@kcirtap59
- 2020
Sitecode: 1933
Ruime mooie camperplaats met groen gras en/of schaduw, de dienste zitten beetje verscholen op het einde van de oprijlaan naar rechts - links zijn er ook camper plaatsen - sta eens vroeg op en wandel om 8u naar Saint Cirq Laponie - wat een prachtig dorpje op een toplocatie, onvergetelijk - blijf je nog een dagje langer, wandel (12 km heen en terug) dan zeker langs de Lot stroomopwaarts naar de chemin de Halage - mis deze stop zeker niet !
Kleine en rustige camperplaats met privacy tussen de plaatsen - afval containers ondertussen wel aanwezig - ruime plaatsen - van hieruit prima fietspad langs de Dordogne naar Bergerac - Bergerac zeker een bezoek waard - overvliegend koppel zwarte wouwen zorgde voor de nodige animatie
Kleine camperplaats maar met ruime plaatsen, netjes verzorgd, grenst aan de Charente, oude stad en alle grote cognac huizen binnen straal van 750m, zelfs met 2 proefsessies raak je nog makkelijk aan je camper 😉 - Cognac heeft het niet makkelijk, 98% van de omzet gaat naar USA, China en Rusland en nu met de huidige importtarieven …? - maar gezellige stad met mooie statige gebouwen en leuke winkelstraten, zeker een stop waard
Perfecte camperplaats, vriendelijk personeel, ruime plaatsen, veel bomen en schaduw, winkels vlakbij, schitterende fietspaden voor mooie tochten naar La Rochelle, Île de Ré en fietstochten rond La Rochelle - La Rochelle is een prachtige stad, leuke markt, prachtig aquarium, … Logisch dat heel wat camperaars hier graag enkele dagen verblijven. De wifi is effectief iets minder maar dat wordt ruim gecompenseerd door de rest.
Een onwaarschijnlijk prachtige Middeleeuwse stad met een trieste camperplaats. Vrachtwagens en vuilniskar wagens die al erg vroeg wild rond de campers aan- en afrijden. Een vreemde gewaarwording en staat in schril contrast met andere camperplaatsen langs de Romantische Strasse - geen aanrader , maar toch 15€ voor een nacht, jammer 🥴
Beste allen, vergelijk dit niet met een klassieke camper plek-je bent op 100m van het mooiste zicht van één der mooiste en leukste steden van P-er is douche, WC, je kan water nemen, je cassette ledigen gaat ook, Manuel ontvangt je, organiseert de parking, wij voelden ons veilig en maakten ons geen zorgen over de camper, Porto is zalig, Hymer BMC T680-7,40m en perfect verblijf gehad. Bedankt Manuel, het ga je goed ! Patrick en Anne Relecom-België
Prima camperplek-op zaterdag steeds grote markt-Spaanse campers stromen al toe op vrijdag voor de markt op zaterdag-vriendelijke klein kapperssalon en bakker in het dorp 6€-er passeren treinen naast de camperplaats maar we liggen er niet wakker van
Alle bussen naar Bilbao deze maand april 2024 in staking-zeer vriendelijk en behulpzaam personeel van de camperparking die taxi’s belden-12€ naar Guggenheim-bij zonnig weer prachtig zicht op Bilbao-we komen hier al voor de 2e keer-leuke Mercado, prachtig Guggenheim en mooie kerk met plaasteren reproducties van wereldberoemde beelden uit topmusea
Vanaf de prima camperplaats met erg behulpzame en vriendelijke havenmeester via een leuk groen fietspad naast de Potmarge via de knopen 43/5/57/62 naar het Station van Leeuwarden waar je je fiets superbeveiligd, netjes, gratis en bij supervriendelijke medewerkers kan achterlaten, om dan te voet Leeuwarden te verkennen - gewoon een TOPPERTJE 😉
Echte camperplaats voor stadsbezoek aan prachtige Kilkenny-vlakbij (300m) van centrum, water gratis, toilet en vuilwatertank oplossing prima- Joe helpt graag via tel/Whatsap (nr zie andere review)-10€/nacht perfect-zie je plots veel volk achter muur camperplaats ? Er is een kleine kapel waar je de dag voor de begrafenis de overledene kan gaan groeten, blijkbaar bij ons een erg geliefde overledene want massa rouwende mensen
Leuke spot, op 50 m van gezellige Ierse pub-haventje is pleisterplaats voor massa zwanen-leuk voor kids-´s nachts rustig, treintje naar Dublin passeert vlakbij maar niet echt overlast- tijdens de dag gezellige drukte - mooie smaakvolle promenade vlakbij met animatie voor kids … en gratis
Prachtig-schapen dwalen rond de camper-voor de camper vogelaars: beschermd gebied voor de rode korhoen-geen facilities maar prachtige spot voor kleine of grote wandelingen - the Wicklow Mountains pure natuur
Mooie locatie-met dubbeldekbus op 45 min heen en 1u 15 min terug naar Dublin, een avontuur op zich, wel leuk-uitbater zeer toegewijd-ideaal voor kinderen met strand voor camping, natuurlijke omgeving, beetje opletten voor compaskwal-veilig met veel cctv-super douche-toch een aanrader
Supervriendelijke mensen die iedereen helpen - prima sanitair en leuke locatie, zee en strand op 50m en via bus of top overzetje door lagune naar oude stadsdeel van Faro - een aanrader
Leuke locatie aan oever Douro-ruime plaatsen voor camper maar beetje opletten voor helling op de camperplaatsen-Museo do Douro erg mooi en degelijk gedocumenteerd museum over wijnen en Porto’s uit de Douro-plaatsen worden regelmatig schoongespoten-jammer dat stroom regelmatig uitvalt maar even snel terugkomt als je het meldt aan de Bar (waar je ook betaalt)-3€/nacht all in 👍-heel lekker gegeten in Restaurante Churrasqueira Maleiro (Tripadvisor)