@kbrrw
Een pareltje, dit kampeerterrein! Rust, gemoedelijkheid en toch alles dichtbij. Supermarkt, museum, molen en eetcafé zitten letterlijk naast de camping. Eigen steiger waar je heerlijk kunt kijken naar de bootjes of een duik kunt nemen in het water. Dit is onze tweede stop op de camperelfstedentocht en hopen nog veel van zulke plekjes tegen te komen.
hier moet je zijn! wat een prachtige plek, fijne sfeer. mooi en goed sanitair. aardige eigenaar. goede prijs. op deze reis hebben we in 10 dagen op 8 plaatsen gestaan van municipale tot 5 sterren camping en van die allen is dit de allerbeste!!!
Sitecode: 102071
deze plaats verdient het om bezocht te worden. heel rustig, no nonsens. vriendelijke eigenaren die t stukje bij beetje aan het opknappen zijn. het sanitair is gedateerd, maar schoon. ga langs, plaats genoeg!
mooie camperplaats naast sword beach en de haven. netjes aangelegd en rustige sfeer. enige jammere: geen drinkwater. de plek is erg gewild en menig camperaar stond voor gesloten poort, want vol. tip: bezoek het museum 1 straat verder.
top plaats om te overnachten! loopt zo naar de boulevard waar een heerlijke pizza te eten is (afhaal) en mooie plaatjes te schieten zijn. leuk park achter de camping. genoeg ruimte voor de camper. sanitair is wat gedateerd. maar voor 20€ voor camper, 3 personen en inclusief water, stroom enz. is het echt een koopje
mooi parkachtige camping. genoeg plek. aardige mevrouw bij de receptie. sanitair is verouderd. snelweg is inderdaad te horen, maar zeker niet storend.
kampeerterrein. geen afgebakende plaatsen. heel gemoedelijke sfeer. veel camperbusjes. aardige eigenaar die bij inchecken gelijk alle info gaf over Nice bezoeken. Trein naar Nice is gratis.
Pas om 21 uur aangekomen, geen eettentje meer open. Openbaar toilet in dorp kunnen gebruiken. overnacht met nog een andere Nederlandse camper die er stond. Heel stil en rustig. Om half 8 gewekt door boswachters dat dit absoluut geen camperplek was. Deze app laten zien, en ook Park4night, ze waren zeer verbaasd…
super leuk Frans campinkje. veel Fransen, gezellige sfeer en eigenaresse is zeer vriendelijk. mooi aangeplant. locatie is ook prima. je loopt zo naar Agde Grau (2 km) en op het dorpsplein dichterbij (notre dame) zit een leuk eetgelegenheid.
gemoedelijke camping met prachtig uitzicht over de etang. wij betaalden 46€ voor camper met elektriciteit en 4 personen (we hebben geen kortingskaart). aardige eigenaresse. vaccinatiebewijs verplicht te tonen. ik zou graag langer blijven.