@karanza
- 2018
zeer mooie camperplaats, prachtig uitzicht. Wel verschillende aandachtspunten 1. tarief per nacht 12 euro, enkel cash te betalen 2. Water 1 euro voor 80 liter, na 20 liter slaat het systeem af 3. Alle afval dien je zelf mee naar huis te nemen. 4. Stroom, 50 cent voor 1 Kwh, maar valt na 2 uur al uit, enkel gebruik van koelkastje Goed voor 1 keer, maar een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen.
Fijne plaats met mooi vergezicht. Water 1 euro voor 80 liter, maar na amper 20 liter stopte het systeem al . Elektriciteit extra te betalen met munten. Geen betaling met kaart mogelijk, enkel cash. Afval moet je allemaal meenemen. Wel wat een zure ervaring.
Dit is een absolute aanrader. Toplocatie en absolute rust. Heel ontspannen sfeer. Verharde plaatsen met mooi grasveldje. Wij komen zeker terug.
heel fijne camperplaats. voor 2 nachten slechts 22 euro. Prachtig wandelgebied. Tip vertrek vanaf het voetbalterrein, anders wandel je op het te betalen blotenvoetenpad. Op woensdag geen bakker gezien.
Mooie, maar zeer drukke camping. Laat je niet misleiden door de hier gegeven prijs. Één nacht zonder stroom met 2 personen kost maar liefst 57 euro. Beter even terugrijden en plaatsje op de camperplaats zoeken. Voor ons goed voor één keer. Een ezel stoot zich namelijk geen twee keer aan dezelfde steen.
Zeer fijne camperplaats. Uiterst vriendelijke eigenaar, voldoende ruimte naast de camper, mooi afgebakende plaatsen. Fantastisch wandelgebied. Op steenworp van een heerlijk visrestaurant. Absolute aanrader hier.
één woord: SCHANDALIG
Gewoon tussen de andere auto's, erg drukke omgeving maar zeker niet slecht voor stadsbezoek. in ieder geval eerder aan te raden dan de vlakbij gelegen port de plaisence waar ze letterlijk uw broek afrijden voor 19 euro per nacht. Hier 5 euro
Plaatsen zijn weer beschikbaar. Aangename plaats, deel van een grote parking. Centrum vlakbij en vooral mooie wandelgelegenheden.
Mooie plaats met zicht op de wijngaarden. 16 euro per nacht is echter vrij duur. Je staat zeer dicht tegen elkaar en er zijn geen lozing voorzieningen. Trier op loopafstand en zeker een bezoek waard.
zeer fijne plaats Geen voorzieningen, maar is ook gratis. Op amper 300 meter lekkere brasserie Het Forum Deze plaats is zeker aan te bevelen en je spaart meteen 12 euro uit ten aanzien van dichtbij gelegen andere camperplaats
Zeer leuke locatie. Plaatsen achteraan hebben zelfs een grasveldje. Echte aanrader
Heel mooie camperplaats naast de Maas. Overdag wel wat geraas van auto's aan de overkant. Absolute aanrader
fantastisch hier te staan. Maar 1 woord voor ZALIG
Fantastische plaats om te vertoeven. Rustig aan de rand van de wallen Leuke eetgelegenheden in het dorp. Wij komen zeker terug.
zeer negatieve ervaring gehad op deze veel te dure camping. camperplaats was een echte modderpoel, gelukkig had ik gipsplaten mee. vorige reviews staat vriendelijk onthaal, vergeet het. om 23.00 zaten we met 3 buiten aan tafel rustig te praten, werden we aangemaand als nachtlawaai. onvoorstelbaar Neen beste campeerders er zijn in Limburg veel aangenamer campings. Blijf hier weg.
zeer mooie camperplaats fantastisch zicht op de baai 15 euro exclusief elektra, 20 inclusief. Begin van het dorp staat dat route is afgesloten, maar weg tot aan de camperplaats perfect toegankelijk
zeer fijne plaats aan het water. Wandelingen en fietstochten vertrekken terplaatse. Heel fijne horeca op wandelafstand Oude God. Wel opletten met langere wagens, korte inrijvakken. Max 6 meter. Tijdens carnavalweekend veel lawaai, dag en nacht, maar dat nemen we er bij.
erg prijzig voor een camperplaats
Goed om Colmar te bezoeken. 11 euro is vrij veel voor de niet zo fraaie plaats. Uitzicht op technische controle auto's. Elektriciteit kost 5 euro, wat erg duur is. Goed voor een keer, maar niet voor herhaling vatbaar.
Fijne camping met ruime plaatsen. Sanitair is best oké, heerlijke douches. We stonden hier twee nachten met camper. Erg tevreden.
zeer fijne camping 22.50 euro all in. Mooi zicht en fijne plaatsen. Toplocatie
mooie camping, maar rustig kan je het zeker niet noemen. je zit werkelijk op 1 meter van een tamelijk drukke rijweg. alles kost er extra geld, vuilnis, even langer blijven terwijl de camping leeg was, aandringen om lid te worden en noem maar op. heel veel lawaai dit weekend, tot 4 uur in de nacht kabaal. neen, voor ons niet meer
Zalig om hier te overnachten. Reden eerst naar camperplaats aan museum voor gevechtsvliegtuigen, maar daar lig je bijna letterlijk met je tenen op de spoorlijn. 15 km ommetje gemaakt en hier zalig rustig.
dit is een ordinaire parking. De naam van camperplaats niet waard.
Staat altijd COMPLET
Fantastische plaats om te vertoeven. Mooie plaatsen en rustig. Van hondendrol en andere negatieve commentaar geen sprake van.
Door de werken hebben we de toegang niet gevonden. Coördinaten leiden via doorgang van 2,20 meter. Dus naar camping gereden
Heel fijn verzorgde camping. Mooie wandelweg naar het centrum. Sanitair is prima. Erg vriendelijk onthaal. prijs is ondertussen wel 26,50 euro per nacht
22 euro is dieflijk gestolen erg verouderd sanitair, vuil. Zelfs op 10 november zat er nog een vogelnest in de douche En niet van een kraanvogel Wel mooie ligging Plaatsen erg modderig.
dit is een pure geldmachine . Van vakantiegevoel weinig te merken. Ondanks vrije plaatsen werden we naast een dag en nacht lawaai makende technische installatie gedropt. Als je van rust en een fijn camping gevoel houdt, blijf je hier beter weg. Eerder een getto met vaste stacaravans en verwaarloosde boel. absoluut geen aanrader
zeer toffe camping wel korting met campingkaart 22 euro betaald, zijn geld waard heerlijk restaurant
opgelet hier Malafide praktijken men laat je 12.50 euro betalen en dan komen ze zeggen dat je er niet mag overnachten let dus goed op indien er geen plaats is op de aangeduide plaatsen, niet betalen, ook al is er plaats zat.
sanitair is idd verouderd, maar wat een toffe locatie. 17 euro all in gewoon genieten
mooie foto's op de app, in realiteit een heel ander beeld. Gewoon op elkaar gehoopte boel. Goede tip: rij 4 km verder en geniet van een zalig verblijf op de boerderij
Grote camperplaats. idyllisch is het niet, maar voor bezoek aan Honfleur ideaal. Héél rustig geslapen. voor 11 euro is dit zeker geen afknapper