@kleinhuisje
- 1991
prima plaats als je zelfbehoevend bent .er kwam politie rond gereden om de mensen aan te spreken die niet op de mobilhome plaatsen stonden .komen zeker terug dank aan de gemeente
mooie plaats.alles spik en span . er waren 7plaatsen leeg .daar de app aangaf dat er maar 1 vrij was .en dit gedurende 2dagen stop met reserveren op deze plaatsen en doe zoals vroeger is er plaats leuk .geen plaats jammer
zeer mooi plaats .maar vrees dat het ni lang zal duren . camper naast ons liet nog even zen grijs water af voor hij doorreed. jammer dat sommige het naar de klo... doen
leuke plaats jammer dat er blauwalg int water zit .ons hondje kon niet zwemmen . voor de rest rustige n8 gehad
ideale parking om op de veerboot te wachten kwamen hier om 19u aan en er was nog 1 plaats vrij en er kunnen er ongeveer 20 staan .
er stond een Duitser op 2 plaatsen .en deze had niet de attentie om zich te verplaatsen.rustige plaats maar ander en VEEL beter
een parking goed om de stad te verkennen .punt . meer moet ik er niet over zeggen
leuke plaats als je alleen bent max met 2 vind ik . de weg ernaar loopt over een grindweg van een 4tal km goed te doen .heel rustig . HEEL veel muggen . geen bereik van gsm
mooie plaats maar was helaas vol . en verderop is een plaats waar je kan staan maar de vrouw van de overkant kwam zeggen dat dit niet meer toegestaan word
mooie rustige plaats en dat voor 9euro
mooie plaatsen kort bij het stadje er staat 200 plaatsen maar als het wat nat is zijn er maar een 100tal waar je droog staat en er zijn maar een beperkt aantal stroompalen. wij hadden geen plaats aan de stroompalen .en dan vind ik 15euro nogal duur om er staan.
Sitecode: 21938
mooie plaats wij stonden op de plaats van de foto . je kan ook staan tegenover de sanizeul onder de bomen maar was volzet .
mooie plaats op tijd aankomen anders geen plaats
Sitecode: 102083
heel leuke camperplaats direct aan zee . met een topvrouw die alles in goede banen leit .nix is teveel gevraagd .
deze plaats kost nu 12.80
leuke plaats om te staan goed om maastricht of tongeren te bezoeken op half uurtje met de fiets
leuke plaats goed geslapen overvliegende vliegtuigen hoor je wel vaak maar stoorde ons niet en idd water en wc lozen vraagt wat handigheid .
dit is geen camperplaats meer
Sitecode: 61940
zeer mooie en rustige plaats overdag bij goed weer wel wat drukte maar snachts zéér rustig veel vuilbakken vlakbij een meer en hindernisparcour in de bomen
heel mooie cp .jammer dat er hier zijn die er een camping van maken. zodat er geen plaats meer is voor mensen die zich toch aan de regels van 24u verblijf houden
wat een mooie plaats bedankt voeren . hebben goed geslapen desondankt er iemand van een camping verder op een slechte review had geschreven maar ja op zijn camping zal geen mens komen zeker .
zeer mooie en savonds goed verlichte rustige plaats .mooi om te wandelen .wel heftig wandeling vonden wij geen voorzieningen en netwerkbereik ideaal om even back to base te zijn
dit is geen camperplaats meer omdat er grote werken bezig zijn en denk niet dat ze nog terug komt
dit is geen camperplaats
leuke plaats komen zeker terug zeer stil om te slapen
staan hier op 31 december van oud naar nieuw desondanks het redelijk vol staat toch een veilig gevoel ivm de corona mooie plaats om te wandelen wij hadden geluk dat er sneeuw lag vond onee hond heel fijn
zeer korte op elkaar en als je uw luifel wil open draaien moet je bijbetalen
wat een mooie en rustig plaats ideaal om te wandelen en te fietsen dikke pluim voor de gemeente
jammer deze plaats gaat keer op keer achteruit veel rondslingerd vuil hangjongeren die tot s.nachts lawaai maken jammer aan de overkant zou je veel mooier staan maar word niet getolereerd
een dikke pluim voor de gemeente om zo een leuke cp te voorzien ideaal voor dat je zelfvoorzienend bent en.nix nodig hebt leuk gewandeld en zeker t grom bezoeken aanrader kom zeker terug
mooie plaats om te staan en het hellend vlak te bezoeken jammer dat het voor onbepaalde duur gesloten is wegens renovatiewerken
zeer zeer mooie plaats en dat voor 8euro. een dikke pluim voor deze plaats het grijs water en drinkwater waren nu wel schoon we komen zeker terug
deze plek isvoor ons een dikke 10 waard mooie plaatsen vriendelijke uitbater alles aanwezig voor een fijne vakantie dikke pluim
zeer leuke en rustig plaatsje . goed om te wandelen en te fietsen . komen hier zeker terug
dit is een mooie plaats om naar het centrum te gaan. de oude karaktervolle fabriekjes rond deze plaats heeft zijn charmes. dit is wel geen rustige slaapplaats doordat er veel lichters worden gelost met graan dit gaat door 24u/24u
mooie parking maar om 22u gesloten er mag niet meer overnacht worden wegen transmigranten problemen jammer
deze cp is weg in de plaats is er nu een grote mix parking waar het ook gedoogd word om te overnachten. en er zijn geen voorzieningen zelfs geen vuilbak
zeer mooie cp maar ERG jammer dat je hier bunnekort 8.10euro moet betalen alleen om dat de minicampings hier op tegen zijn
veel te duur voor camperaars die alleen willen overnachten en nix nodig hebben
leuke plaats waren hier op vrijdagavond goed geslapen veilig gevoel parking goed verlicht winkel en centrum zéér kort bij op zaterdagmorgen staat er een bakker op de parking
een dikke 9 voor deze plaats zo kort bij het mooie oude centrum de oudste stad van denemarken zeker doen
een geweldige plaats alleen met vuilbakjes maar das ni erg zijn zelfvoorzienend. mooie uitzicht over de baai. stonden hier alléén politie is langs gereden en hebben nix gezegd .Wij honden wel geen camping gedrag
wat een mooie plaats alles is er wc water vuilbak en een vriendelijke BUURMAN . hebben hier heerlijk geslapen . Ik heb de buurman gesproken en hij vertelde me dat je je aan de regels houd is er geen probleem dus geen camping gedrag er staan banken genoeg om aan te picknicken zelfs een bbq staat er dus hou u aan de regels en alles komt goed
Dit is inderdaad een goeie plaats om de mooie oude stad te bezoeken vergeet ook niet naar het nieuwe gedeelte te gaan waar allemaal architecturale gebouwen staan en ook een oude dok waar houten schepen liggen .zeker de moeite waard om arhus te bezoeken
wat een leuke plaats je kan hier zwemmen picknicken kamperen BBQen water nemen naar de wc gaan gewoon een TOP plaats
Zijn voor bij de parking van de bussen gereden en daar sta je met uitzicht op het park zeer mooi en lekker rustig geslapen
wat een top plaats en helemaal gratis ik hoop dat iedereen het proper houd dan kunnen we hier nog lang plezier aan hebben
deze plaats heeft camera bewaking zeer mooie plaats
deze plaats zonder voorzieningen is een zeer nette plaats kort bij de veerboot aan de overkant van het havengebied zeer rustig .op tijd aankomen
leuke kampeerplaats zonder voorziening maar is dan ook gratis. standen hier met zeker 18 kampers
Goede plaats parkeren tussen de auto’s geen voorziene plaatsen voor campers. Je kan hier wel je grijs water aflaten en wc ledigen maar water nemen lijkt me vies omdat dat net naast de wc ligt . De coördinaten kloppen niet gewoon e. Leclerc volgen en aan benzine station zie je de parking voor campers
Super kamping! Mooie ruime plaatsen. Nieuw sanitair. Een gezellige familiekamping. Met vriendelijk personeel en lekker eten. Een dikke pluim van ons
Hier op gestaan en het was slecht geen veilig gevoel door de aanwezigheid van roma zigeuners . Sanizuil was open gebroken en zeer smerig . Ze reden constant voorbij de mobilhome om te zien wat we aan het doen waren naast ons stonden Nederlanders en die vonden dat ook hebben er gegeten en daarna doorgereden .
Leuke plaats om te winkelen en te overnachten
mooie rustige plaats kort bij de oude stad Vienne en naast de Rhône
een dikke pluim aan de gemeente Terneuzen een mooie locatie ideaal om te wandelen en te fietsen komen zeker terug dank u wel
mooie rustige plaats, jammer dat je moet betalen om pendelbusje te gebruiken om naar het dorp te rijden
mooie cp plaats rustig leuk om te wandelen je kan op een uurtje naar Bree centrum langs het kanaal. jammer dat de elektr niet werkte er zijn meer klachten hierover daarom een 7 anders een dikke 9
mooie en zeer ruime plaatsen alles incl voor 17euro .wel vind ik voor deze prijs da dé douche ook incl zou mogen zijn anders een dike 9
een zeer goede plaats om te overnachten en omdat er sneeuw lag hebben we gewoon op de parking voor auto's gestaan wat ook ok was. dorp op 2min en bakker over de brug. komen hier nog wel eens terug
prima plaats voor een dagje houffalize te bezoeken voor 12 euro heb je hier alles behalve wifi die werkt hier niet
mooie cp en idd je moet hier na 18u aankomen anders geen plaats vanaf s.morgens 7u loopt het hier vol door mensen die in de stad werken op wandelafstand door het park naar de stad zeker de moeite waard er zijn kleine vuilbakken in het park verder niets niet aan de straat kant gaan staan is nogal lawaaierig door de kasseistraat
heel mooie cp die bij een heel gezellig dorpje je kan er voor weinig geld een lekkere maaltijd nemen bij kanzeblick op de hoek van de dorp straat
goede plaats om dresden te bezoeken op wandelafstand langs de rivier ben je er zo .er is niets aanwezig ook geen vuilbak
deze camperplaats is een voorbeeld voor vele gemeente .het dorpje met kleine en grote winkels ligt op wandelafstand via het aangelegen park. en de brug is zeker te doen er rijden ook lijnbussen door .komen zeker terug
zeer mooie plaats maar gebruik de coördinaten want er zijn straatwerken en met het adres geraak Jer niet .word druk bezocht om paddestoelen te plukken in september
stonden hier op 18 sept .mooie plaats en idd s.avonds veel hang jongeren die er wat komen drinken .overdag rustig .je kan er vissen en wandelen . komen hier nog wel terug
prima plaats om te overnachten en wat te wandelen of te fietsen opluchtzwembad ligt achter cp aldi op 500m benzinepomp op de rotonde
zeer mooie plaats kort bij oude stad en inderdaad er worden meer campers toegestaan zaterdag markt
prima plaats om te overnachten op doorreis van of naar het zuiden .als de plaatsen bezet zijn word het ook getolereerd om op de gewone plaatsen te staan . zeker niet gaan eten in het familie rest A la bonne Heure het eten was er verschrikkelijk.er is een casino supermarkt om de hoek en nog andere winkels .
zijn hier geweest midden juni .goede camperplaats maar de bomen staan aan de verkeerde kant daarom geen schaduwplaatsen .deze vernieuwde cp was nog niet lang open daar er veel problemen waren met het inchecken. Alles voorzien water elektra vuilbakken .maar wifi werkt alleen als je kort bij de inkom kunt staan .leuk stadje op wandelafstand met supermarkt enz. komen zeker terug
Wij hebben hier gestaan op 18 maart . Een dikke pluim voor Purmerend; alleen zou hier nog een sanizuil mogen staan.
TOP locatie hebben hier heerlijk geslapen. Jammer dat er sommige camperaars denken dat ze er alleen staan met name Fransmannen die twee plaatsen voor 1 camper nemen. Het was er toevallig feest in het dorp ter nagedachtenis aan de overleden vissers met groot vuurwerk en een mooie markt met leuke activiteiten. Een pluim voor de stad om zo een mooie plaats te voorzien. Komen zeker terug.
Stonden hier op 6 augustus, leuke plaats om over het strand te wandelen met of zonder hond. Werden s'morgens om 5u30 wel wakker gemaakt door een haan, dat toch wel een half uur duurde.
Hebben hier heerlijk geslapen en op wandelafstand van een mooi klein dorpje.
We waren hier op 19 april 2017 en helaas op de plaats waar je vroeger mocht staan langs het water mag je niet meer staan er is een andere plaats voorzien niet meer zo mooi jammer
Jammer dat deze plaats weg gaat, er komen luxe appartementen te staan. Wij kwamen hier vaak, was een mooie plaats kort bij de stad en marktjes.
leuke plaats om te staan komen hier elk jaar een paar keer in het voorjaar komen we hier om de bloesemroute rijden met onze vespa klein winkeltje aan overkant van de straat
mooie plaats s'avonds wel last gehad van hangjongeren die er met hun auto's kwamen staan.
ben er de 26ste geweest vol morgenvroeg terugkomen zij de man was er rond 10daags nadien weer vol.Ben dan maar ergens anders gaan staan de man van de CP zij dat de kans klein is dat er plaats zou zijn.
Kort bij een mooi stadje om eens een wandeling te maken. Rustig geslapen, geen voorzieningen.
Zijn hier in september geweest, mooie plaats om te overnachten en te wandelen. Voor de rest niet veel te zien.
mmoie plaats maar wel schandalig duur
Mooie plaats ideaal om te fietsen en te wandelen. Het dorp ligt op 5min wandelafstand. Electriciteit werk niet naar behoren valt regelmatig uit.
Mooie plaats maar weinig kans dat je er kan staan. Omdat er maar 2 plaatsen zijn . S'avonds wel wat last gehad van jongeren die er kwamen.