@kristof82
Dit is een kale parking, wel goed gelegen vlakbij het gezellige centrum. Betalen is tussen strikte uren in een kantoortje bij een norse man, je stelt hem best niet te veel vragen. Daar kan je ook douchemuntjes kopen maar verwacht niet dat hij je dat verteld. De kantooruren zijn beperkt dus denk op voorhand hoeveel muntjes je nodig hebt. Sanitair gebouw is zeer netjes en voldoende groot.
Wij stonden op de camperplaatsen op de camping zelf en betaalden 108 euro zonder electriciteit. Ontvangst was prima. Sanitair gebouw is nieuw en goed onderhouden. Mooie ligging op fietsafstand van Füssen. Rondje rond het meer is goed te doen met de electrische fiets en het schloss neuschwanstein is ook goed bereikbaar met de e-bike.
Mooie locatie met mooi uitzicht, ideaal om de mooie omgeving te verkennen. Sanitair is in orde. Het onthaal was zeer vriendelijk en behulpzaam. De camping en camperplaatsen missen wat liefde, overal onkruid tussen de steentjes. De prijs is echt belachelijk veel, 134 euro voor 3 nachten met 2 personen om op een parking te staan. En dan nog geld vragen voor de electriciteit.
Prima plek vlak aan de moezel voor Cochem te bezoeken. snachts rustig. Geen voorzieningen behalve een vuilbak. Openbaar toilet op 200m. 6euro wordt iedere dag rond 18u opgehaald. Bij regenweer zijn de plekken wel modderig.
Mooie en verzorgde camperplaats. Eenvoudig betalen via de automaat of de app aan-uit net. Vriendelijke beheerder die regelmatig aanwezig is. Wel jammer dat sommige campers verkeerd staan zodat de volgende zich ook verkeerd moet zetten en de laatste in de rij geen gras meer heeft. De plekken liggen nochtans schuin zodat je al extra moeite moet doen om er verkeerd in te rijden. Juiste richting staat aangeduid bij de ingang.