitecode: 195096
De toegang is niet zichtbaar op Google Maps vanwege de kinderkopjes in de dorpjes! Bij aankomst op het adres slaat u linksaf naast het huis en vervolgens rechtsaf achter het huis dat op de foto te zien is! - Zeer rustig en groen gelegen in een weiland - Er is een code voor de douche - Wildkamperen is mogelijk, aangezien de eigenaren erg vriendelijk zijn 😊 - €20 per nacht (camper + 2 personen) - Elektriciteit kost €4 extra; er is geen mogelijkheid tot afvoer van afvalwater (grijswater/cassette) voor campers.
Alleen online boeken!!! Een creditcard met de nieuwste beveiligingsfuncties (3D Secure, etc.) is dus vereist – de transactie wordt verwerkt via PayPal; stil en milieuvriendelijk.