@kiwi23
Lid van Campercontact sinds 2018
Plaats is gemakkelijk bereikbaar. De plaatsen zijn een beetje kort, zelfs als u kunt parkeren aan de achterzijde (pas op voor bomen!) Over de groene ruimte. Op 7m is de voertuiglengte dan voorbij. De plaatsen hangen ook behoorlijk, wat we niet eens konden compenseren met wiggen. Maar de plaats is gratis en heeft een geweldige locatie voor sightseeing.
Sitecode: 61987
Was net terug op het veld. In principe is alles zoals beschreven. Vandaag was ik zo dicht geparkeerd dat ik alleen kon rijden nadat een van de twee auto's van me was weggereden. Daarom is de aanbeveling: de beste manier om een Randstellplatz te selecteren, dan zou je indien nodig over de groene strook kunnen rijden.
Ondanks de straat en de trein was het 's nachts lekker stil. De hele vierkante grond was half februari behoorlijk "sappig". De afvoer van de toiletcassette vindt plaats in de vloerinlaat. Helaas was het water afgesloten voor spoelen of misschien is dat alleen na geld voor zoet water. We hebben het niet geprobeerd maar gebruikten water uit onze voorraad om te spoelen. 3 vrijwillige euro's zijn goed.
De plaatsen liggen direct aan de oevers van de Rode Main. Je kunt aan de overkant van de straat parkeren en zo een paar plaatsen blokkeren of je kunt parkeren als een auto, daarna is de lengte van 7 m het maximum wanneer je achteruit parkeert. De plaatsen hangen redelijk veel, zelfs met wiggen konden we dat niet compenseren. Oké voor een nacht. Het grootste pluspunt is zeker dat de plaats gratis is. Vanaf daar is er niets te klagen.
Mooie plek, geweldige V / E (rioolwater + toilet verwijdering gratis). Locatie ook erg goed. Omslachtig is de betaling in de badkamer. Een geldautomaat zou aangenaam zijn. De vloerbedekking van de planken kleeft eerder aan de schoenen, niet alleen in de regen. WLAN werkt redelijk. Elektriciteit kost € 0,60 per KWh. Zowel zonnige als schaduwrijke plaatsen beschikbaar. Straatlengte is beperkt.
Plaatsen licht hellend. Niet geschikt voor een comfortabel verblijf, eerder als een parkeerplaats of pure plek om te verblijven. Handig voor een rondleiding door de stad Bamberg. Het treinstation Strullendorf is te voet in 15-20 minuten te bereiken. Treinen rijden elk uur. Een echte aanrader is het dagticket Plus voor maximaal 2 volwassenen + 4 kinderen, momenteel € 8,90. Goedkoper dan de dure camperplaats in Bamberg.
Super mooie pitch! Helaas had ik geen tijd om hier een nachtje te blijven. Maar ik gebruikte het bergingsstation. Tip top! Er waren vandaag geen "langetermijnparkeerders" of caravans. Twee motorhomes stonden netjes op het geasfalteerde gebied, nog drie op het grindvlak ernaast. Zufahrtszraße naar het veld kan mogelijk een beetje krap zijn als gevolg van ongunstige parkeerauto's.
Voor campers en caravans vrijgegeven. Als u met de stroomaansluitingen geen plaats in de baai kunt krijgen, kunt u gemakkelijk in het midden van het plein parkeren, maar er is geen stroomvoorziening. Korte wandeling naar het dorp met restaurants en winkels. Aldi en Lidl ook op loopafstand. Alles daar, wat je nodig hebt.
Het bevoorradingsstation is weer in gebruik. Ronde ijzeren rooster is de onderste inlaat voor grijswater. Alles ziet er een beetje groezelig uit, maar doet zijn werk.
Positief: gratis, vlakbij de snelweg, prachtige spa naast de deur, rustig 's nachts Negatief: ruimte is ongelijk en soms erg, geen V / E We kwamen op een vrijdag om 13 uur aan als de enige Womo. We zochten naar een mglich vlakke plaats en kwamen naar buiten zonder wiggen in evenwicht te brengen. Conclusie: wie alleen wil blijven overnachten en in het donker, kan beter iets anders zoeken. Voor spa-vrienden aan de andere kant geweldig!
Plaats is zoals beschreven door zijn voorgangers. Barrière is nu in werking. Momenteel kost een dag 5 €, twee dagen 9 €, drie dagen 13 €. Of dat dagen na datum is of 24 uur na de ingang, ik weet het niet. U betaalt vooraf uw kaart en kunt later betalen als dat nodig is. Er worden echter niet meer dan drie dagen aangeboden. De plaats heeft een goede locatie voor sightseeing, maar niet meer.
De ochtenden waren spontaan daar, omdat we graag wijn wilden kopen en overnachten. De plaats zag er erg uitnodigend en rustig uit. Helaas was niemand op de site of per telefoon. Noch het internet noch aan de winkeldeur was op de hoogte van openingstijden. Mijn bericht op het antwoordapparaat werd pas 's avonds beantwoord. Jammer!
Toplocatie! Zelfs als alle zitplaatsen direct op Mainufer bezet zijn, lijkt er geen probleem te zijn als je (uitzonderlijk, natuurlijk!) Parken op de talrijke autostoelen. Levering en verwijdering zeer goed besteed. Voor het parkeren openbaar toilet in aanvaardbare netheid. Met het parkeerkaartje, dat u alleen betaalt als u weggaat, kunt u ook gratis de tram nemen (info bij de ingang).
De plaats is ook beschikbaar buiten het zwembadseizoen, maar zonder elektriciteit of water. Trein en weg binnen gehoorsafstand. De plaatsen liggen langs het hek van het buitenzwembad. Volg de borden naar de camping, anders moet je ev. Door de stadspoort met een hoogte van 3,70 m.
prachtig gelegen, rustige plaats voor minimaal 20 campers. Eén kan max. Blijf 4 nachten. Bedankt Oettingen!
Ik heb hier geen bijzonder goede ervaring gehad. Bij de ingang was een indicatie dat de plaats volledig bezet was. Op mijn verzoek bij de receptie vertelden ze me toen een gratis pakket, waarop ik aan de rand moest parkeren. Een uur later was mijn plot weer bezet en heeft de site-eigenaar de volledige prijs voor elk perceel in rekening gebracht. Dat is wat ik afzet noem!
Zoals de meeste DOC-plaatsen in deze prijsklasse, heeft deze plaats alleen basis Maar wie hier wil wandelen, vindt niets beters. Verschillende tracks beginnen hier en de omgeving is fantastisch. Betaling door zelfregistratie of door de ranger persoonlijk, die twee keer per dag komt controleren.
Leuke kleine camping, zeer vriendelijke groundskeeper. Volledig ingerichte keuken met tv. Sanitair en keuken een beetje ouder, maar alles was zeer schoon. Aanbevolen voor tochten met de Pelorus Mailboat.
Standplaats op een goede locatie met busverbindingen naar het centrum. Kiepstation beschikbaar, maar niet erg toegankelijk vanwege het gebouw, waar de toiletten zijn. Op de website van de gemeenteraad kunt u controleren of er parkeerplaatsen zijn, omdat elke auto een sensor in de grond heeft. Geweldig dat deze plek gratis is!
Geweldige plek voor een tussenstop. Niveau en verhard. Afhankelijk van hoe het Mitcamper park, helaas passen alleen aanzienlijk minder voertuigen op het plein. Ben hier in het midden van augustus één nacht, nadat twee eerder gebruikte plaatsen vol waren. Hier waren we 4 Womos en een Caravanspann. Postcentrum naast de deur met vrachtwagens laat in de nacht, maar kon nog steeds goed slapen.
Zeer groot vierkant met verschillende plaatsen: groot en kleiner, strikt verkaveld of open voor alle kanten. Er moet iets zijn voor elke smaak. De meeste washuizen zijn nieuwer. Zelfs in het absolute hoogseizoen zijn er gratis plaatsen, maar de reserveringen zijn meer van jaar tot jaar. Gelieve alleen nudist te zijn, voor textielcamping zijn er tal van alternatieven.
Grote ruime ruimte met weinig schaduwrijke bomen. Ondergronds erg rotsachtig. Het was onmogelijk om onze voortent te beveiligen met haringen. Nog steeds een geweldige plek om weer te bezoeken. Betaling aan de automaat met munten van 0,50 / 1/2 Euro. 6 € voor 24 uur. Campinggedrag is niet toegestaan, maar verleng luifel, tafel en stoelen rausstellen eenvoudig mogelijk.
Sitecode: 61987
Large, Mixed parkeren. Centrum op loopafstand. Rechts naast de deur is de Mogetissa-Therme. Als een gratis plek om lekker te blijven, maar iets kan luidruchtig zijn. Rustig 's nachts. Was er een paar keer geweest, was de kamer is nog niet geschikt voor grote schepen. Parkeervakken zijn afgestemd op de auto's en hangen in de lengterichting, maar u kunt parkeren aan de achterzijde over een gazon.
De plaats is ok in principe, als men staat op massa duik. maar de prijs-prestatie verhouding is niet goed voor en achter, ook als deze zijn 4 € toeristenbelasting. V / E op termijn ook kost 2 € extra en van de beloofde 90 liter water, kunnen we alleen maar van dromen. Na ongeveer 50 l sloot. Natuurlijk is ook direct aan de doorgaande weg.
Mooi en rustig 's nachts. V / E slechts 1 april - 31 oktober operationeel. WLAN was niet beschikbaar tijdens mijn verblijf, ook al is het wachtwoord is opgegeven op de voeding. Niettemin, een aangename plek om te verblijven.
Grote plaatsen. Goede locatie. Misschien wel een beetje lawaaierig 's nachts, maar geen probleem. Was drie nachten en zou terug elk moment komen. Dat het plein met de aan-en afvoer voorzieningen zijn gratis, een pluim voor de stad Delmenhorst. Was erg vriendelijk geserveerd in het toeristische-info.