@karmann_tomsi
Wat een aanfluiting. Buren die de frituurpan aandoen en daarnaast de hele dag door sigaretten roken, zodat de stank continu in je eigen camper komt. Iemand anders op de camping denkt dat het normaal is om te gaan zagen en timmeren de hele dag, wat een vervelend geluidsoverlast geeft. Snap dat de camping zelf hier minder aan kan doen, maar wat ze wel kunnen doen is niet iedereen zo dicht op elkaar zetten. We gaan z.s.m. weg met gierende banden.
Wat een fantastische plek na best een uitdagende toegangsweg. Maar dat is het meer dan waard! Prachtig uitzicht, fantastisch restaurant (lekker vlees) lekkere wijn. Deze wijnboer heeft het heel goed begrepen. Prima sanitaire voorzieningen. Enorme aanrader voor ieder die een bezoek brengt aan Albanië.
Geweldige locatie met prachtig uitzicht. Enorm zonde dat er overal poep en troep ligt en de WC wordt ook niet schoongemaakt. Voorzieningen zijn basic, maar daar is de prijs dan ook naar. Echt zonde, want je kunt hier echt een magische plek van maken.
Prachtige en heerlijk rustige plek midden in een natuurgebied. Lekkerste verse vis en salade gegeten in hun restaurant na 4 weken in Griekenland. Enige minpuntje is de lange en soms uitdagende weg ernaartoe. Toch uiteindelijk de moeite waard!
Geweldige gratis plek aan zee. Wel zo netjes om te eten bij het bijbehorende restaurant en dit was heel erg lekker en heeft vriendelijk personeel. Top!
Verblijf tijdens laagseizoen is helaas minder plezierig. Ochtend vroeg wakker gemaakt door bouwwerkzaamheden op de camping. Als je hier dan vervolgens wat van zegt, dan moet ik dat maar begrijpen want er moet gewerkt worden. Doe dan je camping niet open in deze periode, want dan kun je niet optimaal een service verlenen. Jammer!
Gemoedelijke sfeer. Goede broodjes service. Perfecte ligging voor bezoek aan Valle dei Templi (aanrader). Shuttle service voor 30 euro voor 2 personen echt te duur, vandaar dat we met eigen camper zijn gegaan. Prima te doen. Helaas vieze en kapotte sanitaire voorzieningen. Moet en kan beter met zoveel gevulde plekken in de winter.
Gesloten terwijl er in zowel deze app als op Google staat aangegeven dat het (restaurant) open is
Begrijp de goede reviews niet. Arrogante eigenaar die niet duidelijk communiceert vooraf dat alleen contact betalen mogelijk is. Ligt aan drukke weg met hele dag en nacht verkeersgeluid. Ongeschikt voor honden want er is geen uitlaat mogelijkheid. Ver weg van Siracusa, waar de eigenaar je voor veel geld heen rijdt.
Hele aardige eigenaar. Deed er alles aan om het ons naar de zin te maken. Vriendelijke prijzen voor het laagseizoen. Aanrader!
Begrijp niet waar de positieve reviews op zijn gebaseerd. Vuil overal, sanitair is vies en schimmelig en totaal geen inspirerende omgeving. Enige plus (ster) is omdat het dichtbij snelweg ligt.
Hele aardige en behulpzame eigenaar. Schone en nette plaats!
Verlaten en lijkt gesloten in deze periode (januari). Neem dus niet de moeite van de ingewikkelde weg ernaar toe.
Prachtige omgeving en mooi uitzicht. Uitdaging om er te komen door stijle en onverharde weg ernaartoe. Hier ervaar je ultieme rust in de wijngaarden. Enige minpunt is koude douche en geen toilet beschikbaar. Aardige beheerders!
Prachtige rustige plek met mooi uitzicht. Hele aardige mensen die een heerlijke proeverij verzorgen. Twee flesjes wijn meegenomen. Aanrader!
Hele leuke plek aan het strand. Rustig en veel plek in Januari. Fijn wandelen langs de kust met de hond.
Wat een onvriendelijke dame. Geen vriendelijke houding en geen warm welkom. Overal hangen bordjes met regels wat vooral niet mag. Dan is het 25,- euro per nacht zeker niet waard. Jammer!
Beetje vergane glorie! Als je de prijs hoger maakt dan in deze app staat, zorg dan ook voor een goede toegangsweg. Douche ruimte is overigens wel oké. Zwembad is dicht in januari.