@kees-B
- 2017
- Hymer Exis 578
- 2017
Augustus 2026
Prachtige camperplaats met alles wat je nodig hebt en mooie fiets omgeving en vriendelijk personeel en eigenaar komen zeker nog een keer terug mvg Kees en Jannie
Maart 2026
heel schone douches en ruime plaatsen en heel vriendelijke eigenaren komen zeker terug
heel gezellige kleinschalige camperplaats en heel leuke beheerders
prima plaats WiFi en alles wat je nodig hebt zelfs douche en wasmachine alleen elektra 4 euro voor 12 uur ook was plaats voor camper en fietsen top bedankt gemeente voor deze gratis plaats
2023
wat een fantastische camper plek je kunt je hart ophalen hier geniet.je van de rust mooie fietstochten leuke dorpjes in de buurt en je zit midden in de natuur deze camperplaats verdiend een 10
perfecte CAMPER PLaats Alles heel schoon ruime plaatsen vriendelijk personeel goede voorzieningen in de omgeving weinig te beleven maar voor surfers perfecte plaats
heel mooie en schone camperplaats dorp niet veel te doen maar een paar gezellige terrasje aan strand. mooi gebied om te wandelen bv naar de oudste olijfboom van de wereld die naar schatting 1500 tot 2000 jaar oud is. komen zeker nog een keer terug
2022
heel goede plek om het stadje te bezoeken. Eigenaren Mario en Marina zijn geweldig. Eten was heerlijk en niet duur. Mario kwam meteen naar ons toe met haspel voor stroom. Top bedankt voor de goede zorgen
2 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden