@kelvindanielle
- 2023
We hebben een diverse keren een paar nachten op deze camping en camperplaats gestaan en het is ons ontzettend goed bevallen. De plekken zijn ruim, goed onderhouden en er is veel groen, wat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer. De mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam
zijn hier 4 nachten geweest, goed geholpen alles netjes voor elkaar. erg gezellig
mooie verharde plaatsen met 2 grote zitplaatsen. indien gewenst ook stroom. €4 voor 24 uur staan. voor de rest geen voorzieningen. maar logisch voor maar 4€ wel hele nette plekken. aan een waterbeekje ideaal voor de hond. zijn hier blijven slapen voor de doorreis. daar is deze plek ideaal voor. lekker rustig alleen af en toe een trein maar niet mega overlast
nachtje gestaan voor bezoek aan obelink. erg nette plek, fijne ontvangt en heerlijke rust. komen zeker nog een keer terug
paar dagen tijdens Pasen hier gestaan. alles is super netjes geregeld. lekker verwarmd toilet/douche gebouw. aardige eigenaren die proberen aan iedereens eens te voldoen! (en dat is zeker gelukt!) heerlijk met Pasen een suikerbrood gehad. komen zeker nog een keer terug ! ❤️
mooie plek, inmiddels wel iets duurder €20 per nacht maar prijs zeker waard mooie omgeving en geweldige ervaring om over de hoge brug te lopen !
mooie plaats, erg netjes, vriendelijke eigenaar