@kootje
- 2006
Een prachtige tuin, een superschoon toilet, heel aardige gastheer en gastvrouw die met kaarten en tips en een gezellig praatje ons verwenden, toppers zijn Melle en Lutske Wijma! Bij het vertrek kregen we ook nog een aardigheidje!
in juni zijn wij enkele dagen hier geweest, een mooi aangelegde cp met superschoon sanitair, een bosachtige omgeving, supermarkt dichtbij en heel veel fietsmogelijkheden. Omdat het zo warm was trakteerde de heel vriendelijke eigenaresse ons op een heerlijk ijsje! Wij vinden deze cp een aanrader!
in juni jl. hebben wij enkele dagen op De Oude Huifkar gestaan. Knus, fijn sanitair, mooie groene camperplaats met veel bomen en wijds uitzicht. Arie en Bea zijn gezellige eigenaars, relaxt en altijd in voor een praatje. We werden ook nog verwend met een chocoladebroodje! De omgeving leent zich uitstekend voor mooie fietstochten en op korte afstand zijn er meerdere winkels voor je boodschappen. Wij vinden deze camperplaats een aanrader!
fijne ruime plekken met wijds uitzicht, verzorgde service plaats, mooi en superschoon sanitair en afwasruimte. Er is ook een klein winkeltje aanwezig met schapenwol producten. Omdat het zo warm was werden we dagelijks getrakteerd op een heerlijk ijsje, heerlijk! Gerlof en zijn vrouw zijn zeer betrokken eigenaars en doen hun uiterste best voor hun gasten. Leuke dorpjes, veel fietsmogelijkheden. Deze camperplaats vinden wij een aanrader!
mooie plaatsen, prima sanitair, overdekte afwasruimte, veel info over wat te doen, verzorgde service plek, en heel betrokken eigenaars. Lysette heeft ons heel vriendelijk ontvangen en gaf ons een je bent welkom hier gevoel. Deze camperplaats vinden wij een aanrader!
betrokken eigenaars, prima sanitair dat steeds nagelopen werd, mooie verharde plekken, reserveringssysteem, dicht bij centrum Borculo, speeltuintje en mooie ijssalon. wifi kan beter. Wij vinden deze cp een aanrader!
gereserveerd via website, prima plek met alle faciliteiten in een leuk dorp, supermarkt, bakker en slager op loopafstand, goede wandel en fietsomgeving, aanrader!
cp in opbouw, zeer vriendelijke eigenaren, prima schoon sanitair, ledigen toilet en lozen grijs water aanwezig, gezellige huiskamer, prima wifi, op de grens Friesland en Groningen, goede fietsomgeving, aanrader!
hartelijke ontvangst door Gesina, gelijk voorzien van toeristische info. prima verzorgde cp, veel groen en wat kippen en geitjes. leuk fietsen naar Urk en Schokland. wij vinden deze cp een dikke aanrader!!
mooie camperplaats, prima sanitair, heel vriendelijke ontvangst, dichtbij centrum Ommen, foldermateriaal aanwezig, ongedwongen sfeer. WiFi werkte niet 100%, je werd er met regelmaat uitgegooid. Zeker een plek om terug te komen.
zeer vriendelijke eigenaar, ruime plekken, aan de bosrand gelegen, goed sanitair, infohokje met folders, wasmachine, prima uitval voor de Sallandse heuvelrug
mooi camperpark, zeer verzorgd sanitair, vriendelijke eigenaar. Tip: afdakje boven afwasgelegenheid
wij hebben eind juni/begin juli enkele dagen hier tot volle tevredenheid gestaan. De telefonische reservering met de eigenaar verliep zeer aangenaam en de hartelijke ontvangst door zijn vrouw maakten dat wij ons meteen thuisvoelden. Duidelijke rondleiding gehad, faciliteiten top! Eigenaren doen er alles aan hun gasten te plezieren en staan open voor vragen en opmerkingen, fijne communicatie. Wij bevelen deze camping/camperplaats van harte aan!!
Gezellige kindvriendelijke camping met prima faciliteiten zoals een overdekte speelstal met o.a. trampolines, mooie fietsomgeving en veel te zien en beleven in de directe omgeving. Het bij de camping horende camperveld is een aanrader! Boer Wim en boerin Cobie zijn heel hartelijk en proberen het iedereen naar de zin te maken. Wij gaan zeker nog eens naar De Adelaar! Fam. Kemper.