@keesenjo
Oase van rust. Heerlijke plek. Vele nationaliteiten echt een Franse camping. Voorste stuk tentenveld oogt wat rommelig maar heeft ook zn charme. Heel leuk dorpje dichtbij ben je in 10 min. met geweldige bakker. Mooie wandelingen gemaakt, hond heeft genoten. Kom je tussen de middag aan dan moet je wachten tot de receptie om 3 uur open is, maar dat is de moeite waard.
Nieuwe zwembad is af en ziet er top uit. Deze campingeigenaren hebben het begrepen. Verzorgd terrein volop watertappunten, 6 of 10 ampere stroom en voor onze camper van 7,5m een extralarge prachtige plek (17x8m nr 22 tm 26 ) dat maak je nergens mee. Dorpje is geweldig om te bekijken maar ook de omgeving. Allerlei nationaliteiten, echt een aanrader.
Aardige camping vlak bij een dorpje. Gras mag beter gemaaid worden en op onze plek volop stekels, niet fijn voor de hond. Voor wie houdt van een Nederlanders enclave op de camping een ideale camping. Wij hadden het na 1 nacht wel gezien. Als wij naar Frankrijk gaan geven wij de voorkeur aan een wat meer gemeleerd gezelschap. Schrik niet van het omroepsysteem, geen brandmelding maar in 4 talen wordt de paellaavond aangekondigd.
Mooie locatie in mooi dorpje, zit aan Voie Verte. Wij vonden het een hele mooie locatie netjes onderhouden. En vlakbij een dorpje. Hond uitlaten geen enkel probleem. Dat wij er waren lukte het alleen om met de pas de toiletten te openen, niet met de code en wij waren niet de enige. Dus zorg dat de pas bij de hand is.