@kemo5239
- 2019
Juli 2026
Voor ons zeker 5 sterren! Het zeer vriendelijke eigenaren en een super hartelijk ontvangst. Met trots kregen we een rondleiding door het partycentrum wat Harry&Sitse runnen. Alles is tot in de puntjes verzorgd, mooi douche en toilet. De afwasplaats is nog in aanbouw. Vanaf de cp kunnen je via het buitengebied naar Dokkum fietsen is z'n 10km. Wij komen hier zeker terug. Bedankt voor de gezelligheid lieve luitjes. Groetjes Kees en Monique
Wat hebben wij genoten van deze camperplaats, wij kwamen voor 2 nachtjes maar het zijn er 11 geworden. Prachtige ruime plekken, mooie fietsstalling waar je je elektrische fiets kan op laden. Alles is tiptop in orde! Mooi uitgangspunt voor verschillende fietsroutes en Sneek en Joure op z'n 7 km afstand. Ben & Greta bedankt voor alles en tot ziens
Zeer slecht ontvangst door een druk doende en gefrustreerd gebarende meneer die uit het niets opdoemt, zegt dat hij de baas is en dat het zo moet gebeuren, duld geen tegenspraak want hij is de baas. Dat kwam waarschijnlijk omdat wij Nederlanders zijn. Erg jammer van z'n beheerder 🙄 wij komen hier niet meer.
Wij hebben hier 5 dagen met veel plezier gestaan. Een super vriendelijk ontvangst! De eigenaar en zijn dochter doen hun uiterste best om het naar je zin te maken. Bedankt en tot de volgende keer.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wij hebben hier 3 dagen met veel plezier gestaan, zeer vriendelijk en behulpzame eigenaar met een hartelijk ontvangst. De sanitaire voorzieningen zijn erg goed met lekker warm water zowel met douchen als de vaat. Je staat midden in de natuur en kijkt uit op mooie bergen. Ze zijn nog in een beetje in opbouw maar zeker niet storend. Wij komen zeker terug. Bedankt Henry en Irene.
2 foto's toegevoegd · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Fantastisch dat de gemeente dit heeft bedacht en uitgevoerd. Er is een service station, douche, toilet en stroom voor €5,00.
Hallo lieve luitjes, Wij hebben een heerlijke week erop zitten, bedankt!! Een mooie CP waar je het fijne gevoel van veiligheid hebt, nette wc's en douchen, nieuwe wasautomaten waarbij je met je pinpas kan betalen. Wat je nodig hebt als camperaar is er en ook in de omgeving. Alles ziet er tiptop uit. Wij komen zeker terug!! Nogmaals bedankt!! Zeer vriendelijke uitbaters 😃 Groetjes plaats nr. 8
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Lieve Michael, Najomi en kids, Wat ons direct opviel was het super hartelijke ontvangst. Jullie duidelijke uitleg over de omgeving en tips zijn top! Wij hebben de feestdagen genoten van jullie gastvrijheid en behulpzaamheid en het voortreffelijke eten, heerlijk. Wat al in de vorige review is geschreven 10 sterren sluiten wij ons zeker bij aan. Wij komen hier zeker terug om te kijken hoe jullie paradijs nog mooier is geworden. Bedankt K & M