@klaprosa
- 2017
Gewone verzorgde cp, zonder voorzieningen. Goed voor een overnachting op doorreis. Was vol rond 16:00 op een zondag. Zal doordeweeks ook vroeg vol staan, omdat het een gratis cp is. In het dorp is niets te beleven/zien en op zondag is alleen de shoarma-boer Dunia geopend. Het eten was daar wel erg lekker.
Goede plek met gratis voorzieningen. Om 13:00 slechts 1 plek bezet, om 17:00 stond het vol op woensdag. Veel barretjes waar je (smiddags) tapas kunt eten, wat Romeinse resten in het dorpje. Fiets en wandel mogelijkheden. Supermarktje en bakkers op slenterafstand.
Mooie plek vlak bij het centrumpje. Geschikt om delen van de Via Verdes te fietsen. Op donderdag tot plm 14:00 is er markt en is de cp niet toegankelijk.
Mooie plek, aan het bos , kruiden/beleving tuin. Lekker rustig. Lozen chemisch toilet in de blauwe sanitair voor €2,50
Mooie en schone cp, met ruime plaatsen. Lekker rustig en veel fiets mogelijkheden. Krijgt geen 4 sterren vanwege prijsbeleid: plek €15, hele dag stroom €5, douche €2. Info dat stroom voor €5/dag (ipv €0,80/kWu) kan worden gekocht is nauwelijks ergens te vinden. Douche erg duur voor krap hokje waarbij alles bij de kledinghaken natspettert en temperatuur niet te regelen is. Toiletten, douche en terrein zijn wel superschoon!
tja, ik heb nog nooit zo een schone camping, toilet/doucheruimte en hoek van de vuilnisbakken etc. gezien! De plekken waren wel fijn, lekker veel privacy als je dat wilde. Maar, inderdaad wat meer mensen al hebben omschreven, wat een KENAU!!
Fijne, rustige camperplek. alles gratis, dus ook stroom voor 4 afsluitingen. Poort onderdoor en je bent op n mooi plein met restaurantjes genoeg. Op ca 2 km supermarkten. Let op mixparking. Dus voor ons n topplaat
Mooie kleine camping, maar er zijn erg weinig douches/toiletten voor het aantal kampeerders. Begin juni 25 is 2de toiletgebouw nog steeds niet open. Het is ook ver sjouwen om je toiletcassette te legen en water te halen. Dicht bij supermarkt en vestingstadje.
Mooie en nette cp, en kost slechts €10,44. Gratis water, lozen, toilet legen, vuilcontainers aanwezig. Met de neus naar de 'wegrij' richting zie je helemaal niets van de loosplek: tenzij je de stoelen niet omdraait! Wat een gezeur zeg. Dorpje is best leuk om te bezoeken, veel vakwerkhuizen, veel cafés en restaurants op plm 800m lopen. Wij vonden dit een betere/mooiere plek dan de camping hier tegenover.
Mooie en schone cp, dicht bij het centrum en heel dichtbij een Intermarche. Goede fietsmogelijkheden langs het kanaal. Alleen ook hier weer aso volk dat hier heel lang bivakkeert en de mooiste plekjes inclusief picknicktafels bezet.