@kawasaki
- 1990
5 sterren voor het uitzicht, maar helaas veel verkeerslawaai van de erg drukke weg achterlangs (ook s’nachts!)
Inderdaad fijn dat er een service plek is, maar voor de nacht niet geschikt wat ons betreft. het was gewoon een doordeweekse dag maar, zeer rumoerig tot zeker 1 uur ‘s nachts. Auto’s die op en af rijden, hard praten met deuren slaan. ‘s’ ochtends vroeg alweer veel werkvolk op de been en zwaar bouwverkeer, dus veel lawaai zeker geen rustige plek.
Sitecode: 20169
De prijs klopt niet. Ipv 26 is het 36 euro! Toen we zeiden geen elektriciteit nodig te hebben, ging er 2 euro af… Alleen cash? niet van deze tijd, maar wel handig als je geen gegevens of niks op schrijft.. De drukke weg ernaast is duidelijk aanwezig. voor de douche met mengkraan de sterren.
Wat ons betreft wel een prima camperplaats kwa uitzicht, daarvoor nog 2 sterren. Maar wat een herrie plek! continu hard rijdende auto’s die rakelings langs je camper gaan, ook ‘s nachts. De trein die ieder half uur met ongelofelijk veel herrie vlak langs dreunt tot 00.30 en weer om 05:30!! En dan nog de 30 tourbussen die de mensen van het cruiseschip moeten rondbrengen😖
Op zich een prima CP, maar er zou een verbod moeten komen op mensen die honden loslaten, of nog erger, de hond op het terrein uitlaten, en rustig voor je camper gaan staan wachten tot de hond heeft gepoept😱 Ongelofelijk wat asociaal! Loop het terrein af, niemand zit te wachten op een kakkende hond voor de neus!!!
Het is dus GEEN CAMPERPLAATS, maar een mix parking, en dus een gedoogplek. Dat betekent dat je niet je stoelen buiten mag zetten. We hebben al vaker meegemaakt dat er na klachten van bewoners toch ineens een bord staat “verboden voor campers” Dan is de fijne plek ineens “verdwenen” Zo jammer!! Ga fietsen wandelen en lekker op terras zitten als je buiten wil zijn, en verpest het niet!! Dank.
prachtige plek. Vriendelijke eigenaar.
In principe prima cp. Wel overvol (12:00 al!) erg dicht naast elkaar. Aan de weg tegenover ook helemaal vol campers, en tegenover de officiële plekken werd het ook nog vol gezet. 3 rijen dik dus. Dan nog best veel auto’s die langs racen. daarom 2 sterren minder.
De parking bij het toiletgebouw is een drukke P voor auto’s, en niet al te groot. Daarom beter naar de parking er naast (groot grasveld) dan hebben de inwoners geen/minder last van “de witte plaag”. Het is net zo dicht bij het mooie plaatsje met even mooi uitzicht.
Hele aardige mensen, schitterende Omgeving , maar 2 sterren minder vanwege, veel geblaf s nachts, erg vol (geen 10 maar 15 campers). vreselijke herrie van bouwgeluiden overkant, je kon niet buiten zijn (waarschijnlijk heel tijdelijk, dus pech voor ons)
het is niet de door NKC aangewezen plek, maar de parking bij de rotonde t.o. discotheek sudwest waar getolereerd wordt. 2 nacht gestaan. Erg rumoerig iedere nacht (do en vrij) vanwege de vele groepjes Indiërs die er dag en nacht luid pratend rondlopen. Prachtig Milfontes, maar echt zo veel Indiërs dat het meer op klein Indië lijkt.
Op zich prima cp, als je van druk houd want vol, hutjemutje, en dus ook veel honden, die veel blaffen en ook nog los mogen lopen. Jammer, want veel hondenbezitters snappen niet dat niet iedereen van hun hond (z’n poep en geblaf) gecharmeerd is… S nachts wel stil👍
We dachten max 3 nachten te blijven, maar hadden het op deze plek zo naar onze zin, want, lekker de ruimte, mooi uitzicht, gemoedelijk gezellig, alle faciliteiten die je nodig hebt, een leuke gastvrouw. en het mooie Altea vlakbij etc. Kortom, we zijn 11 nachten gebleven en hopen nog eens terug te kunnen komen👍
Erg fijne plek (nog steeds!) met mooi uitzicht. even servicen van tevoren, want dat kan niet meer. Maar lekker eten kan nog steeds! En ja alleen de poort open als het restaurant open is (op maandag gesloten) Wij voelen ons er welkom, en komen graag terug.
hartelijk ontvangst, maar voor ons niet fijn om te verblijven. Een opgesloten gevoel, en de weg er pal naast te druk/lawaaiig.
De gemeente zou de plekken duidelijk aan moeten geven, anders gaan mensen bovenop je staan (met 2 in vak is krap!). De vuilstort voor de gemeenschap zit aan de CP en mensen rijden continu ( te hard!) vlak langs je camper, zodat je steeds een dikke stofwolk over je heen krijgt. Als dit opgelost zou zijn (ruimte zat!) zou het een fantastische CP zijn en 5 sterren waard.
zoals eerder gezegd. Dit is geen CP! Kleine parking voor auto’s en niet voor campers.
Deze camperplaats bestaat niet meer. De plek ligt vol met grond en stenen.
Fijne camping, gerund door vriendelijk/gastvrij NL stel. Schoon en prima sanitair. Ruime plekken. Leuke fietstocht te maken naar Fla (22 km retour) over prachtige rustige route. Heerlijk tot rust gekomen. Wel gestaan aan camping bergzijde, wat rustiger is dan aan rivierzijde, maar minder plekken heeft.
Qua uitzicht een 10, maar omdat de plekken erg smal zijn, kunnen er maar 3 staan eigenlijk. Auto’s tot laat in de avond (woensdag) racen vlak achter de camper langs, vandaar toch maar een 6. O ja, kerkklokken ook in de nacht 2 x de uren (voor de lichte slaper).
Zoals gezegd een mooie plek voor de camperaar. Maar wat erg voor die mensen die daar hun appartement hebben! Er is controle, maar het schijnt toch vaak uit de hand te lopen. Men respecteert de regels niet van een plek als deze. Campergedrag alom, toch langer blijven staan, en soms veel meer campers dan toegestaan. Zo jammer, weer zo'n plek die verziekt wordt door de arrogante, asociale camperaars.
Goed sanitair! Mooi wandelen. Alleen wel 6 uur wakker, want dan beginnen de kerkklokken, en verkeer. Ben je daar niet gevoelig voor een superplek!
Hier om 1 uur s nachts opgeschrikt door jonge mannen, die met veel lawaai de cp op kwamen scheuren (harde muziek). Even later kwamen ze vlak naast de camper staan, en hebben 4 deuken in de camper geslagen, vermoedelijk met honkbalknuppel!? Een hele nare ervaring. Verder zijn de plekken erg schuin en onder bomen.
Deze wijnboer is de Nederlanders zat, want ze kopen geen wijn. In het vervolg betalen Nederlanders nu altijd, ook al kopen ze wel wijn. Als je geen lid bent van France Passion, betaal je 15 euro! (Er stond nog een Nederlands paar die dat ook betaalden)