@kcjansen
Goede camping om 8 km naar Saint Tropez te fietsen. Ramatuelle ook een gezellig stadje 3 km. Sanitair matig. Toilet en douche in dezelfde ruimte. Geen warm water bij de afwasplaats. Prijzen zoals vermeld hier kloppen niet. Wij betaalden 50 euro voor 2 nachten. Dat was het wel waard.
Sitecode: 91948
Fijne camping. Ondanks dat het vol stond was het sanitair schoon. Broodjesservice goed. Mogelijkheid voor kleine maaltijd op de camping. Dichtbij centrum van het stadje. Te voet te doen. Gezellige badplaats.
mooie camping aan het meer. wij waren hier 3 nachten. avond 1 een concert dichtbij in de buitenlucht tot 23.30 uur maar de andere 2 avonden is er volop disco muziek van een camping of iets verderop. dit gaat door tot na 02.00 uur.! wel goede muziek maar gegil en meezingen van het publiek! dus als je voor de rust komt kun je beter een andere camping zoeken.
wat een heerlijke plek. een hele mooie visvijver is het stralende middelpunt. sanitair zit in een tijdelijk gebouw maar is schoon. mooie omgeving om te fietsen en om lekker te eten; de Pastorie in Zeeland; heerlijk