@kerst
Bedankt Dick en Evelien wat een geweldige onvangst en verblijf hier op jullie plek midden in de natuur we hebben hier 3 dagen gestaan en komen zeker terug Bedankt Janny en Kerst ut Fryslan
Je wordt gewoon blij als je hier aankomt .De ontvangst door Hanneke .Je zoekt een plekje rondom de Old skoolgebouw .Alles wat een camperaar zich wenst Alles supper schoon en netjes . En een gastvrouw die veel weet van de prachtige omgeving Dit is gewoon een aanrader voor iedere camperaar.Hanneke bedankt voor de gezelligheid. Jij en je CP zijn top De 4 uit Fryslan
Anna wat een geweldige plaats daar bij jullie Jullie zijn zelf ook camperaars dus je weet wat een gast graag ziet Alles super schoon kan niet beter En als je op vrijdag of zaterdag bij de fam naast jullie heerlijke verse vis te koop Nog bedankt namens ons vieren Gr uit Fryslan.
We werden geweldig onvangen door Eibert en Janet op hun heel mooie camperplek Deze mensen weten wat een camperaar graag wil .Wat een prive plekje we werden gelijk opgenomen door de andere gasten die er al stonden gewoon geweldig Met een grapefruit boom voor de camper voor eigen gebruik .Eibert en Janet wat wij in Friesland zeggen. Tige bedankt en oant sjen. Kerst en Janny Graansma
2023
Een Camperplaats twee jaar begonnen en dan al uit gegroeid tot een superplaats met allure Een plek waar je U tegen zegt en dan het sanitair spic en span. En dan je wordt op gevangen door een echtpaar Alex en Thea die je keurig rondleiden door de verblijven en CP .En als klap op de vuurpijl staat er ook nog een echt wedstrijd biljart voor de liefhebber zoiets hebben wij in 17 jaar camperen nog nooit gezien Alles top groeten K en J
Wat een geweldige plaats .deze mensen weten wat een Camperaar graag wil zien uitleg van alles .een plek aanwijzen en rust .We komen zeker terug groet Kerst en Janny uit Frysland
Een geweldige CP met alles wat een camperaar nodig heeft Deze jongelui doen het perfekt Alles schoon en nette ruime plaarsen Kerst en Janny Graansma
2021
Wat een geweldige Camperplaats van een eigenaresse die in mei 2021 is gestart ,op deze geweldige lokatie .hier is niets aan toe te voegen .Hier komen we zeker terug in de komende tijd Bedankt Kerst en Janny Hurdegaryp (FRL)
2020
4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
mooie plek maar beslist geen stroom.