@katjaenharold
Lid van Campercontact sinds 2026
Prachtige, rustige omgeving en een prima uitvalsbasis om te wandelen. Het sanitair is prima, maar kan schoner. Jammer dat je €42 per nacht betaalt op dagen dat het café en restaurant gesloten zijn. Er is dan op de camping niets verkrijgbaar, ook geen drankje of ijsje. Daarnaast staat in Campercontact een zwembad vermeld, maar dit is een privézwembad en niet toegankelijk. Hierdoor vinden wij de prijs-kwaliteitverhouding onvoldoende.
Prachtige ligging, ideaal voor een bezoek aan Møns Klint. Werkelijk prachtig de klif. Voor ± €70 per nacht is de prijs-kwaliteit echter matig. Te weinig douches bij de dames, waardoor lange wachtrijen ontstaan (ook doordat moeders hier hun kinderen douchen). Regelmatig geen of onvoldoende warm water. Toiletten vaak vuil, handdroger defect en geen papieren handdoekjes. Bij regen verandert de camping bovendien in een modderige, drassige vlakte.
Sitecode: 196956
Prachtige camping super mooie locatie. Als je van water en bossen houd is het een perfecte plek. Sanitair is goed en schoon. De camping is ruim opgezet. Alles werkt digitaal met een cijfercode als je het eenmaal doorhebt wekt het erg goed.
Sitecode: 195728
Leuke stads camping vlakbij dorp op wandelafstand met diverse faciliteiten. Inchecken gaat makkelijk door nummer te bellen. Mochten zelf een plek kiezen. Sanitair was simpel maar goed genoeg voor 2 nachten. Verder zijn er geen faciliteiten op de camping. Prijs 300dkk voor een nacht met 2 personen en camper all in, dus dat is perfect. Het is een aanrader.
Mooie plek, veel te duur voor wat ze bieden, sanitair redelijk. Bistro aanwezig en was oké.
Prachtige plek, het is een oude camping die waarschijnlijk nieuw leven ingeblazen wordt. Er is zeker iets moois van te maken. Sanitair verouderd maar wel schoon. 15 min lopen naar dorpje
Prachtige plek, alle voorzieningen voor camper aanwezig, lekkere warme douches,en schoon, 3 talen bij inchecken. Perfect voor wandelen en fietsen. Plekken zijn ruim op grind. Restaurant met shopje ook aanwezig. Gewoon perfect.