@kanel
- 2018
prima plek. Navigeer niet via de app want dan kom je niet op de plek. ik heb de coördinaten ingevoerd. Wij kwamen 21.00 aan en hebben alleen overnacht.
de camping is gewoon open. Zeker niet de mooiste camping maar heerlijk rustig en nu mooie plekken met uitzicht op zee. nu 21 euro per nacht inclusief stroom.
prachtige plek aan zee. 1 nacht hier gestaan met plms 5 andere campers. Politie langs geweest maar reed door. (20 april) Wel erg harde wind.
30 september. mooie plek aan het water en uitzicht op de bergen. supermarkt aan te lopen. betaalautomaat doet het niet dus gratis staan . 6 officiële plaatsen. afgelopen nacht zeker nog 8 campers op de gewone parkeerplaatsen. Deze campers kwamen wel later op de avond pas aan. Voor kans op een officiële plek .... vroeg komen.
18 september... erg druk aan het Gardameer. campings overvol. Op deze vrije plaats gestaan met 8 campers. Prima plek en voelde veilig.
leuke camperplaats met grote staanplaatsen. uitzicht op boerenland, schapen, paard met veulen en alpaca's. Geen sanitaire voorzieningen. Van harte aan bevolen!
prima voor 1 overnachting. wij waren de tweede om 15.00. rond 18.00 vol. maar naast de camperplekken nog 5 a 6 plekken waar campers ook gingen staan.
Voor derde keer naar deze camping geweest. (20 juli) Nu geen uitzicht op zee. De 2 vorige keren hadden we prachtig uitzicht op zee. Dat was in voorseizoen. Ik vind de camping prachtig gelegen maar zeker niet op allen plekken. Sanitair prima in orde.
schitterende plek voor camping. uitzicht op zee. vriendelijke ontvangst. 18,40 euro voor camper met stroom op 16 juli. wifi ontvangst in het toilet gebouw
Rustige gemoedelijke camping. Sanitaire voorzieningen prima. Fietsen rond meer (40 km) goed te doen met 1 keer een pittige klim. Wat ons opviel dat er erg veel honden op de camping waren
Rustige, groene (veel prachtige moerbei bomen) camping. Wij zijn tot 4 juli geweest en er waren byzonder weinig gasten. Terwijl de camping dicht bij zee(50 meter) ligt en er leuke vissers plaatsjes aan te fietsen zijn door de zoutvelden. ook het vestingsplaatsje Guerande is aan te fietsen. Ik geef 10 sterren omdat ik vind dat deze camping meer gasten verdient. en 7 sterren voor de douche/toilet.
Groene rustige (eind juni weinig plekken bezet) camping. Wij stonden beneden op plek 63. Mooi uitzicht op inham zee door de bomen heen. Vriendelijke ontvangst. Wifi rond receptie. Mooi klein binnenzwembad. Met acsi kaart 16 Euro betaald.
prachtige grote plaatsen prima sanitaire voorzieningen. Vanaf de camping loop je zo het bos in. gratis overdekt zwembad en byzonder vriendelijk geholpen by receptie en dat voor 16 euro per nacht (met acsi kaart) Wel geluid van de snelweg.