@kst
- 2008
Parkeren is mogelijk voor campers ten noorden en ten zuiden van het sportcomplex, maar overdag moet je betalen. Er is gratis, aangewezen parkeerplaats voor stacaravans ten zuiden van het sportcomplex. 'S Nachts wordt de plaats bezet door jonge mensen met luide muziek en auto- en motorraces op de plek waar je geen rust kunt vinden. Jammer.
Deze plaats is alleen voor auto's en niet voor stacaravans.
Het veld is niet bewaakt, praktisch voor een bezoek aan Venetië. Zonder toegang en riolering is € 26 voor 12 uur totaal te duur.
Prima staanplaats, makkelijk te bereiken, rustig. de operator "Giovanni", super geweldige persoon, behulpzaam, vriendelijk. 20€ per nacht, vlakbij de opgravingen 10 min.
Ben er vaak geweest, de ideale plek om Lazise te bezoeken, direct tegenover de stadspoort. 17 € / 24 uur is te veel voor de oneffen en naast de straat parkeerplaats, maar hey, ogen naar en door. Open een beetje naar de willekeur van de operator, ongeveer half maart tot half oktober.
Rustige parkeergelegenheid achter het winkelcentrum, ruimte voor 6-7 campers. Van het plein naar het centrum ongeveer 15-20 minuten lopen.