@keesyvon1957
wat een fantastische plek. je mag betalen wat je er voor over hebt.
ideaal voor op doorreis. niet ver van de snelweg. betalen via automaat 12.00 euro
deze camping kost in november 29.00 per nacht. dat is hij echt niet waard, rij een stukje verder daar is hij 50% goedkoper
Sitecode: 81909
mooie plaats om mostar te bezoeken. wij zijn met de fiets gegaan maar heel veel mensen nemen de taxi. sanitair kon beter schoongemaakt worden. WiFi alleen bij de bar.
Sitecode: 19229
dure camping ipv 23.00 euro zoals beschreven in ACSI 32.40 betaald per nacht. WiFi moet je voor betalen en is helemaal niet aanwezig. wel een mooi fietspad naar de stad die zeker de moeite waard is. sanitair was prima
prachtige camping met mooie schaduw plekken. de vogels zingen je wakker s morgens. zwartkop en nachtegaal. als je van rust houd is dit zeker een aanrader. verder alleen de zee en geen supermarkt in de buurt.
mooie verzorgde camping met schoon sanitair heerlijk eten in restaurant,wat ernaast ligt
mooie camperplaats met alles erop en eraan. zelfs heel goed WiFi. beste sinds 3 weken. op de fiets naar Cartagena goed te doen