@kiske-29
- 1975
bespaar je de moeite om er heen te gaan . stront komt uit beide putjes . vieze bagger en er is geen water . vorige beoordeling was 10 dagen terug . alleen nu veel erger . 1 ster is eigenlijk al teveel .
loopt iets af . maar op blokken geen probleem en stoeltje buiten ook geen probleem . lekker gestaan daar . voor ons toppie . enn lekker rustig .
emilegallego als je niks te doe hebt ,ga je maar wasseretten op de cc app zetten !!dom.dom.dom
mooie rustige plek . 48 uur staan wordt wel n beetje gehandhaafd .guardia civil kwam langs en iemand die er al langer stond was n uur later vertrokken .misschien toeval !! maar alles netjes en schoon daar .
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
pas op bij goedkope benzinepomp iets verderop ! je wordt er opgelicht .
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 3 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
3 plaatsen ,t is n dooie boel . dorp is 3xniks . € stukken betalen,als t werkt ! heb mn twijfels .
Zo kan je van elk restaurant wel n camperplek plaatsen !! 🤮
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
hele mooie zuivere cp . en dan komt er een laika camper met lichtbruine achterkant die zn camper met nl kenteken boven de put zet . en trekt z'n schijthuisklep open en laat alles zo lopen ,2 tijltjes water erover en weg zijn ze weer !! de stront e.d op de put achterlatend . dank je wel !
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 4 jaar geleden