@keith-matthews
Lid van Campercontact sinds 2020
Mooi schoon en goed onderhouden Aire. Enkele schaduwrijke plaatsen. Ideaal voor fietsen om overal te geraken. Let gewoon op je in- en uitgang, want deze is vrij krap voor grotere MH. Ga naar de haven voor geweldige visgerechten in mooie restaurants langs de monding.
Wauw. Wat een mooie Aire. Grindpad naar een grote onverharde parkeerplaats naast een groot grasveld met picknicktafels en zitplaatsen. Sportvelden ook in de buurt. Korte wandeling naar charmante stad die zeker een bezoek waard is
We gebruikten de diensten gingen naar de stad en vervolgens vertrokken. Voelde me een beetje deprimerend en de fabriek stonk. Vond een betere Aire in Zegama (20 minuten).
Er zijn nu 2 aangewezen MH-parkeerterreinen. Een door rivier en diensten punt en tweede langs de hoofdweg achter het afgedankte hotel. De tweede is naast prachtige tuinen, een buitenzwembad, een fitnessruimte en sportfaciliteiten. Ook met een veel beter zicht. De stad is klein maar heeft een café, een bar en een winkel.
Ok voor een nacht. We hadden het geluk dat er een wijnfestival gaande was. Diensten waren een beetje vies en kapot.
Geweldig plek. Restaurant was erg leuk en de toiletten open en schoon. Stil 's nachts.
Mooie plek. We verbleven aan de top aan de achterkant van de bar / café naast de parkeerplaats. Gebruikt de gratis Wifi de hele tijd. Diensten waren geweldig.
Services waren precies goed en er zijn recyclingbakken beschikbaar. Kabelbaan € 7,50 pp retour. We dachten dat het de ervaring waard was. Zoals velen bleven we in een groot gebied dichtbij. 8 MH dus voelde veilig. Ongelooflijk stil 's nachts. Heerlijke stad.
Ok gratis Aire. 3 lange baaien en service. Toiletten op het terrein. Zitbanken achter in de baaien. Leuke stad.
Wat een geweldige vondst. Fantastisch wegwielrennen. Het restaurant in de buurt was redelijk. Aire is een van de beste waar we ooit hebben verbleven. Landschap verbazingwekkende en prachtige reis naar Viseu door de bergen.
Mooie plek. Alles wat je ooit zou kunnen nodig hebben. Goed onderhouden en leuk dorp. Ga naar Meimoa voor € 9 4-gangenmaaltijd. Pas op voor de sprinklers!
Mooie plek om te zwemmen, varen, wandelen en fietsen. Service en toiletten, beide moeten worden gerepareerd en opgeruimd, maar zijn nog steeds bruikbaar met peg! 2 nachten verbleven aan het meer zonder problemen. GNR arriveerde op de 2e dag en negeerde ons.
Grote gratis Aire in leuke stad hoewel de winkels serieus overprijsd zijn. We kwamen aan op Market Day, maar hadden geen probleem met parkeren - er was zelfs een portaloo door de diensten. Rustig maar niet veel schaduw.
we verbleven hier op 28 mei voor 2 nachten. Zeer mooie en vriendelijke plek. Strand was geweldig en heerlijke maaltijd in de stad. Geweldige faciliteiten en een goede prijs, maar pas op, ze rekenen elektriciteit door de kWh op de tweede dag die ons niet bij aankomst was uitgelegd.
Geen overnachtingen toegestaan. we verbleven hier gisteravond en hadden een bezoek van de GNR vanmorgen en ze namen onze gegevens en zei dat het slechts een waarschuwing was en we kunnen tijdens de dag maar niet na 20.00 uur parkeren. blijkbaar werd onze foto 's nachts genomen door de GNR !?
Dit is waarschijnlijk een Marmite-plek. we vonden het geweldig - eigenzinnig, hippie, vriendelijk en stil. De plaatsen zijn wat klein maar kunnen de luifel volledig uitschakelen tot het druk is geworden. Neigt jongere mensen aan te trekken. Enige keerzijde was dat het in de buurt van een rioolwaterzuivering werkt! € 7,50 per nacht + € 2,50 ehu + € 1 pp / dag douches en € 2,50 voor maximaal 200 liter water.
we kwamen 25 mei aan en zou maar één nacht blijven, maar we bleven uiteindelijk 4 (verblijf 3 en 4e gratis is nog steeds in de aanbieding). Geweldige Aire en leuke stad. Rustig en vriendelijk.
Heerlijk gratis Aire in een prachtige omgeving. Een bezoek waard.
Had geen problemen hier en genoten van ons verblijf. Zoals eerder vermeld, zorgen langere MH en die met trekhaak voor. Toiletten in blok per park / pad langs de rivier naar de stad.
Wauw, wat een geweldige plek. Zwembad werd gerenoveerd dus buiten gebruik. Toiletten in Aire en in de stad die ook gratis warme douches hebben. Wandelen en fietsen behoorlijk zwaar - heuvelachtig. Verse vis op de bbq vanavond!
Kan geen fout vinden in deze Aire. Geweldige faciliteiten, mooie vriendelijke personeel en leuke sfeer. Elke cent waard. Geboekt voor een nacht en bleef vier. Gelukkige dagen
Landschappelijk en vredig. Het eerder genoemde cafe is alleen geopend tijdens de lunch.
Geweldige plek om Sagres te verkennen. Geen water beschikbaar bij Intermarche.