@kapoentje
We zijn nier vorig jaar 2 weken geweest en het was best oke. We zijn hier nu echter gaan kijken en wat we daar zagen was hallucinant. Het onkruid stond een halve meter hoog, de ligzetels waren nog steeds stuk en de sanitaire blok was niet om aan te zien. We zijn vertrokken. Toch spijtig dat men zo iets verwaarloosd
Nou ik snap niets meer van de prijzen die campercontact vermeld. Wij zijn nu hier 22/7/23 en betalen 26,80 euro voor 2 personen met stroom, de toiletten zijn alles behalve proper!
Ik weet niet hoe oud de info van campercontact is, maar wij betalen nu 24 mei 2023. per nacht 33,60 wat echt veel te veel is voor een ongelijk terrein en verouderd sanitair. Ja vriendelijk was ze wel.
De prijs klopt weer niet, wij betaalden 26 euro voor 1 nacht inclusief 2 douche muntjes. Wc zonder papier, dit is toch niet van deze tijd. Voor die prijs ga je beter naar Nederland, die staan ver voor wat dat betreft.
Vlotte ontvangst door de gastvrouw, rondleiding tot in de sanitaire ruimte waar het even koud was als buiten. we zijn verder gereden.
Als je dan toch in maart open wil doen, zorg dan ook dat alles in orde is. In de sanitair blok is het even koud als buiten. We betaalden 25,10 euro voor 1 nacht voor 2 personen wat veel te veel is voor het gebodene en 1,50 euro stroom wat wel weer schappelijk is. Het onthaal was wel vriendelijk.
de camperplaats is inderdaad goed, maar de sanitairblok wordt toch maar oppervlakkig gepoetst, er hangt een irritante rioolgeur en de verwarming werkt onvoldoende. of niet.
Vriendelijk ontvangen, het grasveld is een onkruidveld, alles is rommelig, de sanitair blok is koud en niet onderhouden. Hij is pas open en de stof webben hangen aan de lampen en onder de deuren, de wc potten zijn zelfs aan de buitenkant vies, hier is geen onderhoud gebeurt de afgelopen periode. 15 euro is echt te veel.
Het zijn inderdaad vriendelijke uitbaters, maar er is nog werk aan de winkel. De sanitair blok moet nog afgewerkt, er is geen toilet papier en de toiletten en douches zijn in 4 dagen niet gepoetst. Het terrein is grote mollen familie.
Muntjes om te douchen te verkrijgen aan de receptie, maar het water aan het zwembad was warmer dan de douche. We vinden 35 euro te veel voor het gebodene, geen toilet en koude douche. Wel zeer rustig en snel aan de haven en centrum.
op 19 07 2019 daar geweest, de prijs is 40,50 euro per nacht voor 2 personen met camper !
ja, de eigenaar is vriendelijk maar in de tijd dat hij zit niks te doen kan hij beter zijn 'camping' onderhouden. De sanitaire voorzieningen zijn ronduit waardeloos.
leuke plaats, alles aanwezig, aan het grasveld gaan de watersproeiers om 23 uur aan en niet onbelangrijk de prijs is ook in het hoog seizoen 17 euro
Het is een schande dat je hier 20 euro voor moet betalen. In het sanitair laat je een hond nog niet wassen ba vreselijk kom hier nooit meer.
Zeer vriendelijk personeel. We hebben echter op de camping moeten staan wat toch wel prijzig was. Wanneer je op de parking kan staan is het goed te doen. Jammer dat men er ook caravans en elektrische auto's toelaat om van de stroomvoorziening gebruik te maken.