@karel74
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
prima plek prima douche en.toilet. komën.hier graag nog eens terug. zeer landelijk geen.hektiek van.de kust
helaas korter bij geen plek.Alles stond vol.met autôs dus gekozen voor deze plaats waar we gelijk getankt hebben voor 1.60 € de liter.
ga naar het bureau voor toerisme en.vraag de fietsroute naar de middeleeuwse opgravingen van de Neanderthalers.Dik 30 km maar zeer de moeite waard in de buurt van Guadeloupe
er zijn geen .voorzieningen op deze innemende.vrije plek met prachtige ouwe gebouwen.en.heerlijke restaurantjes. als er geen plek is even.in de buurt wachten want de autô s vertrekken tegen het einde van de werkdag.Anders even gaan staan bij de Intermarche. kom.vrijdag en.bezoek de uitgebreide antiek markt op zaterdag
wat krijg je nog voor 5€. dus geduld als er niemand in de container zit. de Portugese mentaliteit is misschien wat langzamer als wij in het noorden gewenst zijn maar het zijn super aardige relaxte mensen
prima plek en.meer dan. voldoende ruimte. Maakt een zeer prettige landelijke indruk en.je komt in de verleiding om langer te blijven maar we zijn op weg naar huis
het is ramadan.Bijna alles gesloten.Buiten de deur op een primitieve manier gegeten.Frites met nos nos ,rauw taai vlees en.groene salade zonder tomaat etc 150 dirham. gardien vroeg 40 dirham.
Sitecode: 19368
prima plek om.de plaats te bezoeken.Je staat wel.kort op.mekaar maar wat wil.je als er maar een.plek is. in de directe omgeving. een beetje groter zou wel fijn zijn.Maar ja
prima plek voor een nacht
Sitecode: 20816
bij het afrekenen vandaag werd een tarief gehanteerd van. 90 dirham per dag in tegenstelling tot het hogere tarief.Knap. verder een prima cp met de mogelijkheid om Paradise Valley te bezoeken.Wij deden het per e bike.