@kenthepump

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Dit is een heerlijke, rustige naturistencamping met zeer vriendelijke eigenaren. De plaatsen zijn ruim en er is een fantastisch meer om in te zwemmen. Vers brood kan besteld en bij uw accommodatie bezorgd worden. We hadden gepland om er 1 nacht te blijven en bleven er 4. We hadden er langer kunnen blijven, maar dat was te weinig tijd voor ons. Een echte aanrader.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Als je van honden houdt, dan is dit de site voor jou omdat elke andere persoon een hond lijkt te hebben. De camping ligt op een mooie locatie, op ongeveer 1,5 km van het strand. Het is een mooi wandel- en fietsgebied. Er is 's avonds veel amusement op het terrein en het restaurant is goed. De dichtstbijzijnde kleine stad is San Jose, ongeveer 5 mijl afstand en heeft een kleine supermarkt. Groen plastic bedekt veel plaatsen, = geen zon😎

We zijn in de loop der jaren vaak naar El Portus geweest. Er is niet echt in de kampeerterreinen geïnvesteerd en moet echt worden bijgewerkt. Het ziet er allemaal erg moe uit en meer dan de helft van de plaatsen is afgesloten vanwege overstromingsgevaar. Leuke bar en zwembad en een goede locatie en strand, maar dat is het zowat. Ze nemen de ACSI-kaart.

Deze Aire was erg moeilijk te vinden. We hebben de coördinaten in het navigatiesysteem geplaatst en het heeft ons over onverharde wegen en plaatsen gebracht die niet geschikt zijn voor campers. Ook geprobeerd met behulp van Google Maps zonder succes. Uiteindelijk hebben we het opgegeven en zijn we ergens anders naartoe gegaan.

Fantastische locatie met geweldige gastheren Vikki en Pete. Heerlijke douches en toiletten, zwembad + elektrische aansluiting voor 15 € per nacht. We hadden een 2 -gangen avondmaaltijd inclusief halve liter wijn elk terwijl er voor 15 €, die was heerlijk en we aten in de buiten verbouwde schuur gebied. Ze zijn een prachtig Brits stel en zouden niet aarzelen om dit aan te raden voor een tussenstop of vakantie. Ze doen ook B & B

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Sitecode: 1974

Dit is een mooie locatie in de buurt van de stad en een Lidl ongeveer een halve mijl verderop. Je moet betalen wat eruit ziet als 4 euro voor toegang tot het toilet legen & voor elektrisch op beperkte plaatsen, zorg ervoor dat je 2 € munten hebt. Het nadeel voor ons was dat er een soort van fabriekseenheid aan de andere kant van de rivier die een metalen lawaai van het squealing type voor het grootste deel van de nacht maakt terwijl wij er waren.

Nooit een kans gehad om deze plek te proberen, want er stonden zoveel slecht geparkeerde auto's bij de ingang in de middag dat we de hoofdweg niet eens naar de ingang konden draaien.

We kwamen aan op deze parkeerplaats die op zijn zachtst gezegd ruw was. Er was een oude Camper opgekrikt waarbij de voorwielen ontbraken en er iemand woonde in een oude caravan. Binnen 5 minuten nadat we daar waren, werden we in ons busje geconfronteerd met een aandringende man die geld wilde hebben om daar te stoppen. We weigerden tweemaal en besloten te vertrekken en verder te gaan, omdat we ons niet veilig voelden om daar te blijven of onze bus te verlaten.

Leuke site en locatie. We stopten hier voor een kijkje maar besloten dat het een beetje aan de dure kant was voor een Cp, dus ging in plaats daarvan naar een ACSI-site. Je hebt tokens nodig hier voor € 3 voor douches en een korte tij gebruikvan elektriciteit, dus het maakt het een campingprijs zonder alle faciliteiten.

Nice Aire slechts ongeveer 15 minuten lopen langs de rivier naar het centrum. Mooie locatie aan de rivier met uitzicht op het kasteel. Water, afval en toilet legen hier, hoewel het legen van het toilet beter zou kunnen zijn!

De coördinaten voor deze site kloppen niet en brengen je langs de site naar de kustweg ongeveer een kilometer verderop. Kijk uit voor het waterpark, de site is naast de deur. Geen warm water in de afwas of toilet wasbakken, maar genoeg in de douches. Het is ongeveer 25 minuten lopen naar het stadscentrum. Voor 5,60 € per nacht kun je niet fout gaan.

Dit is mogelijk de slechtste gemeentelijke site die we in Portugal hebben doorgebracht en de duurste om 14.40 € per nacht. Er is geen warm water op een van de kranen en het is alleen maar warm in de douche. Het is oké voor één nacht om het centrum van Braga te zien, dat op ongeveer 25 minuten lopen ligt. Het servicecentrum van de camper is goed voor één bestelwagen per keer. Ze bewaren je paspoort dat ik niet leuk vond. Over het algemeen geen goede site in maart

Mooie plek voor een duik in het warme kuuroord en het is gratis. Camperplaatsing hier is verboden door de muur naast het zwembad, maar er zijn een aantal busjes geparkeerd aan de andere kant van de weg. Vuilnisbakken beschikbaar en een kleine bar / café, maar niet veel anders.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Sitecode: 19284

Goede locatie om te wandelen naar de stad. Platte asfaltweg achter Eroski. Deze weg wordt gebruikt door verkeer, vooral 's ochtends met de schoolloop. Vers water, afval en toilet legen in de Aire.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Leuke Aire met mooi uitzicht en slechts ongeveer 10 minuten lopen naar de stadsmuren en centrum. Water, afval en toilet legen hier. Wat een mooie stad is dit!

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Deze site bevindt zich op een geweldige locatie om de stad te bezoeken. Er zijn 8 plaatsen allemaal met hook-up. Vers water is beschikbaar in het hostel, maar er is nergens lege toiletten. De prijs is € 7,50 per persoon, inclusief ontbijt en een douche in het hostel wat geweldig was. Regelmatige bussen 28 en 58 van buiten de site brengen u naar het stadscentrum. De ingang van de site is net voorbij de coördinaten.

Mooie locatie met uitzicht op de baai. 10 minuten lopen naar de stad. De Aire is erg hellend. Vers water, lozen en toilet beschikbaar. De stofman komt heel vroeg, zeker op een woensdagochtend.

Leuke gratis camperplaats op grind, maar erg schuin, maakt het moeilijk om recht te staan, vooral voor de langere campers. Goede locatie om het Chateau te bezoeken.

Geen slechte locatie, maar niet veel in de buurt, behalve een bar naast de parkeerplaats. Er zijn vuilnisbakken en een bron stroomt uit boven een muur (niet zeker is het drinkwater of niet). Hier is niet veel anders, geen indicatie dat campers hier zijn toegestaan. Geen kosten voor zover we konden zien.

Kon niet echt bepalen waar te stoppen hier. Er waren geen andere campers en geen indicatie dat campers waren toegestaan, dus besloten om niet te stoppen

Mooie camperplaats, ongeveer een 10 minuten lopen naar de stad, met restaurants, bars, apotheek, kleine supermarkt etc. Iets hellend, maar geen echt probleem. Afvalwater en toilet lozen, maar geen drinkwater. Geweldige locatie voor de veerboot, wordt druk!

Geweldige Aire met een fantastisch uitzicht. Volg de borden voor caravan bij het naderen. Geen diensten, maar servicegebied in het dorp onderaan de heuvel. Er is een toilet aan de linkerkant van de kerk in Monsaraz.