@khermie
Lid van Campercontact sinds 2020
camperplek is zoals beschreven, vriendelijke mensen, rustige plaats! ideaal voor een overnachting. kids waren direct bevriend met de hond 😁

propere parking en serviceplaats! als je de parking oprijdt en je houdt rechts aan kom je een ‘nieuwe’ servicepaal tegen. de oude staat ook nog wat verder. overnachten verboden en ook niet aan te raden

Mooie rustige plek bij wijnboer. Zeer verzorgd. Alles aanwezig. Je betaalt enkel stroom indien nodig, dit is 3 euro per nacht.
Sitecode: 19813
9 camperplaatsen op asfaltparking. 8 euro per camper, voor deze prijs kan je ook je toilet en water lozen en water bijvullen. Goede verbinding met de tram naar het centrum.
Rustige camperplaats bij zeer vriendelijke boer. Lekkere wijn en goed van prijs. Uitzicht is top. En aan het huis beneden kun je fruit gaan kopen.
Parking voor bussen en campers. Dichtbij Carcassonne. Rijdt ook gratis bus naar de burcht. Verboden te overnachten!
Deze camperplaats willen bezoeken maar door kermis/dorpsfeesten was deze niet bereikbaar... alle andere parkings in de buurt stonden vol auto’s of niet geschikt voor campers
Ziet er een geweldige camperplaats uit. Echter toen wij eraan kwamen was er tegen bareel gereden en kon er niemand op of af. Camping veel duurder, hier verwezen ze ons door naar parking 1 (busparking). Daar mag je echter niet overnachten...
Plaats is verwilderd. Dit zou een mooie camperplaats kunnen zijn. Hier een nacht gestaan, geen andere campers gezien...
Perfect geasfalteerde ruime camperplaats. Mooi uitzicht. Prijs per nacht is inclusief stroom, WiFi en museum bezoek voor 1 persoon. Toilet enkel open wanneer museum open is. Andere faciliteiten zijn in orde.