@kootje
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Juli 2026
Een prachtige tuin, een superschoon toilet, heel aardige gastheer en gastvrouw die met kaarten en tips en een gezellig praatje ons verwenden, toppers zijn Melle en Lutske Wijma! Bij het vertrek kregen we ook nog een aardigheidje!
in juni zijn wij enkele dagen hier geweest, een mooi aangelegde cp met superschoon sanitair, een bosachtige omgeving, supermarkt dichtbij en heel veel fietsmogelijkheden. Omdat het zo warm was trakteerde de heel vriendelijke eigenaresse ons op een heerlijk ijsje! Wij vinden deze cp een aanrader!
in juni jl. hebben wij enkele dagen op De Oude Huifkar gestaan. Knus, fijn sanitair, mooie groene camperplaats met veel bomen en wijds uitzicht. Arie en Bea zijn gezellige eigenaars, relaxt en altijd in voor een praatje. We werden ook nog verwend met een chocoladebroodje! De omgeving leent zich uitstekend voor mooie fietstochten en op korte afstand zijn er meerdere winkels voor je boodschappen. Wij vinden deze camperplaats een aanrader!
Juni 2026
fijne ruime plekken met wijds uitzicht, verzorgde service plaats, mooi en superschoon sanitair en afwasruimte. Er is ook een klein winkeltje aanwezig met schapenwol producten. Omdat het zo warm was werden we dagelijks getrakteerd op een heerlijk ijsje, heerlijk! Gerlof en zijn vrouw zijn zeer betrokken eigenaars en doen hun uiterste best voor hun gasten. Leuke dorpjes, veel fietsmogelijkheden. Deze camperplaats vinden wij een aanrader!
mooie plaatsen, prima sanitair, overdekte afwasruimte, veel info over wat te doen, verzorgde service plek, en heel betrokken eigenaars. Lysette heeft ons heel vriendelijk ontvangen en gaf ons een je bent welkom hier gevoel. Deze camperplaats vinden wij een aanrader!
betrokken eigenaars, prima sanitair dat steeds nagelopen werd, mooie verharde plekken, reserveringssysteem, dicht bij centrum Borculo, speeltuintje en mooie ijssalon. wifi kan beter. Wij vinden deze cp een aanrader!
gereserveerd via website, prima plek met alle faciliteiten in een leuk dorp, supermarkt, bakker en slager op loopafstand, goede wandel en fietsomgeving, aanrader!
cp in opbouw, zeer vriendelijke eigenaren, prima schoon sanitair, ledigen toilet en lozen grijs water aanwezig, gezellige huiskamer, prima wifi, op de grens Friesland en Groningen, goede fietsomgeving, aanrader!
2023
hartelijke ontvangst door Gesina, gelijk voorzien van toeristische info. prima verzorgde cp, veel groen en wat kippen en geitjes. leuk fietsen naar Urk en Schokland. wij vinden deze cp een dikke aanrader!!