@klazien-en-ko
- La Strada Avanti EB
- 2019
- Buscamper
Sitecode: 91991
Heel mooi en rustig terrein, (nog) geen voorzieningen. We hebben 2 nachten achter op het terrein gestaan, omdat de boomgaard te nat was. Vriendelijke ontvangst door Monique met verse eitjes en honing. Mooie routes gefietst naar de Biesbosch. Douches en wc zijn niet nodig, een loospunt voor chemisch toilet en grijs water zou fijn zijn. We komen zeker terug als het mooi weer is!
Prachtige plek, mooie camperplaatsen met fantastisch uitzicht. Prima sanitair, schoon en lekkere warme douches. Ook een geweldige omgeving om te wandelen. Bij van te voren reserveren kun je zo doorrijden en anders melden bij de aanmeldzuil. Zeker een aanrader!
Voor de tweede keer op deze nieuwe camperplaats gestaan. Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaresse. Er is veel zorg besteed aan de camperplaatsen en het sanitair, alles is uitstekend voor elkaar. Een aanrader!
Matig onderhouden camping. Beheerder geeft geen uitleg over mogelijkheden en is verder niet zo erg behulpzaam. Uitzicht over fjord is geblokkeerd door kantine. Prijs voor een plek is verhoogd naar 250 NOK en een douchemunt kost 20 NOK. Al onze betaalpassen werkten niet en we moesten geld opnemen bij een plaatselijk winkeltje.
Mooie, rustige camping met vlakke grasvelden, gelegen aan een meertje. Sanitair is gedateerd, maar ok. Douches 10 NOK, sauna, keuken. Vlakbij zalmtrappen en mogelijkheid tot wandelen vanaf de camping. Zeer vriendelijke ontvangst, wij betaalden 250 NOK zonder stroom. Een aanrader!
Prachtige natuurcamping, we hebben hier 30 en 31 december gestaan in het bos. Keurig (verwarmd) sanitair en zeer vriendelijke ontvangst. Geweldige omgeving om te wandelen en fietsen. Dorp met restaurants (niet alles was open) en winkels op 1 km. Natuurgebied de Zanding is een aanrader.
Aardige lokatie aan de Rijnhaven met uitzicht op fabriek en haven aan de ene kant en op de uiterwaarden van de Rijn aan de andere kant. Onrustige nacht door langsrijdende auto’s. We stonden er met 2 campers, wordt ook als parkeerplaats gebruikt door wandelaars. Gezellige centrum van Wageningen op loopafstand. Supermarkt ook.
Hele mooie camping in prachtige omgeving voor fiets- en wandelliefhebbers. Zeer gastvrije ontvangst door Bob en Foekje. Ze geven goeie tips en zetten zich voor 100% in om de camping tot een succes te maken! De nieuwe kantine met gezellige bar en klein winkeltje zien er sfeervol uit. We zijn 5 nachten gebleven i.p.v. 2 met Pinksteren. Fijne camperplaats, een aanrader!