@klaasan
- 2011
Goed om te weten: de receptie is van 11 tot 14 uur gesloten( in september in elk geval). Veel vaste plekken en wij vonden de prijs aan de hoge kant: >40 € Sanitair prima! wel betaald douchen.
4 nachten op deze leuke, rustige camping gestaan. Gefietst naar Sonderborg en 2 dagen gewandeld langs het Gendarmenpad. Erg mooi pad! 35 € per nacht, niet goedkoop maar de andere campings in de buurt zijn duurder!!( en drukker).
wij waren hier 11 april, de camping is helaas tijdelijk gesloten. De afgelopen weken stond het terrein blank door de vele regen. De grond was daardoor te zacht! We werden vriendelijk te woord gestaan door jonge beheerder die alles uitlegde en ons door verwees naar parking in dorp. 5 sterren voor de vriendelijkheid, Hoe de camping is weten we dus niet
Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad op deze mooie sfeervol aangelegde cp. Niet vaak op zo'n ruime plek gestaan en met zulk prachtige sanitair. N.B het is niet bij de paardenmanege( waar wij eerst waren) maar aan de andere kant van de kruising. Nummer 243 ipv 210!
Eigenlijk niets toe te voegen aan de vorige reviews. Prachtig uitzicht op het s avonds mooi verlichte dorp met kasteel. Ga boven aan staan voor het mooiste uitzicht!
wij hebben hier 10 mrt heerlijk rustig gestaan met nog 3 andere campers. Alle voorzieningen waren nog afgesloten en ook de ticketmachine was buiten werking. Dus gratis deze keer. Bezoek palais ideal is aan te raden. Bijzonder bouwwerk.
Sitecode: 20151
ondanks dat aangegeven staat dat de camping open zou zijn op 8 mrt stonden wij voor een gesloten slagboom. Ferme!
Sitecode: 22002
We stonden 8 maart 2025 voor een dicht hek. Camping was nog niet open!!
Wij hebben hier 2 nachten prima gestaan op de plek speciaal voor campers. De camping ligt aan de Jacobsroute( lange afstands wandelroute) waar wij de camping op uit hadden gekozen. Aardige beheerders, heerlijke cappuccino op het terras, mooie omgeving. Wat wil je nog meer. Wij vonden de 5 euro reserveringskosten( geen verrassing, was goed vermeld) wel erg hoog. Alles gaat toch automatisch tegenwoordig???
Ook op 15 mei stonden we nog voor een gesloten hek!!
De camping is dus al open vanaf half april! Echter hoe groter de camping, des te meer papier rompslomp en des te kleiner de plekjes!! Wij waren wel blij dat er nog een plekje voor ons was!
Wij troffen een aardige Duits sprekende mijnheer bij de receptie die ons alle nodige informatie gaf! Volgens CC is de camping pas 1 juni open? Hij staat dit weekend bijna vol! 20 € plus 1€ voor de burgemeester😀
Wij stonden vandaag voor een dicht hek en de telefoon werd niet opgenomen☹.
wij stonden ook 3 mei voor een dicht hek. Campercontact is toch niet altijd up to date😒
Ook wij kregen begin mei na 3 keer bellen geen contact!! Bestaat de cp nog wel vraag je je dan af???
De camping is niet pas 1 juni open, maar op 16 april ook al en bovendien is de ACSI kaart geldig. Sanitair gebouw ziet er goed uit. Half uur lopen naar het centrum van Calvi.
De camping bleek 16 april nog gesloten terwijl in de app hij als open wordt vermeld. We werden door verwezen naar Camping Les Castors die open bleek te zijn en ook nog ACSI. In de app staat dat deze camping pas per 1 juni open is voor een prijs van 38€. CC is toch niet altijd up to date!!
Matig bevallen deze camping. De plekjes om te staan vonden wij ok, maar het sanitair toch echt ondermaats. Bovendien werd de ACSI kaart niet geaccepteerd en moesten we 26 euro betalen voor 2 pers, camper en electriciteit.
Wij vonden de camping aan de overkant van het water er veel aantrekkelijker uit zien en zijn daar heen gegaan.. Aardige ontvangst, mooie ruime plekken. 240 SEK zonder stroom, waar je nog 40 SEK voor betaalt. Nu nog een mooie zonsondergang.......
ik vind de prjjzen vermeld op camper contact soms misleidend. Wij moesten vandaag( 25 aug) 315 Sek ipv 240, zoals in CC vermeld, betalen zonder stroom. Wat veel vonden wij. Vooral als je het dan vergelijkt met de camping in Stockholm waar je hetzelfde betaald incl alles, zelfs Wifi. De camping is erg rustig in deze tijd van het jaar. Wij stonden op het veld met zicht op het meer, tussen de vaste plaatsen direct aan het water door.
Wij hebben hier heerlijk geslapen, rustig. gratis wifi, stroom 1 euro, vlakbij mooi park. 8 euro en daar kregen we een kruidenbittertje als welkom bij..
Grote camping maar half april zijn er maar een paar plaatsen bezet. Mooi plekje aan het water gevonden. Lekkere warme douche met goede straal. En ja , dat het regende kunnen zij ook niet helpen. 22 € voor camper en 2 personen.
Leuke minicamping bij stalhouderij, zicht op de paarden. ( geen last van vliegen gehad!) Het was erg warm toen wij er waren maar op de camping onder de bomen was het heerlijk! Prachtig sanitair, gratis wifi maar dan moet je wel even naar voren lopen. Leuke, jonge mensen die het runnen. 2 km vanaf Coevorden. 21€ all in eind augustus.
Weinig uitnodigende camping, de toegangshek is gesloten zodat je denkt dat de camping nog niet open is. Je moet aan bellen.Verder hebben ze een wat omslachtig systeem met een armbandje met magneetje? die je nodig hebt voor het openen van de sanitair ruimte, om water uit de douche te krijgen en voor de andere services. Wij moesten (half mei )geen 15€ betalen maar 23€! Geen korting met kaarten.
We waren hier 5 mei 2019 en de camping was gesloten! Balen, dus door gereden. In camper contact goede reviews en open vanaf 1 april??????
Groot terrein met veel Duitse gasten, overwinteraars?. Niet sfeervol, maar het regende ook😢. Sanitair prima alleen veel te weinig douches(maar 3)! En een camping waarop je verplicht bent een armbandje om te hebben hou ik ook niet zo van .
Grasveld bij mensen achter het huis. Aardige ontvangst door zoon? des huizes. 15 euro begin mei 2019. Geen wc’s, douche niet geprobeerd. Wij vonden het verkeerslawaai toch wel erg storend! Peschici leuk plaatsje, maar meer ook niet.
Waren hier begin mei 2019, nog duidelijk geen seizoen. Alles(zwembad,winkel,restaurant) was nog dicht. Wel mooi terrein. Sanitair: wc’s keurig, ruim met bidets, douches kunnen niet kleiner zijn!! Wel verse broodjes bij de camper gebracht.
Prima plek. Kwamen hier per ongeluk terecht, hadden eigenlijk de camping gepland maar deze cp ligt er net voor, maar geen spijt van. Heel aardige familie waarvan de dochter? goed Engels spreekt. Vonden het er opvallend schoon( kwamen net van Sicilie😀). Mooi stadje! Aanrader de ondergaande zon met zicht op Stromboli!
Leuke kleine camping met prima sanitaire voorzieningen. Heerlijke douches! Aan het Pieterpad en het Drenthepad, dus ideaal voor wandelaars.
Fantastisch wat een paradijsje! We kregen bij aankomst een welkomst drankje en een infomap met zoveel informatie dat je je hier wel 2 weken kunt vermaken. Je hoort alleen vogelgeluiden, verder niets. Wij vinden dat heerlijk. Leuk gewandeld vanaf de camping en het gieren observatorium vonden we ook zeker de moeite waard!
We hebben hier 3 nachten gestaan op een prachtige plek met uitzicht op een meertje! Mooie omgeving. Aardige receptiemedewerkster(Vlaams??) Sanitair eenvoudig, maar het werkt😀 Aanrader, ca 12 euro incl. electra.