@kloen
- Mercedes
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Gemoedelijke sfeer, fijne eigenaren die met je meedenken.
Juli 2026
super camping, fijne ruime plaatsen, met een prima kunstgrasmat onder de luifel of in de voortent. dus geen kleedjes te gebruiken, alles ziet er top uit zowel het sanitair, als wel het hele terrein. ga zo door, wij komen zeker terug.
Mei 2026
Sitecode: 194562
wat een prachtig Camperpark, sanitair ziet er top uit, restaurant naast de deur met heerlijk eten voor normale prijzen, midgetgolfbaan tegenover het restaurant, en natuurgebied Drouwenerzand ook naast de deur, dus top om te wandelen. zelfs een verwarmd zwembad ontbreekt er niet, voor ons een top locatie en komen zeker weer terug succes Michel.
prima camperplaats met alle voorzieningen, sanitair super schoon, c.plaatsen lekker ruim, en een fijne ijsboerderij tot je beschikking, wij als ijs liefhebbers komen zeker terug, nu 2 nachten gestaan en fijne fietsroutes kunnen maken. Borculo is ook gezellig om te bekijken.
Fijne ontvangst, en perfecte uitleg van hoe en wat, prachtige verharde plaatsen, in een rustige omgeving. super schoon sanitair, voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Wij hadden dit weekend cadeau gekregen van vrienden die vlakbij jullie wonen, dus zeker niet de laatste x voor ons jullie hebben zeker hard voor de zaak.top. groetjes Popko en Teuni Kloen
2022
prima camperplaatsen, ruimte om je luifel uit te doen. sanitair super schoon, en elke dag liggen er 2 kranten voor de Camperaars om te lezen, top plaats we komen zeker weer eens terug.
Top camperplaats, sanitair super schoon, welkom geheten door Willem, prachtige ruime camperplaats, Frida haar pannenkoeken zijn ook aan te bevelen, prachtige theetuin. Wij komen zeker terug. P en T . K
top camperplaats, voor ons de topper van 2022, heerlijk ruime plaatsen, en kleinschalig, wat betekent rust.prachtig aangelegd en zeer schoon sanitair. bedankt Martha en Piet en snel tot de volgende keer. Groetjes Fam. Kloen
2019
2 nachten gestaan toen hadden we het al bekeken. ongeorganiseerd, sanitair verouderd we hebben geen eigenaren ontmoet geen welkom niets. feest op zaterdagavond auto's van feestgangers bij de campers voetballen van de kids tegen de camper etc. geld in enveloppe gedaan en weg wezen. voor ons 1 x maar nooit weer.
Wat een Top plaats, alles is er aanwezig en sanitair super schoon. vriendelijke eigenaren. We hebben veel camperlocaties bezocht maar dit is voor ons nr. 1.