@kemperkoppel
- 2009
Sitecode: 194554
06-04-2026 Een ruim opgezette camperplaats. Met 2 badkamers met ruime douche en wc en voldoende ophang haken en een stoel i.v.m aan en uitkleden. En nog 2 aparte toiletten. De sanitaire groepen worden goed en geregeld schoongemaakt. Voor campers met aanhangwagen zijn extra lange plaatsen , zodat afkoppelen niet nodig is. Naast de camperplaats bevindt zich een pompstation met aangrenzend een restaurant , waar dagmenu’s worden aangeboden.
26/05/25 . Groot vlak terrein met groen omzoomd en zicht op de bergen. Het is er zeer rustig. Ruim voldoende afval containers ( gescheiden afval). De aansluitingen van de watervoorziening zijn gemolesteerd . De zwart en grijs water dump functioneert wel . Vanaf het terrein loop je zo het dorp in.
07-05-24 Heel relaxed 3 dagen aan de rand van het geasfalteerde gedeelte gestaan. De strandtent is een mooie aanvulling op ons verblijf aldaar. Op aanvraag de dag ervoor, is voor ons in de ochtend een omelet met bacon geserveerd. En in de middag heerlijke gerechten van de kaart. De eigenaresse bood aan om water in te nemen als het nodig is. Ze zijn zeer vriendelijk en welwillend om de gasten het naar de zin te maken. De nachten zijn rustig.
02-05-24. Bijzonder relaxte en vriendelijke ontvangst. Hij loopt mee het terrein over om de schaduw rijke plaatsen aan te wijzen en zelf kunt kiezen. Een goed restaurant aanwezig waar de eigenaar kookt. Loop u het strand op en dan 200 meter naar rechts, treft u een sfeervolle strandtent met passende muziek onder de planten en bomen met vriendelijke bediening.
21-04-24 . Mooi gelegen camping. Veel plekken direct aan het water en ruim van opzet. Wij staan op de tweede rij , met ook zeer goed zicht op zee. De ophang systemen van de hand douche zijn versleten. Op de camping heerst echte rust. De ontvangst is zakelijk. Prijs met ACSI card is € 23,00 . Zonder Card € 29,00
27-03-24 mooi grasveld met zicht op het water. Stroom en water naast de camper. zeer welwillende en vriendelijke eigenaar. Inderdaad wat steile inrit maar eigenlijk niet noemenswaardig om melden. Het douche is aan de krappe kant. De gemelde € 17,- is € 20,- geworden.
Hetgeen wat nog niet is vermeld, er staat een professionele hondendouche met een mengkraan. Idiaal na strand bezoek.
24-04-23 waren wij hier. Vriendelijke engels sprekende Spaanse vrouw . wc aanwezig en sleutel halen en brengen bij receptie. Goede service plek voor lozen grijs en zwart water. Stroom en water op elke plaats . S’morgens stokbrood , van te voren bestellen. Bushalte op 100 m rechts van de receptie , elk half uur. Let op , geen honden in de bus. Met de taxi gegaan naar het oude centrum van Bilbao en betaalde heen € 11,75 terug € 10,40 .