@karen1986

Partners
2018

Buscamper
Bezit

- plaats zelf te kiezen - voldoende schaduw - rustige camping - propere douches - te voet naar Assisi

- goedkoop - veilig, slagboom en toezicht - dichtbij centrum - water, lozen , elektriciteit - proper

- wandelafstand naar centrum, wel omhoog stappen. - veel campers - afvalbakken aanwezig - elektriciteit aanwezig op enkele plekken - 18euro voor 24u (aug 2021)

- wandelafstand stad Pisa - steeds propere douches - afwasruimtes ook netjes alsook wasplaats - je mag zelf kiezen waar je wil staan - schaduwplekken genoeg - restaurant was top. lekker en betaalbaar. goede bediening - vriendelijke receptionistes - zwembad was proper, behalve de zwembadtoilet. - vriendelijk personeel Tot Slot: alleen maar lof

- heel veilige plek, bewaking tot 19u ook daarna veilig omwille vd vele campers. - omheind en met bareel. - 20min wandelen naar centrum Pisa - proper - wel geen voorzieningen zoals water, toiletlozen WEL stroom

- rustieke camping, mooie plekjes beschikbaar, zelf te kiezen. - koude open douches beschikbaar, matig warme geïmpoviseerde douches voor 0,5euro. - geen toiletvoorziening, wel lozen - afwassen mogelijk

- zijn er niet gebleven, onveilig gevoel - stonden maar 3 campers, voor de rest auto's - vuilnis overal

- propere parking - aparte plekken voor campers, er is politiecontrole - 15 euro voor 24u te parkeren - wel moeilijker om je camper recht te zetten - dichtbij het stadje

- niet ver van de stad - voldoende plaats - fijne plek

- mooie plek. 2de keer al dat we hier staan. - proper sanitair - wandelafstand naar de stad

Niet al te grote parkeerplek. wij hebben deze plek niet gebruikt om te overnachten.

- mooie plekken, zelf te kiezen - namiddagje gebleven, 10EUR betaald , voor overnachting zou het 14EUR zijn. - goede douches - in de buurt vd thermen

- veilige plek met grote parkeerplekken voor campers - vuilbakken kortbij - stadje : 10min wandelen ongeveer

-mooie en propere camperplek - gratis , ook elektriciteit en water

-plaats voor veel campers -gratis stroom -gratis water -lozing chemisch toilet mogelijk -dicht bij het stadje -naast een meer, mooie plek

ruime camperplaatsen. als je stroom wil gebruiken kan dat bij de plekken vooraan, maar die zijn allemaal bezet. proper. water staat op centrale plek, net zoals de afvalcontainers. rustige plaats

mooie en rustige plek. zicht op de zee. nette plekken. fiets/wandelafstand oude centrum. aanrader !

Er zijn verschillende parkeerplekken waar je kan staan en overnachten. Als je parkeert aan de rand vd stad, iets verder dan het strand met de strandbars, heb je het strand voor jou alleen(samen met enkele lokale Italianen). De parking is een zand/gras parking en erg lang, plaats genoeg dus.

rustige plek met mooi uitzicht. lozen toilet is mogelijk. water beschikbaar.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

-stoffige camperplaats -vriendelijk aan de receptie -vrije keuze aan staanplaats -propere douche, maar te weinig warm water.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

rustige camping met veel overwinteraars. warm water, oude maar propere douches. stadje dichtbij mooi wandelpark wandelafstand vh strand met restaurantjes

rustige campingplaats met gastvrije eigenaar. we bleven 2 nachten eind oktober 2018.

Prachtige locatie. 10min wandelen naar tram, 25min tot centrum. tram 3 hebben wij steeds genomen, komt om de 6min.

Camping was zo goed als volzet, maar het was er toch rustig en aangenaam. Sanitair was oké. Niet al te proper bij de toiletten. Zwembad is een extra waarde. Mooie natuur met, op wandelafstand, de rivier met strandje om te zwemmen/vissen.

Fijne camping maar wel lawaaierig door de snelweg. Voor ons vormde dit geen probleem. Heel veel sanitair en erg proper. 5 min stappen voor bus naar het centrum. bus rijdt tot 20uur ongeveer. Taxi terug naar de camping was rond de 20 euro.

Rustige camping met proper sanitair. Wij hebben hier enkel ovenacht en geen gebruik gemaakt vh restaurant en zwembad. Het was wel weekend en volgens andere kampeerders drukker dan door de week omdat de Italianen dan ook komen.