@kleineseele
Geweldige plek, alles aanwezig, schoon en een vriendelijke ontvangst. Goede verbindingen met de stad en er zijn genoeg sportwinkels, want dit is een plek waar sport centraal staat.
Prachtige camping, zeer goed onderhouden, schoon en vriendelijk. Heel centraal (waarom zou er een campingwinkel zijn als je vijf minuten verder kunt lopen). Rustig. De trein rijdt maar één keer per uur, je hoort de weg nauwelijks en 's nachts is alles stil. Dank jullie wel.
Openbaar parkeren via de app, nauwkeurige en eerlijke facturering, rustige nacht en zeer centraal
Een heerlijke kleine camping, alles schoon en van alle gemakken voorzien, en de receptie was vriendelijk en behulpzaam. Het meer lag pal voor de caravan en er was een drukke weg in de buurt, waardoor je Bergen makkelijk kon bereiken. Je hoort het 's nachts niet. We verbleven er drie nachten en waren zeer tevreden.
Een prachtige camping. Ze vragen of je zeezicht met wind wilt of een heg zonder. Alles is aanwezig, schoon en erg vriendelijk. Er is zelfs een fijne kamer met zeezicht waar je heerlijk kunt ontspannen en beschut tegen de wind kunt zitten. We hebben er een heerlijke tijd gehad, bedankt.
Prachtige camping, alles schoon, alles aanwezig en vriendelijk. Dicht bij het stadje, een meer om de hoek en een buitenzwembad naast de deur.
We hebben hier twee heerlijke nachten doorgebracht met een prachtig uitzicht. Heel schoon, rustig en vriendelijk. Ja, Noorwegen is duur, maar dat weet je als je weggaat.
Geweldige camping, een mooie plek die ons was toegewezen. Zelfs als de camping vol is, word je niet weggestuurd; je kunt altijd wel een plekje vinden. Alles is aanwezig en schoon, en iedereen is erg vriendelijk. Noorse campings zijn duurder (maar dat weet je van tevoren), maar ze zijn altijd schoon.
Mooie parkeerplaats met 5,4 m was ideaal, lekker centraal en rustig
Sitecode: 19964
een geweldige camping, probeer de douche niet, zelfs een Duitser hoeft niet elke dag te douchen, verder alles wat je nodig hebt en erg schoon
Een topcamping. Alles is schoon en er is alles wat je nodig hebt. Natuurlijk is het wel rumoerig als je je kampeerplek uitbreidt; dat is onvermijdelijk, en Noren hebben daar niet elk seizoen de gelegenheid voor. Wij waren zeer tevreden.