@knabbel22
Sitecode: 21938
Gratis cp Prima, wij stonden op het gras Vierzon zelf is niets aan, vies en verpauperd Uitstekend voor doorreis.
Heerlijke rustige cp. Groot veld waar je zelf je plekje kan kiezen en dus geen hutje aan mutje. Op loopafstand van het prachtige dorp. Geen voorzieningen behalve een toilet en afval stortplaats. €8,- Ticket trekken bij inrijden en betalen bij weggaan.
wat een top locatie,wel zelf voorzienend, wel een servicezuil aanwezig. fijne omgeving om te fietsen alles is daar goed onderhouden
kleine plaatsen. ACSI kaart werd gelijk weggewuifd terwijl het wel een ACSI camping is. Oude toiletgebouw is vies, nieuwe wel schoon
hele fijne Nederlandse eigenaren, alles mag en niets moet. Leuke bar en restaurant, ruime plaatsen
de reviews hier voor halen 2 dingen door elkaar, nml de camping en de air. De camping is prima. Mooie fietspaden en leuke stadjes.
Hele aardige ontvangst en mooie camperplek waar we zelfs Formule 1 konden kijken in het Tuinhuis. Op loop afstand van centrum Weert.
Prachtige CP en leuk dorp
prachtig nieuw aangelegde CP met water en stroom tegen betaling. Mooi klein dorpje met een bakker, slager en kleine supermarkt.Mooie oude ongerestaureerde kerk uit 1574
Rustige plek zonder voorzieningen. Prachtig park met mooi kasteel. Diverse terassen en restaurants
Mooie rustige plek. Alleen jammer dat er maar 1 stroompaal is.