@keriks
Mooie plaats redelijke prijs en schoon sanitair. Eigenaar is een aardige vent en erg behulpzaam. Vlak bij het meer en dicht bij de pont om de overkant te bezoeken. Aanrader 👍
de laatste review staat dat deze plaats is opgeheven maar dat klopt niet. mooie plek aan de haven. Vriendelijke havenmeester die je vooraf kan bellen of er plaats is. In het plaatsje Selin is ook een flinke camperplek maar deze staat niet in deze app??. Alle voorzieningen aanwezig en makkelijk vindbaar. Volg de borden die goed aangegeven waar de camperplaats is.
Wij moesten voor 1 nacht bijna 60 euro betalen voor een camper 2 pers en een hond omdat er minimaal 2 nachten incl belastingen worden gerekend. Wij zijn doorgereden omdat we niet wensen opgelicht te worden.
Het opgegeven bedrag klopt niet, wij betaalden 36,50 voor een camper, 2 personen en een hondje en dat is veel voor een overnachtingsplaats op een oude gedateerde camping. Sanitair was wel in orde.
Sitecode: 101902
slechts 2 plaatsen beschikbaar. Op de 3e plek stond een oude caravan bezet te houden.
Mooie plaats dicht bij het centrum. Geen last gehad van eerder besproken hangjeugd. rustig kunnen slapen.
Sitecode: 52049
Aardige mensen, we stonden er met 5 campers. betaalden 202 DKK
Winderig plekje direct aan zee. Met internet gebruik douche etc. Ruim 30 euro. Duur dus. Restaurant op de dijk afrader tenzij je van gefrituurde snitzel houdt.
Sitecode: 19597
Plaats vlak aan het water met uitzicht op zee. Veel vaste plaatsen met stacaravans. Betalen ; geld in de envelop en in de brievenbus.
Mooie rustige plaats bij vriendelijke mensen. Mooie omgeving om te fietsen 10 minuten van het strand.
Super camperplek en uitvalsbasis om het mooie Kopenhagen te bezoeken. Prachtige stad en prima per fiets te bezoeken. Vergeet vooral "vrijstaat" Christana niet. Is in de buurt van de kerk met gedraaide toren. Wereldje op zich. Wij hebben er 40 kilometer gefietst en nog niet alles gezien. Aardige havenmeester en al de camperplek vol is, regelt hij wel een ander plekje voor je.
Mooie camperplek, mooie omgeving en alles wat je nodig hebt. Zelf internet werkt snel en goed. Zeker een plaats om terug te gaan. Hoogtepunt zonsondergang bij de vuurtoren.
Mooi plekje hoor. Leuke stad om te winkelen of door te fietsen. Saab museum vlakbij en leuk al die boten die door de sluis komen. Camperplek met goede voorzieningen en de havenmeester/sluiswachter komt met pinautomaat langs. Water lozen is wat lastig, omdat ze de afvoerput ondoordacht hebben geplaatst.
Mooie camping, maar je wordt gek van de muggen. Schoon sanitair, maar 3 douches, wel erg weinig, soms een half uur wachten voordat er plaats is. Ook tot ver na 11 uur onrustig door jongeren die luidruchtig zijn.
Vanuit de camper kan je de springers zien springen van de schans. Leuk om een keer te zien en leuk om te voelen dat daar ooit olympische spelen waren 1994. Verder kale plek zonder voorzieningen. Wel rustig s'nachts en een leuke plaats om te bezoeken. Wel zwaar fietsen. Heel steil.
Leuke camping voor als je op doorreis bent, schoon sanitair en WiFi. Alles aanwezig.
Mooie camperplek, rustig schoon en leuk dorpje. Alles aanwezig en betaalbaar. Staan ook caravans.
Vooraf gebeld of er plaats was en wat de kosten waren. Er was plaats en een overnachting op de camperplek 120 dkk. Plaats is mooi water en stroom op de plaats. Douche heren is ronduit vies, dames redelijk schoon. Toen wij na 1 nacht wilde vertrekken moesten we 260 dkk betalen. Achteraf kwam daar nog van alles bij. Die 120 dkk is alleen voor de camper. Douche, WiFi en het aantal mensen. 2 in ons geval moeten apart betaald worden. Wij hadden vooraf vermeld dat we met z'n tweeën waren inkl camper. Beetje flauwe manier om geld uit je zak te kloppen. Bijna 40 euro voor 1 nacht op een camperplek is belachelijk duur.
Super camperplaats, snel internet gewoon tv via livestream. Mooie omgeving kortom prima.
Mooie plek vlak bij de sluis. Inmiddels wel SEK 150 inclusief stroom. Ook mogelijkheid voor lozen van water en chemisch toilet.
Sitecode: 11922
Super plek aan het water, betalen in het toiletgebouw. Elektra is zeer omslachtig, velen lukte het niet en ons lukte het ook niet om een opgelaad kaartje te krijgen, die je weer in de stroompaal moet doen. Als je het weet is het eenvoudig. Kies in het menu voor staanplaats en stroom. Dat heet niet zo, maar op het scherm zie je staanplaats staan en zoek de keuze waarin je stroom kunt opwaarderen. Je krijgt na gebruik het teveelbetaalde contant terug. Je moet met een creditkaart betalen, maar bij de meeste werkte dat niet. Mijn Rabocard deed het niet, maar uiteindelijk mijn VISA kaart wel. Succes !!
Sitecode: 19591
Prachtige plek aan het water. 150 NOK inclusief stroom. Zeer de moeite waard.
Mooie rustige plaats, aardige eigenaar erg behulpzaam maar spreekt geen woord over de grens. Wij betaalden 50 DKK inclusief stroom water etc.
Beetje rommelige plek, maar wel mooi en rustig. Alles is aanwezig inclusief WiFi. 100 NOK en 30 NOK voor stroom. Omgerekend 15,50 euro. Redelijk dus. Aanrader.
Mooie plaats - aardige eigenaar - mooie omgeving - zeer de moeite waard. Jammer dat er een aantal plaatsen gereserveerd stonden en niemand kwam opdagen.