• Camperlocaties

@klaprosa

Betrouwbare reviewer

2017

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Gewone verzorgde cp, zonder voorzieningen. Goed voor een overnachting op doorreis. Was vol rond 16:00 op een zondag. Zal doordeweeks ook vroeg vol staan, omdat het een gratis cp is. In het dorp is niets te beleven/zien en op zondag is alleen de shoarma-boer Dunia geopend. Het eten was daar wel erg lekker.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Goede plek met gratis voorzieningen. Om 13:00 slechts 1 plek bezet, om 17:00 stond het vol op woensdag. Veel barretjes waar je (smiddags) tapas kunt eten, wat Romeinse resten in het dorpje. Fiets en wandel mogelijkheden. Supermarktje en bakkers op slenterafstand.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Mooie plek vlak bij het centrumpje. Geschikt om delen van de Via Verdes te fietsen. Op donderdag tot plm 14:00 is er markt en is de cp niet toegankelijk.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Mooie plek, aan het bos , kruiden/beleving tuin. Lekker rustig. Lozen chemisch toilet in de blauwe sanitair voor €2,50

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Mooie en schone cp, met ruime plaatsen. Lekker rustig en veel fiets mogelijkheden. Krijgt geen 4 sterren vanwege prijsbeleid: plek €15, hele dag stroom €5, douche €2. Info dat stroom voor €5/dag (ipv €0,80/kWu) kan worden gekocht is nauwelijks ergens te vinden. Douche erg duur voor krap hokje waarbij alles bij de kledinghaken natspettert en temperatuur niet te regelen is. Toiletten, douche en terrein zijn wel superschoon!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

tja, ik heb nog nooit zo een schone camping, toilet/doucheruimte en hoek van de vuilnisbakken etc. gezien! De plekken waren wel fijn, lekker veel privacy als je dat wilde. Maar, inderdaad wat meer mensen al hebben omschreven, wat een KENAU!!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Fijne, rustige camperplek. alles gratis, dus ook stroom voor 4 afsluitingen. Poort onderdoor en je bent op n mooi plein met restaurantjes genoeg. Op ca 2 km supermarkten. Let op mixparking. Dus voor ons n topplaat

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Mooie kleine camping, maar er zijn erg weinig douches/toiletten voor het aantal kampeerders. Begin juni 25 is 2de toiletgebouw nog steeds niet open. Het is ook ver sjouwen om je toiletcassette te legen en water te halen. Dicht bij supermarkt en vestingstadje.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Mooie en nette cp, en kost slechts €10,44. Gratis water, lozen, toilet legen, vuilcontainers aanwezig. Met de neus naar de 'wegrij' richting zie je helemaal niets van de loosplek: tenzij je de stoelen niet omdraait! Wat een gezeur zeg. Dorpje is best leuk om te bezoeken, veel vakwerkhuizen, veel cafés en restaurants op plm 800m lopen. Wij vonden dit een betere/mooiere plek dan de camping hier tegenover.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Mooie en schone cp, dicht bij het centrum en heel dichtbij een Intermarche. Goede fietsmogelijkheden langs het kanaal. Alleen ook hier weer aso volk dat hier heel lang bivakkeert en de mooiste plekjes inclusief picknicktafels bezet.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Mooie camping aan de rand van een park bij een chateau. Daar is een verwarmd zwembad (26°C), gratis voor campinggasten. Er worden nu een aantal nieuwe (deels) verharde camperplaatsen aangelegd. De bestaande zijn soms een beetje schuin. Dorp is niet veel, alleen een bakkertje. Alles is best heuvelachtig, dus fiets en wandeltochten zou ik hier niet aanraden. Sanitair is netjes en schoon. Prijs €21 voor camper, 2 personen, hond.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Mooie cp, netjes en mooi aangelegd. Geen voorzieningen want de sanizuil is defect, alleen toilet legen is mogelijk (geen spoelwater beschikbaar!). Dorpje met 1 terrasje, paar bakkers, groenteboertje, een pizza automaat, kebab tent en dat is het zo'n beetje. Heerlijk rustig, wij stonden hier begin mei helemaal alleen.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Mooie CP, rustig gelegen aan de rand van een park. Ver-/ont zorging is nog steeds niet mogelijk. Plaats voor 8 a 9 campers.

Gesloten op zondag!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie en nette cp. Centrum op 1,4 km wandelen via een deels steile route. Betalen kan alleen via een creditcard als je geen Belg bent; bankpas vpay werkt niet. Aanmelden is een drama en lukt voor niet belgen alleen met hulp van de helpdesk: keuze opties uit het invoerscherm werken namelijk niet. Het is een raadsel hoe we kunnen betalen voor drinkwater. Spoelwater voor cassette toilet werkt niet. s'Nachts geen verlichting op het terrein.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooi gelegen en rustige cp. Sanizuil is buiten bedrijf in nov 2024: toilet spoelen, water en electra niet mogelijk. Steile straatjes om te wandelen naar/in het centrum. In slakken tempo goed te doen. Weinig te beleven in het dorpje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Rustige cp met als enige 2 voorzieningen: prullenbakken en lozen van grijs water. Dorpje op slenterafstand met restaurantjes, barretjea en een kleine supermarkt. Niets bijzonders, maar ook niet slecht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Op zich een mooie cp, maar de meeste plaatsen zijn alleen geschikt voor busjes. Slechts 3 tot 4 plaatsen zijn geschikt voor grotere campers. Met regen wordt het modderig en zijn 2 een aantal plaatsen niet goed te gebruiken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prachtige cp, lijkt wel nieuw. Heel veel plaatsen, geen voorzieningen behalve prullenbakken. Leuk om ff 2 dagen de toerist te spelen. Jammer van al die asociale camperaars die midden op 2 plaatsen gaan staan, terwijl er makkelijk 2 campers naast elkaar zouden kunnen staan. Geen 5 sterren vanwege missende voorzieningen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie cp, helaas slechts 10 plaatsen. Toen wij aankwamen rond 15:00 stonden er minstens 18, op plaatsen naast het officiële camper gedeelte. Wij zijn verder gereden, omdat wij het wat aso vinden om toch te parkeren terwijl het volstaat. Tijd genoeg om een andere cp te vinden, lijkt mij. Degene die erover klaagt dat ie z'n stoel niet buiten mag zetten, moet eerst de gebruikers voorwaarden van deze cp lezen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie plek, maar voor campers van 7m en langer is het moeilijk om op het terrein te komen en te rijden. De paden zijn ook vrij smal. In het weekend staan hier veel personenauto's waardoor het nog moeilijker manoeuvreren is. De cp 400m verderop is veel makkelijker te bereiken/bereiden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Nette, rustige en schone cp. Als het vol is, sta je (op 2 plaatsen na) wel dicht op elkaar. Voor water moet betaald worden, maar dat kun je natuurlijk ook ergens anders halen. Prijs is niet te duur voor zo'n lokatie vlak bij het centrum: op een camping betaal je minstens 2 maal zo veel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie, rustige cp vlak bij een park en vlak bij het centrum. Grote supermarkten (Aldi, Lidl) dichtbij ( 900/1200 meter). Niet goedkoop, want er zijn geen toiletten/douches aanwezig. Wij betaalden plm €4 extra voor electra. vmVanwege de prijs slechts 3 sterren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prachtige cp, mooi onderhouden, geen herrie en super schoon. Dat hebben wij nog nooit eerder gezien! Heel vriendelijke beheerders en op fietsafstand van Brugge en Blankenberge.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie rustige cp om te relaxen. Supermarkten in Sevelen (1,6km) en Issum (6,2km). Let op: krappe bocht naar rechts voor langere campers. Pak de groene route uit de foto.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie plaats met ruime plekken. Centrum op slenterafstand met veel terrasjes en restaurants. Je kunt hier gewoon met een MaestroCard betaalpas betalen, of anders via SMS of Yellowbrick. Hier onbetaald gaan staan voor €6 vind ik een gotspe. Er staan een aantal camperaars die hier zo te zien langere tijd staan. Sommigen menen dat het maximum van 7 plaatsen niet voor hen geldt. Zo verpest je het weer voor mensen die zich wel aan de regels houden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima camping, schoon sanitair. Er zijn stapllatsen waar je met 9m makkelijk kan staan, maar ik weet niet of je dan wordt toegelaten op de camping. Dat is nml max 7,5m Dorpje is doods, paar restaurantjes en veel kebab zaken. Op plm 850m een Netto supermarkt en 500m verderop een Aldi. Je kunt hier goed fietsen langs de rivier of m.b.v Komoot een rondje maken. Let op de openingstijden vd receptie! Gesloten tussen plm 12:30-15:30 (eind sept)

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima overnachtingsplek, vlak bij het centrum. Bij aankomst om 14:00 bijna alle grotere plaatsen (7,5-8m) vol. Om 19:00 was er meer wat meer plek. Let op: pak de officiële ingang voor de cp (bij de KIA garage), pak niet de inrit voor de personenwagens. Rijd evt een extra rondje op de rotonde om de juiste ingang te vinden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie plaats vlak bij het centrum. Goed voor de kuitspieren om naartoe te wandelen, maar goed te doen hoor. Jammer dat ook hier van dat aso volk komt dat op de loosplek gaat staan omdat het vol is. En daar ook nog eens zijn was gaat doen, enz. Wat een verschrikkelijke mensen zijn dat toch!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Nette en ruime cp, vlak bij een winkelcentrum en park. Centrum met restaurantjes op plm 1 km lopen. Goede lokatie voor bezoek aan Madrid: per trein €5,70 retour pp. Erg makkelijk, want eindstation is Madrid-Atocha. Station ligt op plm 1,5km lopen. Ligt vlak langs de snelweg, dus het is nooit stil. Op donderdag is er een grote markt in het park.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima camping, sanitair is misschien niet modern maar wel schoon. Er zijn hier 12 XL plaatsen waar je makkelijk met 2 campers naast elkaar zou kunnen staan. De andere plaatsen zijn ongeveer half zo groot. Er is een overloop plaats naast het voetbalveld. Fietspad naar Salamanca is het 1ste stukje wat uitvogelen, daarna het groene fietspad volgen. Helaas ruimen sommige eigenaars van honden hun drollen niet op! Dat is heel irritant!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Openbare parkeerplaats bij een natuurpark, geen specifieke camper parkeerplekken. Op een donderdag, half september stonden wij hier helemaal alleen. Prachtige plek, maar wel heel veel last van vliegen (misschien van medecamperaars die hier illegaal lozen/toiletteren?) Wandelroutes in het park zijn verboden voor honden. Geen voorzieningen behalve vuilnisbakken. Er schijnt ook een toilet te zijn in het informatiecentrum.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie cp onderaan heuvel met citadel en vlak bij het centrum. Parkeerplaatsen op terrassen, sommigen met een smalle oprit. Je moet achteruit, met een draai, de parkeerplaatsen oprijden. Leuk restaurantje Porta do Sol, op 5 min lopen. Vriendelijke bediening en enorm grote lappen vlees.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Troosteloze plaats bij troosteloos/verwaarloosd deel van een winkelcentrum. Wij zijn doorgereden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Voor de prijs is dit een prima plaats, niets bijzonders of moois inclusief elektra, lozen, water. Vlak bij een meer, je kunt hier wandelen/fietsen/zwemmen. Voor iets meer geld (€17, sept) sta je even verderop op de camping met ruime plaatsen en veel meer privacy, douche, toilet, enz

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie cp langs een rivier, verschillende soorten plaatsen: met/zonder schaduw, met/zonder direct uitzicht op de rivier. Op een aantal plaatsen heb je een lange en dikke electra kabel nodig: dik omdat er campers overheen kunnen rijden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie en rustige camping in het dorp op 2 min. lopen van een supermarkt en 5 min. van verschillende restaurantjes. Ruime plaatsen, prijs is inclusief stroom en douche. Douche/wasbak/toilet wat verouderd, maar schoon. Toilet zelfs inclusief wc papier. Super lokatie om ff bij te tanken, te bbq-en, douchen, enz

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Vrij grote cp, maar met voldoende ruimte als het niet zo druk (zoals nu in september). Weinig schaduwplekken, verhard met fijn grind/zand, rustig gelegen Goede fiets en wandelmogelijkheden. Hond mag hier NIET op het strand komen. Prijs is nu €10

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie plek, geen voorzieningen behalve een vuilnisbak. Parkeren op deels gras, deels gravel/grind. Kan wat modderig zijn als het heeft geregend. Laatste stukje de borden naar de cp volgen en niet je navigatie: die wil je nml een hele rare route laten volgen. Heeeeeel grote Lidl op 5 min wandelen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prachtige cp, met mooie plaatsen deels verhard en deels gras. Vlak bij groot natuurgebied in Duitsland: plm 2 km fietsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Redelijke cp, stoffig terrein; niet echt een mooi terrein. Grijs water lozen kan niet zonder een slang (moet in de wc put). Water is momenteel gratis. Electra kost €1 voor 6 uur. Wij zijn, na 1 dag, verkast naar een veel mooiere cp in Nettersheim 8 km verderop.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Hele mooie cp, gravel ondergrond en stukje gras waar je makkelijk met je stoelen kunt zitten. Aprat dell om te ver/ontzorgen. Goede wandelmogelijkheden, dorpje heeft 2 bierstuben, een bakker, ijsboer, rewe supermarkt. Prijs inclusief stroom. Wij zullen hier nog wel eens terugkomen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Toegangsweg vonden wij nogal smal en je moet goed opletten dat je juiste straat inrijdt: keren is vrijwel onmogelijk met een camper van s7,5m. Wij reden dus verkeerd en konden met veel moeite draaien. Terrein stond redelijk vol zagen wij van bovenaf, het was onduidelijk waar je kon gaan staan (voor 18:00 was er niemand aanwezig) en leek ons ook krap voor onze camper van 7,5m. Wij hebben een andere cp uitgezocht.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie cp gelegen aan de rand van een mooi park. Ook personenwagens staan hier tijdelijk geparkeerd: mensen die te lui zijn om 20 meter verderop te parkeren. Parkeren met campers > 7m is wat lastiger op het terrein rechts. Langs de 'rotonde' kun je aan de rechterkant makkelijker parkeren. Centrum is wat verder weg, maar op 10 min lopen vind je ook 2 of 3 restaurants. Parkeren/lozen gratis, water 10ct/10liter.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie rustige cp, vlakbij een gasthof waar je heerlijk kunt eten en bediend wordt in lederhosen/dirndl. Helamaal achteraan kun je dwars gaan staan: in de normale parkeervakken past alleen een camperbusje. Er zijn vlak bij meer parkeerplaatsen waar je ook mag overnachten voor €10. Bakker vlak bij, bruggetje over en dan naar rechts.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie en drukke plaats op 2km afstand vh centrum: op maandag stond het om 15:00 vol. Stad zekf is niet echt bijzonder, leuk om wat te shoppen/terassen/eten. Geen last van het verkeer. Alleen betalen met munten (€10). Drinkwater tappen kan alleen met €1 / 90 liter. Ik zag mensen water nemen vd kraan waar je je toilet mee spoelt: getverrrr! Wij hadden maar 30 liter water nodig en hebben dat ergens anders gehaald.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima cp, steil stukje wandelen naar het dorpscentrum en daarna vlak langs de stadsmuren. Geen hangjeugd op zondagavond. Als je een plek met electra wilt hebben moet je hier voor 12:00 zijn. Geen idee of de toiletten, etc schoon zijn: betaalautomaat was kapot en daarom hadden wij geen code voor toiletten/etc.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie cp, ruime plaatsen, lozen wc en grijs water gratis. Dorpscentrum dichtbij, en Lidl/Penny op plm 1 km. Afvalbakken zitten in de stalen kasten bij loosplek: deur open doen en bak naar buiten kantelen. Geen herrie van jeugd in het weekend. Prijs: €10/nacht, €15/2 nachten. Water 10ct/10 liter, electra 70ct/kWu.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima cp op loopafstand van het centrum. Half mei 2023 was het lekker rustig en stonden hier 8 campers. De laatste keer dat wij hier waren (eind mei 2018) was her hier stikdruk en hadden wij de laatste plek. Restaurants zijn hier, logisch, best prijzig. In het centrum zit een grote Coop supermarkt, waar ze ook lekkere dingen om te eten verkopen. Enig minpuntje: geen aparte kraan voor drinkwater en wc spoelen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prachtige cp, met grotere en kleinere parkeervakken. Goede, nette en schone voorzieningen. Mooi, klein vesting dorpje binnen op loopafstand. Weinig restaurants in het gehucht, en ook erg aan de prijs.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima plaats om te overnachten, door het dorp te slenteren, in een van de restaurants te eten (osteria del galette in Borgo of in de pizzeria in Matagnano). Florence is te bereiken via bus of trein. Parkeerterrein wordt ook gebruikt voor dorpsfeesten e.d., dus even goed opletten. Markt in groot deel van het dorp op dinsdagochtend; dan staat het hier vol met vrachtwagens, enz

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Erg smalle paden en krappe bochten, ongeschikt voor campers langer dan 6,5-7m. Lawaai van zwembad, ook snachts volgens een kampeerder, bij pad 'via delle piscine'. Bij regen een grote blubber en vettige modder grond. Wij zijn met veel moeite en wat krassen rijker weggegaan en weer bij het waterpark gaan staan.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima cp op parkeerplaats van waterpark dat tijdelijk (?) gesloten is. Verharde ondergrond, niet goed onderhouden, maar daarentegen nu ook kosteloos. Aan het einde van de parkeerplaats, langs de weg, zit de loosplek voor de wc in het asfalt. Water zit naast de loosput. Ik zou het water alleen voor toilet spoelen gebruiken. Leuk loopje naar de toeristische boulevard langs het strand.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie cp zonder voorzieningen (wel vuilnisbakken) op slenterafstand van het strand en bos. Veel restaurants op spuugafstand. Viareggio leuk stadje en dichtbij per fiets. In de zomer zal het hier stikdruk zijn en misschien minder relaxed. sAvonds woeden de 'wilde' zwijntje gevoerd op de cp. Betalen kan contant, credit card, of google wallet.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Niet geschikt voor campers langer dan 6,5-7m. Parkeervakken zijn krap en blokken zijn echt noodzakelijk. Geen geweldige plek, maar waarschijnlijk goed genoeg om te overnachten in en camperbus of camper van 6,5m. Wij zijn doorgereden naar een andere cp.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Heel mooie cp, met goede en schone voorzieningen. De lokatie is alleen helemaal verkeerd: op een industrieterrein vlak naast een vuilnisbelt.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prachtige camperplaats: hele ruime plaatsen (verhard of op gras). Heel vriendelijke beheerder die zelfs een extra plek maakt als het vol staat. Gratis stroom, water, lozen en WiFi voor weinig geld. Zulke plekken zijn bijna niet meer te vinden! Top!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Deze cp bestaat niet, gebruik nu CP 53794. De foto's bij deze cp zijn foto's van Cp 53794

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Prachtige lokatie met mooie vergezichten. Ook een mooie route naar deze plek, met veel haarspeldbochten, aar heel goed te doen met een camper van 7,5m. Geen voorzieningen, dus zorg dat je watertank gevuld is en je toilet leeg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Ziet er op de foto's mooier uit dan de werkelijkheid. Je kunt hier waarschijnlijk prima overnachten, maar het is geen mooie plaats in de natuur.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie, rustige (in okt) cp met uitzicht op de bergen waar veel vale gieren rondcirkelen. Aardig, authentiek dorpje met een paar bars/restaurants. Veel wandelmogelijkheden als je houd van heuvel op, heuvel af. Vakken hebben een lengte van 7m, maar 8 of 8,5m kan ook wel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Nette cp met 4 a 5 ruime camper plaatsen (dubbele parkeervakken) en een stuk of 4 smallere plaatsen aan de rand van de parkeerplaats. Stadje zelf vonden wij niet mooi, bijzonder of gezellig. Als wij iets eerder waren aangekomen waren wij verder gereden naar een andere plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Er is een nieuwe cp, naast camping El Soto. Prijs is €6 zonder electra. Lozen grijs water, vers water en toilet legen mogelijk. Wij hebben voor €10 op de camping gestaan (in okt 2022), inclusief electra en warme douche. Water afvoer van douches is slecht, maar het is wel warm. Schoon sanitair. GPS coördinaten van campercontact kloppen niet. Zoek in Google maps naar 'area de autocaravanas', vlak bij camping El Soto.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Wij vonden dit geen fijne plek: veel asfalt en redelijk schuine plaatsen. Sommige camperaars stonden dwars geparkeerd waardoor er ook weinig plek was Wel een mooi parkje bij de cp. Wij zijn doorgereden naar een mooiere (voor ons) en rustiger plaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Heel mooie lokatie, maar krap en propvol op zaterdag om 13:00. Wij moesten noodgedwongen doorrijden naar 78992. Ook een mooie plek, maar minder dan deze.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie plek en omgeving. Als het aan het begin volstaat even doorrijden, bruggetje over en daar is een 2de hele ruime parkeerplaats. Stukken makkelijker parkeren daar. Geen voorzieningen. Vlakbij een grot met heel veel roofvogels (plm 10 min lopen). Druk met spanjaarden in het weekend.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie rustige plek, gratis lozen en water tanken. Rolcontainer voor vuil aanwezig. Bij vochtig weer of verkeerde windrichting kans op stankoverlast van kippenboerderij aan de overkant van de weg. Vandaag zijn er ook veel vliegen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie plek en superveilig achter een gesloten poort. Sanitair is netjes en schoon; wel ff plannen met de douche die begint nml. gelijk te lopen. Loopafstand van aardig centrum met veel restaurants: Rest. Camelot is een aanrader. Markt in het centrum op maandagochtend . Wij vinden €20 wel veel geld voor zo'n plek, want er zijn ook veeeeeel vliegen (vanwege de kippen en ezel). Goed opletten bij aanrijden, bord staat a.d linkerkant v.d. weg

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Wij konden deze cp niet vinden. Twee keer de straat op en neer gereden, zagen bij nummer 32 een gesloten poort en geen aanwijzingen dat hier een cp was. Geloof ook niet dat je daar met een camper van 7,5m naar binnen zou kunnen rijden. Wij zijn verder gereden...

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie camperplaats met ruime plaatsen, vrijwel elke plaats voorzien van stroom en water. Helaas waren de douche en toiletten gesloten (voor de rest van het seizoen) op 5-10-2022. De prijs was die dag €9,80 voor 2 volwassen. Steile afdaling en klim naar Rocamadour, maar goed te doen als je geen haast hebt

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie ruime (gratis) en heel rustige cp: toilet lozen gratis, water en stroom betaald via jetons. Geen restaurant in het dorp (het 'zogenaamde' restaurant hier heeft geen menu kaart: ik raad af om te proberen daar iets te eten). Supermarktje en 2 bakkers zijn hier wel te vinden.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Prachtige cp op het platteland bij een 'boer' die heel veel legkippen en koeien houdt op verschillende locaties. Bij aankomst kregen wij 6 kakelverse eieren. Douche en toilet aanwezig, lezen toilet en grijs water, drinkwater ook te krijgen. Verder eieren en honing te koop voor weinig. En dit alles voor slechts €10

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie plaats bij het museum en aan de haven. Uitzicht op de fjord en bergen. Hier zijn 6 plaatsen, betalen bij museum of via EasyPark app: prijs = 100 NOK Gratis stroom, nieuw toiletgebouw met 2 enorme toilet ruimtes. Supermarkt op slenterafstand.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie nieuwe mix parkeerplaats aan het water. Watertap en buitendouche (koud) naast de speelplaats en een grote vuilcontainer zijn aanwezig.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie gratis plaats aan het water. Geen voorzieningen, alleen een afvalcontainer. s'Avonds wat hangjeugd tot plm 22:00-22:30 (op woensdag avond).

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Prima camping, mooie ruime plekken met eigen toilet, douche, afvoer, water en electra. De camperplaatsen zijn nog niet klaar, dus wij stonden op een kampeerplaats. Na onderhandelen heb ik SEK 250 betaald. Strand op plm 1,5-2 km wandelen. Rustige ingeving, vaste standplaatsen staan wel erg dicht op elkaar; dat is niet het geval bij de plaatsen waar de campers kunnen staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie cp met ruime gescheiden plaatsen met stroom en water op de eigen plek. Plaats is niet bijzonder, veel terassen op 'boulevard' langs de doorgaande weg. Goede wandel/fiets mogelijkheden. Wij vinden €15 best goedkoop voor zo'n mooie cp.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie gelegen cp met uitzicht op de Moezel. Wel smalle plaatsen en erg druk: om 16:00 was het vol. Beperkt aantal plaatsen met stroom. Stad zelf vonden wij zoutloos en geen sfeer hebben.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Zeer druk, geen kans om hier op vrijdag middag of zaterdag te gaan staan. Iedereen staat hier heel dicht op elkaar en het terrein vinden wij ook niet echt mooi. Beter alternatief is de overloop parking bij de Sportplatz/Eisarena. Vandaar uit plm 1,5 km lopen naar het centrum en gratis.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Ruimere en mooiere plek dan aan de Isar. Naar centrum plm 1,5km lopen, verschillende supermarkten op loopafstand. Geen voorzieningen behalve een prullenbak.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Aardige cp op een mixed parking. Leuk dorpje om even doorheen te wandelen en wat te eten. Geen voorzieningen. Let op: geen parkeerkaartje kopen, maar even naar de toeristen info lopen. Daar koop je voor €5 een kaartje waarmee je gratis kunt parkeren, en zwemmen als je dat wilt. Je kunt daar niet pinnen met een NL bankpas!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Vriendelijke eigenaars, maar wij zagen geen vlakke plaats voor onze camper van 7m. Ook 2 loslopende honden en dat is geen goed idee met onze eigen hond. Wij hebben een andere plek gezocht. Laatste stukje weg naar deze cp is behoorlijk steil en wij hadden onze broek al vol van een lang stuk met 18% dalen en stijgen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Aardige cp, camping is een groot woord voor deze plek. Ruim grasveld, vlak bij een riviertje. Op plm 200m een gasthof waar je wat kunt eten. Hond kost €2 / dag

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prachtige gratis cp, rustig gelegen bij een zwembad. Ruime plaatsen, lozen gratis, stroom en water moet wel betaald worden. Verschillende grote supermarkten op slenterafstand (500-900m). Aantal restaurants dichtbij.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prachtige nieuwe cp, ruime plaatsen (7). Nu nog gratis, maar de slagboom en betaalautomaat staan er al. Nieuw sanitair gebouw dat nu nog gesloten is. Rustig gelegen met supermarktje op 1,9km. Bakkerijen komt rond 08:00-09:00 op het terrein.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Geen mooie plek, maar goed genoeg voor een overnachting. Groot terrein met grind zonder voorzieningen, ook geen vuilnisbak. Weinig te beleven en te zien in het dorpje: was vrijwel uitgestorven op de maandag middag. Kosten €8, vonden wij aan de prijs voor deze plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie rustige plek, apart gedeelte voor campers op parkeerplaats bij zwembad. Op zondag zijn vrijwel alle restaurants gesloten. Kneuterig dorpje op slenterafstand. Supermarkt op 100m. Electra: €1 / 8 uur, water: €1 voor 6 minuten. Prima plek om te overnachten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie ruime plaats op grasveld op 20m van een meertje. Beetje gedateerde camping, maar sanitair is vrij nieuw een schoon. Wel een beetje aan de prijs voor het gebodene: 575 CZK per nacht voor 2 pers + elektra + hond. Douche kost 80 CZK (of €1) Stad Plzen is plm 5km fietsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie nieuwe cp, rustig en schoon. Dorp centrum(pje) met wat winkels en restaurants. Supermarkten makkelijk te voet bereikbaar. Plek kost €5 inclusief stroom. Water, als ik het goed heb, €1 per 50ltr. Grijs water en toilet lozen gratis

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie rustige plaats voor een overnachting. Veel wijnboeren in het dorp en directe omgeving. Aantal restaurants aanwezig in het dorpje. De vvv zit bij het restaurant aan de overkant van de doorgaande weg. De parkeerplaats staat goed aangegeven met een P. Geen voorzieningen behalve prullenbakken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie ruime plaatsen achteraan in de boomgaard. Rustige omgeving met Nijmegen en Arnhem op fietsafstand, wel wat geluid van n weg, maar dat is niet hinderlijk. Dichterbij op loopafstand (2 km) leuk plaatsje Bemmel met heel veel terrasjes. Toiletten nu nog savonds gesloten en douches nog niet klaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Gemengde parkeerplaats zonder voorzieningen vlak bij een meertje en knus dorp op slenterafstand. Plaats voor plm 5 campers en goed aan te rijden voor een camper van 7,5m Het is nog steeds een bouwputje/opslagplaats voor de herinrichting, maar dat maakt niet uit voor een gratis nachtje slapen. In het dorp zijn nog meer plaatsen waar je zou kunnen staan als het hier te druk is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prachtige plek aan het water, stroom en water apart betalen. Stageld, €8,00 voor 2 personen, wordt s'ochtends opgehaald. Voor de mooiste plekken met uitzicht op het water moet je wel op tijd komen: het kan druk zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooie rustige plaats bij voetbalveld. Op zondagmiddag wel druk op parkeerplaats ivm voetbal. Na plm 17:00 weer rustig. Geen voorzieningen behalve stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prima plek om te slapen en even het centrum in te lopen. Parkeren op gewone parkeerplaats als alle camperplaatsen bezet zijn. Bakker langs de straat.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prachtige grote plekken, alle gemakken voorzien, prachtig toilet/douche gebouw. op een mooi landgoed. 1 minpuntje: heel veel herrie van de A1, in het weekend stuk minder lawaai.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Mooie locatie met ruime plaatsen op gras. Heel vriendelijke en behulpzame eigenaar. Mooie fiets en wandel routes in de omgeving. Bad Bentheim en Nordhorn ook binnen fietsafstand. Honden welkom zonder extra betaling, dat kom je bijna nergens meer tegen! Wij komen hier zeker terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Slechte service aan de receptie: tegenstrijdige & verkeerde informatie over water te tappen, toilet te legen en water lozen. Uiteindelijk op de regenafvoer moeten lozen! Geen toeristische informatie aanwezig. Krakkemikkig toilet gebouw, chemisch toilet lozen erg ranzig via een oude stortbak. €2,50 extra voor de hond. Waarom?? geen poepzakjes of uitlaatplaats aanwezig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima afgescheiden plaats op een groot parkeerterrein vlak bij het centrum. Er ligt een parkje rondom parkeerplaats. Gratis electra (2amp) en mogelijkheid om toilet te legen. Geen bijzonder of mooi stadje, maar goed om een terrasje te doen of uit eten te gaan. Wel veel vliegtuig lawaai avonds.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Ruim terrein met smalle plaatsen: dat is geen probleem eind september, dan staan er slechts een handvol campers. Terrein afgesloten met slagboom en is inclusief 6amp stroom. Sanitair hebben wij niet bezocht. Dorp op plm 1km lopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima plek voor overnachting en bezoek aan de stad. Geen voorzieningen behalve een prullenbak. Aan de plek een wei met een paar geiten. Weinig gras en modderig bij regen. Goede hamburgers met locale ingrediënten op 750m

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Beetje stoffige parkeerplaats met gravel, niet bijzonder of mooi en geen ruime plaatsen, maar prima om het dorp te bezoeken (plm 500m lopen) of in de buurt te fietsen. Leuk dorp, markt op dinsdag. Voor een mooie plek moet je naar een camping gaan en niet hier gaan staan. Kosten €8 en €0,55 p.p.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Plaats op parking, geen aangewezen plaatsen: de schuine dubbele parkeervakken zijn ruim genoeg. Gelegen aan een parkje en rivier wasrin forellen zwemmen. Geen voorzieningen behalve een openbaar toilet. Ongeveer 2 km lopen naar het dorp. Op zondag is er een markt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie ruime plaatsen en niet druk (medio september). Sanitair is vernieuwd en ziet er keurig uit. Geen loosput voor water en toilet aanwezig; ik heb de cassette voorzichtig in het toilet geleegd. Geen uitzicht op het meer vanaf de camping. Erg steile wandeling - daling van plm 150 m - over rotspad richting het meer, dan vlak stuk tot het dorp, daarna weer steil omhoog naar supermarktje en camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Zou een mooie plek kunnen zijn als er niet allemaal auto's en vrachtwagentjes geparkeerd staan. Wij konden ons er (als 5de) nog net tussen proppen met 1,5m ruimte aan de zijkanten. Er zouden hier 7 a 8 campers kunnen staan. In het weekend staat het waarschijnlijk vol met strandgangers.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Smal lapje grond en erg krappe plekken, zeker als er 6 campers staan! Erg moeilijk manouvreren als de camper langer is dan 6m. Wij konden daar niet meer staan en zijn verder gereden. Wel een sani zuil (geen blauwe!) op 50m om te lozen en water te tappen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima overnachtingsplek, doorgaande weg is niet erg druk (medio september). Ruime plaatsen, ook parkeren op normale parkeervakken is mogelijk. Op sommige plaatsen zijn blokken nodig. Sani zuil is buiten bedrijf, alleen lozen van cassette mogelijk. Spoelen van cassette is momenteel niet mogelijk. Leuk plaatsje om even langs het kiezelstrand te slenteren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima ruime plek met schaduw en omheind. Inclusief elektra en water. Lastig manouvreren met grotere camper (> 7,5m), kleiner is goed te doen. Leuk plaatsje, veel restaurants en ook half september nog levendig. Dichtbijgelegen stad Sete viel erg tegen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie stek om plasts te bezoeken, gelegen aan (een zijtak) van de rivier. sani zuil defect, dus lozen van toilet niet mogelijk. Water tappen is sowieso ranzig bij zo'n zuil, dus dat was niet zo erg. Weinig restaurants (2) open medio september.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie rustige locatie (in september), ruime plaatsen. Ideaal om even uit te rusten, te douchen, water te tanken (geen smerige sani zuil, yippie!) en de sokken te wassen. Tarief €12, elektra €3, en belasting €0,20 o.i.d

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie, rustige plek tussen de notenbomen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Lelijke locatie aan de rand van een groot parkeerterrein. Watertap punt is smerig, slang hangt tegen slang om toilet te spoelen: niet doen! Erg duur (€10,15) voor het gebodene. Gratis overnachten op het parkeerterrein ernaast (van de bioscoop).

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

September 2018, mooie camperplaats. Dicht bij zee maar heel veel last van muggen! Echter de douche is 'n houten kot zonder deur, er hangt 'n douchegordijn en alleen maar koud water! Nauwelijks in de buurt voorzieningen voor boodschappen. In 't dorp 'n supermarktje voor brood, op en neer ruim 2 km.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

nooit naar toe rijden, dreiging 17%. verlaten en afgelegen terrein, totaal niet onderhouden, wij zijn weer terug gereden