@kdgroeni
- Sunlight T69s
- 2017
Juli 2026
Sitecode: 19599
Alles wat al beschreven is: veel ruimte, speeltoestellen voor kinderen, erg rustig. Fietspad, etc. Douche €0,50, camperplaats met elektriciteit €23, vriendelijke vaste kampeerders.
Alles is al gezegd: zeer vriendelijke ontvangst, alles wat je nodig hebt is aanwezig, €28 inclusief elektriciteit, alles is geweldig. Heel erg bedankt.
Alles is al gezegd: prachtige plek, wat krappe parkeerplaatsen, veel dank aan de buurtbewoners. De nacht was erg rustig.
Een hele fijne nieuwe plek, hartelijk dank aan de gemeente. De parkeerkaart is geldig tot 12.00 uur (€ 9). Vers water tanken kan alleen met een parkeerkaart. Alles werkt prima... tanken kan vlakbij.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Alles is al beschreven: een heel mooi buitenzwembad, plaats voor 12 campers, vriendelijke mensen, €10 voor 2 personen inclusief gastenkaart.
Wij verbleven daar 8 nachten. Als u een plek met elektriciteit nodig hebt, kunt u het beste vooraf reserveren (€ 4). Als dat niet zo is, kunt u zonder problemen een plek krijgen of uw verblijf verlengen. De parkeerplaats is ideaal om met het openbaar vervoer Amsterdam, Zanvoort, Keukenhof of Leiden te bereiken. Overnachtingskosten bij 2 personen. 22€. De WiFi is niet zo goed... (afhankelijk van waar je bent). Als de plaats vol is, zijn de 5-6 beschikbare douches niet voldoende
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Wij hebben v. Stond daar 2 augustus - 5 augustus 2024, je staat op een weiland, bij ons deed het licht het in de douche en toilet. De doucheafvoer ook. Cassetteafvoer was ook mogelijk. Veel muggen. Zeer aardige mensen. Met elektriciteit € 22,50 Echt mooi gedaan. LG
Op 17 juni 2024 reden we langs de onverharde weg/weg, de ingang is gesloten. De weg is niet meer beschikbaar.