@kapeet
- 2021
Weer een gastvrij en hartelijk welkom door Suze en een mooi plekje. En de broodjes service top Lekker eigen vlees en eitjes en ook de streekproducten zijn van goede kwaliteit. En zoals daar gewoon is de gezelligheid en het praothuis.
mooie camperplaats en keurig en schoon sanitair. tevens een mooie fiets omgeving,met leuke bezienswaardigheden. zoals de zaterdagmarkt in centrum Tilburg . En zeker de La Trappe brouwerij . Wij gaan zeker nogmaals langskomen.
mooie nette plaatsen , leuk en gemoedelijk middenterrein. Keurig sanitair en schoon .Vriendelijke beheerster , met een behulpzame inslag . gaan hier zeker terug komen voor een stad bezoek en de boschebollen .
vriendelijk ontvangen door de gastheer, mooie ruime plek , met nieuw en niet onbelangrijk schoon sanitair. Bij aankomst een infomap ontvangen, met diverse fiets en wandelroutes er in . kortom een plek om zeker nogmaals te bezoeken .
ondanks dat men volop bezig is met het opnieuw opbouwen van de camping, gastvrij ontvangen. En konden zelf een plek uitzoeken. Sanitair netjes en schoon.
Bij aankomst zeer gastvrij ontvangen en mooie ruime plaatsen. Mooi en schoon sanitair en Suus en Erik ook heel behulpzaam, mijn Pinksterweekend kan al niet meer stuk . Gaan hier in de toekomst zeker terugkomen.
vanmiddag aangekomen, zeer vriendelijk ontvangen en uitleg gekregen over het reilen en zeilen van camper plaats.dichtbij het centrum , ga hier zeker vaker komen.
vriendelijke eigenaren, mooie staanplaatsen, net sanitair. en op vrijdag en zaterdag de mogelijkheid om een vorkje te prikken in het praothuis. gaan hier zeker terug komen .
een heel gastvrije ontvangst en mooie ruime plaatsen. net sanitair en de broodjes service is ook prima . gastvrouw Desiree is heel begaan met haar gasten. wij gaan hier zeker terug komen . een top plaats om te staan
mooie camper plaats , hartelijk ontvangen. net en schoon sanitair. ga hier zeker nog eens terug komen.
mooie camper plaats , net sanitair en schoon . vriendelijke gastvrouw en gastheer. gaan hier zeker terug komen.
vriendelijke mensen en nette plaats , mooi fietsen daar .
een gastvrij ontvangst , een schoon sanitair, en ruime plaatsen. ga er zeker nog eens terug .