@kathy
- FFB 705mq Anders
- 1998
- Mercedes
- Integraal
Bij de wasstraat, nauwelijks te zien vanaf de weg. Niet gezellig maar erg goed geregeld en netjes.
Geen voorzieningen (Auchan met voorzieningen gebruikt) maar fijne plaats op mooi parkeerpleintje, bakker aan het pleintje.
Perfect geregeld. Alleen geloosd maar water (en brandstof) tanken kan ook. Niet overnacht hier maar vlakbij in Baincthun. mooie combi.
Hele mooie en fijne camperplaats, aardige eigenaar en een attentie van de Jumbo op de koop toe.
Hele fijne camping en een super aardige dame bij de receptie. Prijs-kwaliteitverhouding ook erg goed.
Prachtige locatie waar ook het toilet geleegd kan worden. Camper van 7,5 meter ging prima ook al was er nog maar 1 plaats over.
Mooie cp, aardige mensen. Wijnproeverij gedaan, duurste fles wijn ooit gekocht. Let op: was makkelijker te bereiken dan via 'route'. aan de Hoofdweg staat een bord waarop de cp/wijngaard aangegeven stond.
Camping was gesloten. Was niet op de website aangegeven. 1 Ster is dus eigenlijk geen ster.
Superfijne camping, prijs heel goed: Camper, 2 personen, 1 nacht 200, dk. Gratis WiFi, hele goede ontvangst. Mooi en schoon sanitair, wandelgebied grenzend aan de camping.
Alleen toegankelijk met een carte pass'étapes!!!! Wij konden dus niet op de camping staan :(
13-08-2023: camping gesloten.
Helaas, we waren er om 14.45 maar er was een slagboom met cijfercode en de camping was van 12.00 tot 18.00 gesloten. op de parking waar campers konden staan stonden auto's dus we zijn doorgereden.
Super camping en niet duur voor in het hoogseizoen. Rustig en grote plaatsen. We zouden 1 nacht blijven maar het zijn er 3 geworden.
camping redelijk netjes, camperplaatsen nogal onderkomen. we betaalden €28,60 voor 1 nacht voor 2 personen en 2 honden inclusief elektriciteit. volgens de receptionist was dat omdat we een zware camper met dubbellucht achteras hebben. een Engelsman na ons betaalde €35,- voor 2 nachten met enkellucht camper.
Fijne plaats, lekker gegeten.
Mooie camping, mooi stadje, heerlijk rustig. Korting met ACSI kaart.
Sitecode: 2066
Mooie plaats, smalle ingang. Niet meer achter de Mairie maar bij de salle polyvalente. Goed aangegeven langs de weg, einde weg door het dorp rechts.
Prima plaats, wandelen mogelijk. Heerlijk rustig in april.