@klod1125
Prachtige lokatie met een spontane gastvrouw Nadine die iedere vooravond met ons een praatje kwam houden.( Heel fijn als je partner vergevorderde Alzheimer heeft) We proberen in de zomer op reis naar Normandie op heen en terugreis langs te komen.
Het is ons een eer en een genoegen om deze camperplek het predikaat te verlenen van dementie vriendelijke camperplaats. Groeten van Bernadette en John, we komen zeker terug.
Er is geen buitendouche te vinden links niet en rechts niet. op het parkeerterrein rijden ze met volle snelheid. mooi strand.
rustig geslapen er zijn 3 plekken achter het jeugd huis. zwart water door gat in het grijswater rooster. vers water 1 euro 25 ltr 2 euro 50 liter.
de coördinaten kloppen niet. op het moment dat je bent gearriveerd even doorrijden tot de rotonde. daar staat het aangegeven. groot terrein op gras maar stevige ondergrond. geen angst voor vastrijden. alle voorzieningen buiten elektra.
Wij Bernadette Gallis en John Juist hebben de eer om deze camping" La Palanca " het predikaat te verlenen van dementie vriendelijke camping .
Prachtige camping met alles erop en eraan .vriendelijke ontvangst .Alleen erg jammer dat de medecamperders niet dementie vriendelijk waren. Daarom niet gebleven . Heel erg jammer.
Heel vriendelijk ontvangen. Lekker gegeten en gedronken. Goed geslapen achter de bistro. Onder de douche met prima warm water. mochten we hier ooit!!! nog komen, dan komen we zeker terug.
rustige plek.loopt beek langs geen last van de weg water is drukknop geen vuilnisbak
Onvriendelijke eigenaar mochten alleen wc cassette legen als we er ook bleven overnachten. Terugkomen was geen optie. Heb hem vriendelijk een fijne dag toegewenst en zijn vertrokken.
Mooie onderhouden camping fijn dat we voor een kleine meerprijs met alle kinderen konden douchen. Om te onthouden.
Groot terrein inderdaad wat rommelig Wij zijn geen vissers maar wel heerlijk vis gegeten in het restaurant. alles voor camperraars is aanwezig stroom water afvoer grijs water en toilet. super behulpzame en aardige mensen ook dementie vriendelijk. komen zeker terug.
soms voelt een camperplek als thuiskomen dit is er zo één.
Ga er niet heen voor water want het werkt niet.
is op last van de politie permanent gesloten. jammer leek een leuke plek.
2 langparkeerders 3 de plek erg klein. coop woensdag na 12.00 uur gesloten. ook de kerk is dicht.
Sitecode: 102065
parkeerautomaat is buiten werking. Staan een paar campers die geparkeerd zijn (niet in gebruik)rustige nacht. vuilnisbak aanwezig.
Super fijne plek. zo moesten er in Nederland meer zijn. Heerlijk rustig en veilig geslapen. Fijn dat er vuilnisbakken zijn. En verse forrelen in de winkel.
Rustig en kalm het ericacafe is open vrijdag tm zondag. Aardige Turkse mensen. Goed eten en kleine prijzen. Ik hoop dat ze het daar redden.
plek is stuk aangenamer geworden omdat de papiercontainer weg is.
De prijs is gestegen naar 18 euro per nacht. Afwaswater is goed heet. Douche lauw mag wel wat warmer. Verder een rustige camping maar in verhouding te duur.
vriendelijke plek en nog nooit twee eieren op de ruitenwisser van de camper gevonden. leuke verrassing.
Wij vonden het geen goede plek .Alles was kleddernat modderig. En te dicht bij de weg.onveilig gevoel. Doorgereden naar Wageningen.
Fijne plek. nu tweede kerstdag wel bij de jachthaven kan je het toilet niet meer legen omdat de afvoer er af gehaald is. Ik had dat niet in de gaten en kreeg alles over mijn schoenen.
cp achter restaurant. mooie rustige plek naast voetbalveld. Restaurant verlaten en lijkt gesloten. water is nog aanwezig.
Het bezoekerscentrum is afgebroken. Er komt een nieuwe. Campers zijn nu niet welkom Dus je gaat er voor niets heen.
plek rustig. Dat veerhuis is verlaten en verwaarloosd .
Heel fijn gestaan bij Geert& Hennie Wilts. Met 5 campers Het was erg koud. Daarom alleen gewandeld in prachtige omgeving. komen zeker een keer terug.
Heerlijk rustig en vlak bij het centrum. Stonden met 2 campers wij in het vak met neus op de weg. Hij dwars over 3 plaatsen. Het maakt niet zo veel uit. Het vuil in de afvalbak bij ijsbaan achtergelaten. Fijne plek.
pas op in het restaurant kan je niet met n ederlandse bankpas betalen ook niet met anwb visa
Erg moeilijk om vuil water te lozen. Je moet recht boven een put van 40 bij 40 cm gaan staan. Deksel er eerst afhalen. Water via drukknop steeds vasthouden.
Mooie rustige plaats onder aan de zeedijk. Jammer dat het restaurant niet meer open is. 2 nachten gestaan.
RUIM rustig schoon. Hekken sluiten niet. Prima plek.
6-4-2019. hele rustige nacht. En goed gegeten reserveren idd heel handig want het was echt druk. mooie plek.