@kris1987
de ligging een dikke 10 mooie locatie aan het water. Sanitair ook erg schoon en netjes. Alleen de waterdruk bij de douches staat zo laag dat er bijna geen water uit komt. Erg fijn dat er een boot verhuur voor de camping zit en op de camping zelf keuze is reuze.Een boot huren en het water verkennen. Je kan via het water bij leuke dorpjes/eilandjes komen erg mooi helder water.
Wij hadden een plek pal aan het water erg mooi uitzicht en heerlijk rustig. Naast de camping zit een kleine supermarkt waar je het een en ander kan halen mocht je wat zijn vergeten. Naast de supermarkt zit een restaurant hier kan je heerlijke verse pizza's eten bereid met een echte ouderwetse steenoven. Sanitair valt erg tegen niet schoon en de douchekoppen hangen erg laag.
leuke gezzelige camping, goed onderhouden mooi zwembad en sanitair ook erg mooi en netjes. Eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam. Bakker op loopaftand en een stukje verder een leuk en gezzelig stadje met diverse winkeltjes terrasjes etc. Wij vinden deze camping echt een aanrader, en mochten wij nog een x deze kant op gaan komen wij zeker te weten terug bij deze camping.

de beste leukste gezzeligste camping. je betaalt voor een sta plek ong 20 euro hiervoor krijg je ook echt waar voor je geld. schoon sanitair ruime mooie plekken leuk zwembad ook jacuzzie. s avonds kan je lekker wat eten in het restaurant of een drankje doen. de eigenaren nemen de tijd en als je vragen heb of wat wilt weten over de omgeving dan vertellen ze daar graag over. een echte aanrader.
2 nachten zijn wij hier geweest met onze tent. snachts gaat er meerdere keren een alarm af 3 nachten lang. en een hond wat continu aan het blaffen is. ook erg veel herrie van de weg. het personeel is niet echt gezellig en klantvriendelijk. erg donker bij de douches en wc's zelfs overdag voor 2 nachten waren wij 45 euro kwijt wij vinden het het geld niet waard voor deze camping. geen aanrader
kleine leuke camping vooral het beekje is erg leuk. ook het hele oude dorpje wat op loop afstand ligt is erg leuk om doorheen te lopen. de eigenaar van de camping was erg aardig en legde het een en ander uit over de omgeving. groot pluspunt hij spreekt nederlands/Belgisch