@kooijtjes
- 2020
wij zijn afgelopen weekend op de camperplaats garve geweest . een super mooi complex en prachtige omgeving. zeker voor herhaling vatbaar 👍 groeten arjan en diana
wat een super camping!!!! en in een prachtige omgeving, echt top. wij hebben genoten!!!
Wat een leuke camperplaats echt super!!! 👍
👍👍👍👍
een hele fijne plek!!!
Sitecode: 101960
top camping op een top locatie en hele aardige eigenaar. lekker gegeten in het restaurant!!
hele mooie ,nette camping ,rustig vriendelijke eigenaren, sanitair simpel maar netjes lekker zwembadje ,op loopafstand van gezellig dorpje met bakker en terrasjes. lekker om ff tot rust te komen . 3 nachten gebleven ,68 euro incl stroom en hond.
prima camping ! leuk voor een stop voor 1 of 2 nachten om ff uit te rusten gezellig en mooi aan een riviertje gelegen. lekker zwembadje leuke cafetaria met terras aan de rivier voor een simpele maaltijd ook ontbijt,lunch of een kan sangria camping ligt wel direct aan de weg ,maar zelfniet zo last van gehad. Potes is half uurtje lopen langs de weg met op maandagochtend markt. verder vanaf de camping weinig wandel of fiets mogelijkheden
prima camping ,schitterend aangelegd. leuk wandelen in de omgeving. vanaf de camping meerdere uitgangen naar de rivier op 150 m. ideaal met de hond. geweldig sanitair,uit grootmoeders tijd heel schoon grote plekken en heel rustig gelegen. water lozen ,vullen etc.
mooie camping op een mooie locatie veel plekken mooi uitzicht ,plekken niet al te groot,maar voldoende leuke wandelroute naar de krijtrotsen vanaf de camping schoon en mooi sanitair, vriendelijke eigenaren . sochtends vers brood in de campingwinkel restaurant aanwezig met wat simpele gerechten . grijs water lozen ,vullen,etc.
in voor en naseizoen een leuke camping met een relaxte sfeer vriendelijk ontvangst en goed Engels sprekend. in het bos ,aan een groot meer met strandjes. in t hoogseizoen vrij massaal en druk vermoed ik.
zoals al zovaak beschreven,schitterende locatie! kan er niks anders van maken prachtig uitzicht ,vriendelijke ontvangst,komt savonds langs voor de betaling. 10 euro incl.stroom ,water lozen en innemen,en wc legen picknick bankje voor je camper ,heerlijk toch om zo te ontbijten... en voor de moeilijke mensen onder ons...nee,geen sanitair, winkeltje of zwembad..alleen rust en een mooi uitzicht perfect voor een tussenstop
leuk voor een overnachting ruime afgebakende plekken met heggen er tussen. nette warme douches en wc naast de plaatselijke jeux de boules baan en zwembad ,dus kan druk om de camping zijn in t weekend