@kortjes

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

alles wat een camperaar nodig heeft douche gratis heerlijk restaurant met echt hele goede producten en zeer vriendelijke beheerder je zit echt aan de rand van een bos waar je heerlijk kunt wandelen en je bent binnen 5 minuten weer op de a61 echt top wij komen hier zeker nog een keer reserveren is wel aan te raden

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

op deze camping heb je voor jong en oud echt van alles de kinderen kunnen spellen en veilig zwemmen de ouder kunnen heerlijk op het terras wat eten en drinken douche is prima in orde je betaald een halve frank voor 3 a 4 minuten s nachts is het stil om 10 uur de mensen van de camping en het restaurant zijn heel vriendelijk en behulpzaam echt een aanrader voor iedereen en dan heb ik het nog niet over alle wandel en fiets mogelijkheden

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

prachtige camper plaatsen aan een heerlijk zwemmeer goed eten en drinken prima sanitair letop als je met een hond hier heen ga de hond mag niet in het meer als dat zou mogen 5 sterren staat niet op de website gemeld dat honden niet in het meer mogen

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

heerlijke camper plek alles perfect voor elkaar rust ruimte alles dikke 10 plus broodjes sevice restaurant kleine kaart heerlijk wandelen klein meertje vlakbij voor de hond wasmachine douche en toilet alles wat wij wensen is hier aanwezig echt een aanrader lieve groet erik en anita kort en novi

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

heerlijke camper plek super beheerder,s wij komen hier al jaren en het voelt echt als thuis komen sanitair en camping winkel echt super tot volgende week we hebben er nu alweer zin in lieve groeten anita en erik kort

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

prachtige plek dichtbij supermarkt restaurant,s 14 euro per nacht echt een aanrader rader beheerder super vriendelijk en behulpzaam stroom betaal je aan een kast 50cent 1 kw

mooi plekje wij waren er met heel veel wind maar wel heerlijk gewandelt op het strand naast de camping is een restaurant waar je zalig kunt eten en is zeer goed betaalbaar prettige bediening

Sitecode: 20722

super plekje zalig wandel en fiets omgeving zeer vriendelijke mensen en ontvangen met een doosje eieren wat wil je nog meer

Mooie camping en heerlijk meer maar heeft geen camperplekken voor de Camping wel op de camping

geweldige plek lekker rustig lidle erg dicht bij en ook de bakker er naast voor lekkere broodjes tussen 5 en 8 komt er iemand langs om de 5 euro op te halen en daar krijg je een bonnetje van stroom betaal je 50 cent per kilowatt voor 1,50 stonden wij de hele middag en nacht aan het stroom je staat naast een brandweer garage en bij een school speeltuintje en skatebaan dicht bij super locatie