@keess286

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

+ grote plekken die zelf uit te kiezen zijn, geen nummering. + restaurant en market aanwezig. + “ treinstation” bijna op de camping. Traject Calvi - I’ll de Rousse. + mooi groot strand op loopafstand. - sanitair past niet bij deze camping, toiletten zonder papier en zitting. - geen warm water voor de afwas en douche. - naar I’ll de Rousse rijden op de fiets is te gevaarlijk. - alleen cash betalen mogelijk.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

De camping heet momenteel Bois et Toilés. Ruime plekken, tevens verhuur van accommodaties. Aardige receptioniste, flinke bomen en nette grasplaatsen. niet afgebakend. Dame van de receptie vertelt je hoe je de camper moet neerzetten, maar dat was prima. Sanitair eenvoudig en schoon. Douchemuntjes niet van toepassing.

Compacte camping en de eerste van 3 campings op rij. Dichtbij het station (10 min lopen) voor een bezoek aan Cinque Terre, en 15-20 min lopen naar het centrum en strand. De prijs is niet ok, 43 euro per nacht is te veel maar de camping is toch altijd vol, ook eind september, dus een telefoontje vooraf voorkomt teleurstelling. De plekken zijn klein (30m2) en weinig zonnig, maar het toiletgebouw is verrassend goed. Ook vers brood verkrijgbaar.

Goede parkeerplaats om de stad te bezoeken. Zeker geen overnachtingsplek. Er zijn ook geen voorzieningen. Wij hebben onze camper hier geparkeerd en zijn op de fiets naar het bastion gereden.