@kimmeech
2023
Mooie rustige camping, modern sanitair, behulpzame receptioniste. Vrij duur voor mei - € 39,70 voor 2 personen met kleine camper. Elektriciteit was extra.
Schilderachtige locatie. Geen toilet. Ook gebruikt door vrachtwagens de nacht dat we er verbleven. Auto's worden 's morgens vroeg verplaatst. Vroeg in de ochtend - de chauffeur van de straatveger maakte er een punt van om herhaaldelijk langs ons busje heen en weer te gaan om er zeker van te zijn dat we waren gewekt en de hint hadden begrepen om te vertrekken. Ook buiten een school, dus misschien niet de beste plek om te parkeren tijdens het schooljaar
Ongewenst gevoel, met bewoners die naar ons keken en loslopende hond die buiten het busje bleef blaffen. Geen voorzieningen. We zijn verhuisd naar een andere locatie.
Goedkoop, maar u heeft contant geld in CHF nodig om bij de automaat te betalen om af te sluiten. Kan 's nachts gratis zijn als je vroeg in de ochtend vertrekt. Grote ruimte naast een weg, die 's nachts vrij leeg was, maar' s ochtends vol auto's bij de ingang. Zou aanraden om dichter bij het stadion / toiletten te parkeren, die 's nachts en gratis toegankelijk waren.
Mooie locatie, binnen 20-30 minuten rijden naar Zürich. Douchemuntje vereist voor warm water en slechts 1 douche voor elk geslacht (andere waren buiten dienst). 28 CHF voor 2 personen met camper eind mei.
Ruime baaien gescheiden door heggen om privacy te bieden. Toilet aanwezig dat zelfreinigend is. Door een mooie rivier en zeer dicht bij bakkerijen/bars/restaurants. Er zijn maar een paar plekken, dus het kan lastig zijn om een plek te bemachtigen in drukke periodes In de buurt van een veld speelden enkele jongeren tot laat luide muziek. Anders een geweldige plek!