@karinwagner

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Sitecode: 61935

Één basic campingplek, leuk veldje waar je zelf je plek zoekt in de schaduw. Omringd door heuvels en een beekje om in af te koelen. Je staat hier in alle rust, als je dit zoekt is het perfect. leuk restaurantje. Sanitair is basic maar schoon. Meer heb je eigenijk niet nodig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De kermis had de parkeerplaats ingenomen dus niet kunnen proberen. Zag er sjofel uit

Sitecode: 12091

parkeerplaats voor campers met de mogelijkheid om aan de paal te staan. meer dan dit is het niet, leuk uitzicht over het water. voor een overnachting is het meer dan voldoende. tarief is €20,-

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

leuke camping en aardige eigenaren, schoon sanitair en vooral een mooi uitzicht vanuit je camper op het fjord

erg verloederde plek, niet fijn om je camper neer te zetten. omgedraaid en verder gezocht

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

leuke back to basic’s camping. Aardige ontvangst door de receptie, in de achtertuin van het kasteel, dorpje op loopafstand. als je 5 sterren zoekt dan niet hier, voor de rest prima.

camping op een AAA+ locatie, helaas te duur voor geleverde service en op het moment dat we wilden douchen geen warmwater meer in de sanitair gebouwen. Kerstmarkt in het centrum op loop afstand

rustige parkeerplaats met twee korte plekken, prima nachtrust gehad. er werdt geen gebruik gemaakt van het naastgelegen voetbalveld. Coop winkeltje op loop afstand. prima voor één nacht

op doorreis binnen komen vallen, direct een plekje naar ons zin gevonden. Honden zijn welkom, gezellige eigenaren.