@kareldas
- 1998
- Hymer B-Klasse SL Anders
- 2008
- Integraal
De camping is gesloten! De borden langs de weg zijn afgekruisd.
Wat een bijzonder mooi aangelegde kleine camping met mooie plaatsen. De camping ademt de Zweedse landelijke sfeer en is prima verzorgd. De prijzen zijn zeer schappelijk. In het riviertje langs de camping kun je vissen op vlagzalm en forel (catch & release). Langs het water worden de paden goed onderhouden. En boven alles wordt de camping beheerd door bijzonder aardige en gastvrije Nederlandse eigenaren. Wij komen hier zeker terug.
Schitterend gelegen met prachtig uitzicht op Falkenstein. Plaatsen zijn ruim genoeg. Dichtbij centrum. Sanitair schoon en goed, maar beperkt gezien aantal plaatsen. Geen buitenkraan aanwezig. Watertappen moet binnen. Lastig als sanitair bezet is.
Campingterrein maakt erg onverzorgde indruk. Alleen sanitair en de stort- en watertank voorzieningen zijn prima. Er wordt een all-in tarief gerekend van €31,50 voor 2 personen en camper. Acsi-kaart wordt niet geaccepteerd. Hond is gratis. Bovenste gedeelte is geen wifi-bereik.
Een pareltje voor een paar kronen. Waar vind je dat nog. Als je langs de dijk wandelt loop je in beide richtingen langs natuurgebied. We zagen er baarmannetjes, een waterral, 2x een zeearend en nog veel meer. Het uitzicht over de Oostzee is schitterend en er heerst een oorverdovende stilte. Kortom, super!
Sitecode: 42014
We hebben genoten op deze camping. Silvia en Peter zijn bijzonder behulpzaam en vriendelijk. Voorzieningen zijn uitstekend en super schoon. De camping is een prima uitvalsbasis om diverse activiteiten in de omgeving te doen. We kwamen voor een dag of 3 en bleven uiteindelijk bijna 2 weken. We hebben er heerlijk gevist in de rivier en in de omgeving en gewandeld. We hebben veel wild gespot in de omgeving. Bedankt S&P en tot volgend jaar.
De ligging en locatie zijn prachtig. De meeste voorzieningen ronduit slecht. Enkele zijn gemoderniseerd, maar de rest verkeren in deplorabele staat. De voorzieningen zijn te beperkt voor het aantal plaatsen (55 met elektra en dubbel zoveel zonder). De vuilnis stapelde zich gedurende ons verblijf steeds hoger op en de stapel was duidelijk aangevreten. De camping en hutjes stromen tegen de avond vol. Naast de camping is een overslagbedrijf.
De camping is sinds enkele jaren overgegaan van vader op zoon en is recentelijk op diverse vlakken gemoderniseerd. Er zijn 5 vlakke en verharde camperplaatsen, maar ook daarbuiten mogen campers staan. De faciliteiten zijn uitgebreid en van goede kwaliteit. Ook uitgebreide recreatieve mogelijkheden. Wij zijn hier in 25 jaar nu voor de 4de keer en we komen vast nog eens terug.
Een van de allermooiste CP waar ik ben geweest. Niet omdat het zo luxe is en uitgebreide voorzieningen heeft, maar door de landelijke en natuurlijke ligging. s' Avonds lopen de reeën over de CP. Er zijn verschillende veldjes; bij het water, tegen de bosrand of bij de ingang voor doortrekkers. De voorzieningen zijn basic en niet al te veel, maar dik in orde.
Camperplaats is opgeheven. Alleen nog plaatsen op de camping tegen de daarvoor geldende tarieven.
Prachtige niet te grote camping. Zoek een mooi plaatsje. Beheerder is er na 18 uur. Goed sanitair, maar niet schoon.
Geweldig mooie kleine goed verzorgde camping op een natuurlijk terrein. Prachtige wandelmogelijkheden door natuurgebied, vismogelijkheden, sauna en erg goed restaurant. Mooi uitzicht. Electra is 30 SEK.
Het uitzicht maakt het nog enigszins goed. Prijs is 100 SEK. Veel te veel voor een plaats zonder voorzieningen.
Aanvullend aan eerdere reviews. Bewoners van flat naast parkeerplaats hadden bij parkeerwachters geklaagd dat er campers stonden groter dan de parkeervakken. We werden vervolgens weggestuurd omdat we te groot zijn voor de vakken. Moesten binnen 10 minuten weg zijn.
Prachtige plek met mooi uitzicht en reuring op het water en op de wal. Geen havenmeester gezien. Dus geen keycard kunnen krijgen voor het sanitair, jammer.
Schitterend gelegen en zeer gewilde camping op een van de mooiste plekken van het eiland. Veel seizoenplaatsen maar ook genoeg ruimte voor gasten voor een kortere verblijfsperiode. Gedateerd sanitair en matig schoongehouden. Douchen 5DK voor 3 min. Een top locatie voor vissen op Zeeforel. Goede wandelmogelijkheden langs de kliffenkust of naar Fyns Hoved.
Mooi gelegen camping met ruime plaatsen. Aanvullende tarieven voor plekken aan het water. Goed sanitair, maar op de dag van aankomst niet schoongemaakt. Wifi code betaald per toestel 20DK p.d. Stroom betaald naar gelang gebruik. Water en afvoer op elke plaats. Gelegen naast klein natuurpark met divers roodwild. LET OP: camping sluit derde zondag van september.
Fijne camping met grote plaatsen. Mooi en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. Met ACSI-club kaart vast all-in tarief. In naseizoen €19. Ook douchen (i.p.v. onzin verhaal over 50DKr). Uitzicht op Grote Belt brug. Top stek voor vissen op Zeeforel.
Ter compensatie voor de negatieve reacties een 10, want het is een prima CP. Keuze uit plaatsen met stroom, met uizicht op haven en aan het meer zonder stroom, met prachtig uitzicht. Super schoon sanitair en er zijn meerdere sanitaire gebouwen: een voor de haven en een voor de campers. Vriendelijke behulpzame beheerder. Pasje voor slagbomen op verzoek beschikbaar. Ik zeg top!
Camping op schitterende locatie, bij mooi stadje, in prachtig gebied. De tocht ernaar toe via D518 en D103 was adembenemend. Camping is moeilijk bereikbaar. Neem weg naast station richting Gap. Volg borden, over brug van 2.75 breed. De camping heeft onderhoud nodig. Het sanitair was niet echt schoon, in een van de sanitair gebouwen defect en benodigd snoeiwerk moet krassen op camper voorkomen.
Mooie kleine camping met vriendelijke beheerder. Ruime plaatsen, sommige met schaduw. Schoon sanitair. Goed onderhouden. Aan de rivier. Dicht bij leuk stadje. WiFi dekt zo'n 75% van de camping, bandbreedte is redelijk goed.
Prima grote doorreis camping. Sanitair is prima maar wordt niet dagelijks gereinigd. Plekken zijn ruim genoeg. Betaald Wifi is zeer slecht, €5 voor 20 uur is veel te duur. We hebben ons geld hiervoor teruggekregen.
Fijne camping in schitterende omgeving en nabij het mooiste dorp van Spanje. Plaatsen op laagste deel zijn wat aan de krappe kant. Sanitair is prima en wordt 2 x per dag gereinigd. Prima restaurant. De familie die de camping runt doet er alles aan om de camping in goede conditie te houden.
Sitecode: 62058
Wat een heerlijke plek om te staan. Geweldige ontvangst en fijne betrokkenheid van Saskia en John met hun gasten. Ze doen er alles aan om het naar je zin te maken. Plaatsen, sanitair en zwembad zijn top. En gezellige aanschuifmaaltijd. Bedankt Saskia en John, tot de volgende keer.
De camping is slecht onderhouden. De elektrische aansluitingen zijn ronduit gevaarlijk. Het sanitair is enigzins verouderd maar heel schoon. Er was overlast van de bomen die hun pluis verloren. Het leek of het had gesneeuwd. Werd niet opgeruimd. De vele plekken met vaste campeerder zijn een bende. Plaatsen zijn grotendeels op zand; stoffig of modder. Redelijk restaurant en vriendelijk personeel.
Wat een super plek midden in een mooie natuurlijke omgeving. Als natuur- en vogelfotograaf haal ik mijn hart op. Als je van ecologisch en vrije natuur houdt dan is dit "the place to be". Er wordt Nederlands, Engels en Portugees gesproken. Er is geen mogelijkheid om grijs water te storten, alleen met emmers in toilet. In de omgeving zeker drie oude kastelen en Évora, stad met Unesco wereld erfgoed.
Een van de mooiste campings die we in Portugal hebben bezocht. Alles erg verzorgd, schoon, in ruime mate aanwezig en vrij nieuw. Uitstekende faciliteiten. WiFi-hotspot op 3 plaatsen, met een versterker op de camping goed te ontvangen. Mini-market, bar, cafetaria en broodjesservice zijn goed verzorgd en het zwembad is prachtig. Dorpje en kust zijn prachtig en op loopafstand.
Een dikke onvoldoende! Het enige wat netjes is, is de receptie. De rest is in verval. Het sanitair is goor en wordt maar zeer beperkt schoongemaakt. Toiletten zonder wc-bril. Er is geen broodjesservice en restaurant meer en er is geen toegang naar de lagune.
Sitecode: 20235
Zo'n prachtige camping hebben we in Portugal nog niet gehad. Schitterend gelegen en met prima voorzieningen. Ruime plaatsen op verschillende terrassen en een keer niet op grind of zand maar op gras. De gastheer en -vrouw zijn vriendelijk en behulpzaam. Het is mogelijk om het dagmenu te genieten. Op dit moment wordt er hard aan een uitbreiding bij het zwembad gewerkt. Ziet er veelbelovend uit.
Prima stadscamping. Plaatsen met en zonder schaduw (overkapping). De plaatsen zijn verhard met fijn grind. Hogerop de camping is een kampeerveld met meer gras. Goede voorzieningen. Eigen sanitair is prettig, maar wordt tijdens verblijf niet schoongehouden. Je wordt geacht dit zelf te doen. Ontvangst is correct, maar zakelijk. Restaurant is matig evenals de bediening.
Fraaie en nette CP met alle voorzieningen. Vriendelijk onthaal. Uitzicht op zoutwatermoeras. Leuk plaatsje dichtbij. Prima voor vogelaars en fotografen.
Sitecode: 19583
€9 p. dag all-in is niet veel. Maar de CP is dat ook niet! Het voormalig sportstadion is volgegooid met fijn grind vol met onkruid. Het sanitair is een beetje opgeknapt en schoon. Maar boven tegels zit de schimmel op de muur. De privacy is er slecht. De plaatsen zijn krap (8x5m). We werden gewaarschuwd om niet aan de noordzijde te gaan staan. Het water blijft er staan. We komen niet terug.
Mooie gratis CP met fraai uitzicht. Ook elektra, storten van grijswater, chemisch toilet, en water zijn gratis. Elke plaats heeft eigen water en elektra voorziening. De weg naar de CP is zeer stijl en de inrit erg krap met een hoge betonnen band. Risico op schade voor campers langer dan 7 meter en lastig in- en uitrijden.
Keurige camperplaats met goede voorzieningen. Gastvrij onthaal. Let op als je via Spanje en de N103-5 aanrijdt. Rijdt door tot de kruising met de N103 en neem niet de weg naar Santo Estavao. De weg door dit dorpje naar de N103 is niet geschikt voor campers. Je kunt op de CP alleen contant betalen.
Matige stadscamping. Sanitair en gebouwen verouderd. In eerste instantie lijkt het sanitair redelijk schoon, maar het tegelwerk is verweerd en met een vieze aanslag. Geschikt als doortrek camping, maar meer ook niet. Goed bereikbaar vanuit de stad en gelegen aan een park. Grote supermarkt in nabijheid.
Leuke kleine camping met uitstekende faciliteiten, voor een heel schappelijke prijs en met een heel aardige Engels sprekende beheerder. We kwamen aan terwijl de receptie al dicht was. Geen enkel probleem. Mooie afgeschermde plaatsen.
Je moet het niet erg vinden om op een parkeerplaats met herbestemming te staan, maar dan is het hier goed toeven. op mooie historische locatie, met veel horeca en musea in de buurt. Aardige gastheer en schoon en modern sanitair. Nadelen, de WiFi is niet van de jachthaven zelf, maar van de gemeente, met matige kwaliteit en munten voor elektra is niet gebruiksvriendelijk.
Camperplaatsen op de camping. Half verharde rijstroken met gras er omheen. Nogal wat stacaravans en huisjes worden permanent bewoont. Ook in de winter is er dus vrij veel verkeer. In de receptie, annex kantoor, winkel, werkplaats, hangt een zure lucht van bederf. Het sanitairgebouw is gedateerd, maar alles functioneert . In de 3 dagen dat wij er stonden was er niet schoongemaakt.
Mooie kleine camping, op loop afstand van Valkenburg. De site beschikt over een aantal plaatsen speciaal voor campers, zoals je ze graag wilt. Half verharde (open stenen) banen voor de wielen en verder gras. De faciliteiten zijn prima en schoon, het aantal douches is bij een volle camping krap. Prettige ontvangst, broodjes en ontbijtservice. Hiervan gebruik gemaakt; uitstekend. Fijne plek.
Wat een prachtige CP. Faciliteiten zijn top. Super schoon en in een hele mooie omgeving. We komen hier zeker terug.