@kitou
Vredige plek. Gratis tijdens de werken.
Rustige parkeerplaats. Maar voor mij zou het niet een van de mooiste dorpen van Frankrijk zijn. Het dorp is dood.
Prachtige omgeving, we gingen naar de *** camping, voor een nacht voor 37€. Veel te duur….Vuile toiletten….We hadden er spijt van dat we niet voor 10€ naar deze plek waren gegaan. Er is een pendeldienst naar Vannes. Het is perfect.
We staan op parkeerplaats P 5. prima parkeerplaats, rustig. Jammer, wederom dat sommigen 2 of 3 plaatsen voor hun camper innemen.
In Damerey. Nabij het dorpshuis, kleine rustige parkeerplaats. Bakker en krant aan de hoofdweg
Geweldige plek erg. rustig en ruim Goede producten. Winkel naast de deur op de boerderij👍. Manon en haar ouders zijn schattig.
dit is een gebied dat helemaal niet in Prades ligt. je moet veranderen. omdat het in Aubrac is.
Zeer rustige plek om een nacht door te brengen. Onstabiele grond. Maar Gimel is een stop waard.
Fijn verblijf op de camping. Vriendelijke beheerders. Heel dicht bij het dorp. Tegenover de vijver. Kitou 88
Heel rustige plek. Niet ver van een vijver. Leuke kleine wandeling. Zaterdag markt. KItou des Vosges