@kjkramer68
Zoals al veel geschreven, dit is echt een geweldige camperplaats. Fantastische faciliteiten in een prachtige omgeving. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zelf biertje tappen: leuk en lekker. Sterke aanrader
prima camperplaats. Eén nacht gestaan. Alles supergoed geregeld. Mooie plaatsen, uitstekend sanitair. Vriendelijk ontvangen, wijn-proeverij voor 2 gedaan. Mooie omgeving. Aanrader!

Op de binnenplaats van een wijnboer. erg vriendelijke eigenaren. je kan er gratis staan. aankoop wordt natuurlijk op prijs gesteld. De wijn is erg goed. Als je het de eigenaar vraagt, kan het chemisch toilet en grijs water geloosd worden. Water uit de kraan komt uit een bron, dit water hebben ze niet laten onderzoeken. Het centrum van Eguisheim bevindt zich op slechts paar honderd meter van de CP, en is erg mooi en leuk. Nog mooier dan Colmar.!
mooie plek om nacht te verblijven. Aardige eigenaar. Behalve elektriciteit geen faciliteiten. Legen chemische cassette alleen mogelijk met biologisch afbreekbare middelen.

Hele mooie , rustige, plek op de ‘Wiesen’. Zeer vriendelijk ontvangen. Net sanitair en water beschikbaar. Kleine shop met wijn, eieren en andere producten. Aanrader.